Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość do autoraa
do AUTORA ...autorze czyli jakbys byl z kobieta ktora ci sie nie podoba ,to co bys robil,jak bys sie zachowywal w stosunku do niej ?

Gość gość
''TO WOLALBYS zebys byl z dziewczyna ladna ,ale ona uwaza cie za brzydkiego..i jest z toba tylko dla statusu,kasy,samochodu itp...smutas.gif'' x Autentycznie, wolałbym. Nawet jeśli wiedziałbym że jest ze mną dla pieniędzy. Nie wiem, widocznie popędy fizyczne są dla mnie ważniejsze od uczuć.

Gość gość
Traktowałbym ją jak koleżankę bez podtekstów fizycznych.

Gość gość
Żadna Cię nie będzie chciała, bo jesteś pustakiem emocjonalnym. Myślisz, że jak byś jakimś cudem zdobył atrakcyjną kobietę, to ona by się nie zorientowała że jesteś z nią tylko z powodu wyglądu? A poza tym zazdrość o nią by Cię zeżarła, bo jesteś zakompleksiony. Znajdź sobie inne hobby. Nie tylko związkami człowiek żyje :)

Gość gość
Zapamietaj prawde zycia " Kto w życiu piękno przedkłada nad pożytek, z pewności w końcu, jak dziecko, które przedkłada słodycze nad chleb, popsuje sobie żołądek i bardzo kwaśno na świat patrzeć będzie "

Gość boze jaki on zakompleksionyyyy
Tak NAPRAWDE ludzie bardzoo zakompleksieni ,najbardziej zwracaja uwage na wyglad ,czasami wrecz OBSESYJNIE..chca byc idealni dla innnych i to oni najczesciej WYSZUKUJA TYLKO WAD w innych ludziach.

Gość gość
Wiem że nie tylko. Pogodziłem się z tym, że jestem tzw ''pustakiem'' ale nic na to nie poradzę. Zdolny do uczuć byłbym tylko wtedy kiedy dana kobieta by mi się spodobała i już. Godzę się z samotnością, zawsze można ulżyć za pieniądze :)

Gość gość
sam siebie unieszczesliwiasz.....nie tedy droga...wolisz zeby byla z toba ladna ,nawet jakby miala byc dla kasy,auta....jakies ty prozny prosty i nie masz pojecia o zyciu tak naprawde co wazne w zyciu...z takim pdejsciem nie bedziesz nigdy szczesliwy,az w koncu bedzie tragedia...

"zawsze można ulżyć za pieniądze" Nie ciesz się zza wczasu, bo może się jeszcze odmienić....

Gość gość
Staram się realnie patrzeć na świat. Kobiety wybrzydzają, jest pełno par dookoła - ona ładna, on przystojny. Są też takie pary za pieniądze. Więc po jaki kij mam być w związku z brzydką kobietą?? Po to żebym i ja się męczył i ona? Wolę zapłacić jakiejś dziuni i ulżyć swojej fantazji :)

Gość gość
Ale dlaczego jesteś pustakiem? :) Bo mi Cię szkoda mimo wszytko mimo żeś wkurzający :)

Gość gość
MISS UNIVERSE - za 5 lat juz nie bedzie wygladala tak jak wczesniej ,sprzed 5 lat ,to naturalne!!! i co wtedy KAZDY z czesem brzydnie starzeje sie i co wtedy...

A ja uważam, że warto zwracać uwagę na wygląd, bo wiem z autopsji wiem, że brzydkie częściej mają wredne charaktery... ale co kto lubi (są gusta i guściki)

Gość gość
Ja tez chce zrekompenswac to ze nie jestem ladny brak urody ...i za to chce miec piekna dziewczyne !! bo sam nie jestem..

Gość gość
nnm ale z tego co piszesz tylko super rysy by cie zadowolily a i w srednich laskach czesto jest urok i ladne cechy. wiekszosc ludzi jest posrrodku a jak mowisz o mega wystylizowanych laskach i twieqgdzisz ze one sa piekne to naiwny chlopiec z ciebie. mam kumpla przystojnego i on ma nie przecietna. a niemal brzydka z twarzy, 2 lata po slubie i super im sie uklada

Gość gość
ci brzydcy,nic szczegolnego faceci sa najbardziej zakompleksieni i wiecznie wytykaja wyszukuja wad u innych kobiet,zeby poczuc sie lepszym...tacy sa najgorsi...

Gość gość
Dzięki otoczeniu i wszechobecnej propagandzie seksu, tj, ładne dziewczyny w telewizji a ja zazdroszczę przystojnym facetom. I nie chcę być gorszej kategorii, też chce mieć ładną. Możecie to nazywać płytką ambicją ale chcę i już. A jak takiej nie znajde no to cóż, trudno się mówi, zawsze jest drugie wyjście, wiadomo jakie :)

Gość gość
bo naprawde nieladni z twarzy czesto z automatu sa traktowani jak gorsi mniej godni uwagi wiec sie robia zgorzkniali. nawet jest udowodnione ze ludzie sadza ze ladnw'w to milszy wiec tak ich traktuja, ladni na to odpowiaja automatycznie tez milo a ludziom sie wydaje ze ich opinia sie potwierdza. poczytajcie ciekawy temat

Gość gość
AUTORZE Odpowiedz .....Jak bys byl z brzydka kbieta t jakbys sie zachwyal w stosunku do niej ,??? opisz

Gość gość
Napisałem, nie byłbym nawet z taką, traktowałbym ja jak koleżankę i nie dopuściłbym do kontaktu fizycznego. Nie tylko Miss Polonia mi się podobają, ale też normalne ładne dziewczyny które się spotyka na co dzień.

Gość gość
typowe. sorry ale brzydota to nie usprawiedliwienie dla pustoty i traktowanha kogos jako zabawke do szpanu i podniesienia poczucia wlasnej wartosci

Gość gość
alez ty glupi..szok...nie masz pojecia o zyciu........

Gość gość
nic szczeglnego facet,albo brzydki..A CHCIALBY miec ladna dziewczyne zgrabna!!!........... sa takie co sa z brzydkimi ,ale tylko dlateg ,ze maja kase,placa za kobiety,maja dobre auto...

Gość gość
kazdemu sie podobaja ladne laski mi tez. ale nie na widok kazdej by mi stanal musi miec cos w sobie. ale jestem z przecietna bo ma super charakter, a w lozku jest super, bardzo mnie pociaga

Gość gość
Nie nie rozumiecie. Nie traktowałbym jak zabawkę dla podniesienie ego. Wbrew pozorom (nie uwierzycie na pewno) uczuciowy jestem i potrafiłbym kochać. Ale brzydkiej bym nie pokochał choćby nie wiem co, nie dam rady. Brzydziłbym się bliskości z taką osobą. To tylko wstęp sprawia mi problemy, ale pokochać mogę tylko ładną, nic na to nie poradzę, tak już mam.

Gość gość
Ja nie potrafię odróżnić ładnej od przeciętnej, Dla mnie są albo ładne albo brzydkie, ładna - ta co mi sie podoba, brzydka - ta co się nie podoba.

"alez ty glupi..szok...nie masz pojecia o zyciu........" Właśnie ma rozsądne podejście do sprawy, bo lepiej być samemu niż z kimś, kto nam się nie podoba. Samemu też można cieszyć się życiem. Wypić butelkę dobrego alkoholu od czasu do czasu, uprawiać sporty, czytać, podróżować etc. A tak to pozostanie mu tylko robienie dobrej miny do złej gry, napinanie się etc...

Gość gość
alez ty niedojrzaly...

Gość gość
Æðelgast - świetnie ujęte. Właśnie o to mi chodziło. Zresztą patrząc na to z bardziej kobiecej perspektywy. Tylko nie potrzebnie bym ranił taką kobietę bo zapewne bym ja zdradzał, a więc ona by cierpiała przeze mnie. Potrzebne to??

gość I albo sobie znajdzie taką co nikt jej nie chciał, albo zostanie sam na zawsze, lepiej być samemu niż z kobietą która nie pociąga fizycznie. Przynajmniej geny beznadziejnie nie pójdą dalej... Ile to razy byłem ze znajomymi na imprezach różnych oni zawsze se kogoś poderwą w zasadzie to nie muszą podrywać, wystarczy że tam są i już panny same się kręcą jednego to ostatnio nawet panna zaciągnęła do kibelka na szybki numerek ja o takich akcjach to nawet poważyć nie mogę :/, chyba przestanę wychodzić z domu bo jedyne co mnie dopada jak widzę że jestem przezroczysty dla kobiet to frustracja i nie chęć do życia smutas.gif . Czasami to mam chęć strzelić sobie w łeb 30 dawno na karku a ja nawet 1 dłuższego związku nie miałem z powodu marnej jakości urody smutas.gif x To nie uroda,ale brak pewności siebie tworzy problemy.O ile u kobiet uroda jest ważna,ponieważ mężczyźni są wzrokowcami,równie odmienna jest sytuacja mężczyzn.W ich wypadku główną rolę odgrywa pewność siebie,sposób na życie a przede wszystkim mózg.