Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość gość
Wracajac z malym swoim psem. Sprzatnelam ta kupe. I wlasnie tak zrobila. Poszlam do bloku na wprost swojego i wp******ilam ta kupe szurnietej matce. A wiedzialam ze tam wozki zostawiaja bo tam chodze do znajpmej. Wiec sposob z wozkie pierwsza zrobilam teraz kolej na was. A wy idiotki sprawdzie czy to nie wasz

Gość gość
Moj pies kiedys na klatce zrobil kupe, a to dog. Sprzatnelabym gdyby nie to ze w poblizu drzwi walnietej mamy. Potem afera bo jej dziecko w to wlazlo Powiedzialam raz Ty badz kulturalna to i ja bede. I tyle.

Różnica taka, że dzieci od nich odejdą za ileś lat a przy nas psiaki zostaną wierne, kochające i wdzięczne :)

Gość gość
Szanowna maio s. A wiesz ze pozostawianie psich odchodów też nie jest zgodne z prawem?

Gość gość
O noxa;-) A jak tam twoja córka? Czekaj jak tam jej było? Ofelia? Jak Twoje stosunki z kciukiem? Wszystko ok? Zostałyście w końcu przyjacółkami?

Gość gość
Prędzej twój kundel śmierdzący zdechnie niż moje dziecko dorośnie więc rusz głową zanim coś napiszesz baranie

Gość gość
Co to za jedna ta noxa sroksa?:D

Gość gość
Ty gościu gówniara pewnie jesteś to nie wiesz. No jak tam Noxa? Napisz coś.

Gość gość
Moj pies kiedys na klatce zrobil kupe, a to dog. Sprzatnelabym gdyby nie to ze w poblizu drzwi walnietej mamy. Potem afera bo jej dziecko w to wlazlo Powiedzialam raz Ty badz kulturalna to i ja bede. I tyle. xxx Ja juz rozumiem czemu ktoś te psy truje. Nasrał na klatce a lady nie śmiała po nim sprzątnąć. To twój z****** obowiązek? W domu do łóżka też twój dog wali? No pewnie tak skoro na dwór nie zdąż to i w domu walnie kupsko. Nie sprzątnęłaś suniu pewnie, bo myślisz, że ktoś mieszka wśród psich g****en czy jak? Nie mam dzieci - od razu mówie, ale wkooo rwiają mnie ludzie którzy mają te psy ale nie są łaskawi sprzątnąć po nich.

Gość gość
05.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Piszę do osoby, która truje psy. Powiem ci co zrobię. Jestem prawnikiem. Doniosę na Ciebie, dopilnuję, żeby cię znaleźli i ukarali. I dobrze napisał ci ktoś, że taka karma do ciebie wróci, też kiedyś zjesz sprężynę. A z resztą po twoich wpisach widać, że i tak cię życie pokarało. Założę się, że nie masz do kogo w realu buzi otworzyć x hahahahaha ale się usmiałam :D możesz mi buty wyczyścić co najwyżej ;) Prosze- namierz mnie ;) Nie krępuj sie ;) I ja mam wystarczajacą ilosc znajomych- nie martw się o to ;) Ale nie cierpie psów biegajacych bez smyczy i ich gówien na trawnikach. I wali mnie co o tym myślisz. Dla mnie pies to TYLKO zwierzę- takie jak mrówka, pająk, komar czy krowa, która sie zjada. G***o mnie obchodzi, ze ktos traktuje je jak czlowieka- jego problem. Dla mnie pies to tylko kolejny niepotrzebny szkodnik

Gość gość
05.04.14 [zgłoś do usunięcia] NoxeliaMrok Różnica taka, że dzieci od nich odejdą za ileś lat a przy nas psiaki zostaną wierne, kochające i wdzięczne usmiech.gif x hahahahahahhahaha po 14latach Ci zdechnie ;) Chyba, ze wcześniej trafi na kiełbaske ode mnie ;P

Gość gość
Noxa lubisz na trzy baty?:D

Gość gość
Noxa poszla kupska zbierac,bo straz miejska sprawdza jej ip,i posypia sie mandaciki.

Gość gość
A z mopsowego zasiłku raczej się nie wypłaci:D ale zawsze może spróbować z trzema za kasę:D

Gość gość
co za dziadostwo psy truje!!!! Skandal!

Gość gość
Dziadostwo to kup po psach nie zbiera. I mamy taki to z****** kraj. PIes w sumie winny nie jest że ma pana matoła.

Problem jest w tym ze psa opodatkowywuje sie latwo a za to ....gow,no dostaje. Gdzie sa wybiegi dla psow? ogrodzone trasy zeby psy mogly wolno biegac? Przeciez podatki sie zbiera od psa i powinny wrocic do psa. Majac psa ma sie tylko nakaz prowadzenia na smyczy w kagancu,sprzatanie. A jakie sa przywileje od miasta i spoleczenstwa?? A co z kocimi gownami w piaskownicach? Od kota nie ma podatku i moze szwedac sie po ulicach i srywac gdzie popadnie.

Gość gość
Dziadostwo to jak caly kraj zasrany.Psy sraja pod oknami,balkonami,na klatce,bo gdzie maja jak prawie caly dzien zamkniete w domu,lady przyjdzie z pracy ,wyprowadzi psa nie dalej niz 5 metrow od klatki,bo zmeczona po pracy.

Gość gość
Kot swoje goowno zagrzebuje

Gość gość
Nie porownuj kociego gowienka do kupska psa. Miau miau

Gość gość
Zakaz trzymania psów w blokach

Gość gość
Tak,koty sa porzadne,zagrzebia kupe i dupke sobie nawet podcieraja o trawe.

gość Nie porownuj kociego gowienka do kupska psa. Miau miau Dlaczego nie ?? Kocie gowno jest bardziej niebezpieczne niz psie czy ludzkie. Jak isc z dzieckiem do piasku jak tam najszczane i nasrane przez koty? Smierdzi na kilometr. Wlasciciele kotow tez powinni miec obowiazek sprzatania po nich.

Gość gość
Kotek nie taki mądry,nie wie że to rejon dzieci.

Gość gość
Kochanka mój kot już się czai żeby nasrać ci w japę:D

Uwazam ze kazdy jest odpowiedzialny za swoje zwierze.Niech kazdy zaplaci uczciwy podatek i dostanie w zamian wybieg dla psow i miejsce dla wypuszczania kotow. Potem powinna przyjsc brygada sprzatajaca z UM i posprzatac bajzel. Kupic kotka nie sztuka i pozwalac mu sie walesac jak bezpanskiemu.

Gość gość
Sama sprzątaj po swoim pchlarzu a nie będziesz się wysługiwać brygadą z UM P*****lnięta baba

Gość gość
"dzieki mnie na osiedlu już kilka psiochow żywot swój zakończylo oczko.gif jeden amstaff zdechł od moich kostek po kurczaku (to było specjalnie. Polowalam na niego przez kilka obiadów ;P). Do tego poleciało parę kiełbas ze spreżyną i trutką oczko.gif Nienawidzę psów i ich właścicieli, którzy spuszczają je ze smyczy i jeszcze nie sprzątają gówien oczko.gif Po 3 trupach własciciele juz piesków chetnie nie puszczaja- i dobrze" U mnie debilu nie miał byś satysfakcji, mój pies wypluwa/nie rusza na komendę, a psa z oka nie spuszczam. To co robisz jest karalne, tak samo jak niesprzątanie po psie. po swoim zawsze sprzątam, nawet rzadkie jak się zdarzy, więc po bachorze też można.