Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna 40

Mój facet miesiąc po rozstaniu już ma laskę

Polecane posty

Gość allycja
Przede wszystkim to nie trzeba zdawać się na jakiegoś Pana Boga, bo on nie jest w stanie kierować interesami wszystkich ludzi, Trzeba samemu zacżąć działac

Gość wiosna40
kolejny dzień... teraz już tęsknię bardzo........ I taka rodzi się zazdrośc o inna kobietę w jego ramionach....taka czuję się gorsza....odrzucona......:( taka porażka moja.....:(

Gość wiosna40
:( chole..... nie daje jednak rady.... taka dziwna zazdrość o inna kobietę przy nim.....:(

Gość allycja
kobieto, ciebie się nie da czytać. Jest pogoda, ubierz się wymaluj, idź na spacer. Możesz iść do kościoła wygarnąć PAnu Bogu (zrobi ci się leżej) a potem na lody, niedługi otworzą ogródki piwne. Poznasz kogoś nawet na ulicy. Tylko trzeb być otwartym.

Gość gość
ja p******ę, ja jestem dużo młodsza, ale taka głupia to byłam jak miałam lat naście i szybko mi przeszło skąd się biorą takie durne baby? czterdzieści lat na karku, a mam wrażenie, że czytam wypociny jakiejś dwunastolatki. weź się rozpędź i walnij łbem w ścianę.

Gość gość
tez mi tak facet zrobil ale to byl psychopata i s******l na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość lato1969
Autorko przeczytałam parę pierwszych postów i parę ostatnich. Ja jestem w podobnej sytuacji, tyle że ja dojrzałam do tego aby się rozstać. Jestem z facetem trochę krócej, bo 3 lata, ale też bardzo kocham. Nie ma tu zdrady, i jest trochę inna sytuacja. Ale nawiązując do tego co piszesz, to musisz się po prostu ogarnąć. Podjęłaś bardzo mądra decyzję aby od niego odejść, tylko wydaję mi się że zrobiłaś to w momencie kiedy jeszcze nie byłaś na to gotowa. I teraz wydaje ci się że postąpiłaś źle. Tak naprawdę że tak szybko ma nową kobietę, powinna Cię utwierdzić w przekonaniu że byłaś dla niego tylko środkiem do jakiegoś celu. Powinnaś się cieszyć że w porę przejrzałaś na oczy. Co chciałabyś być żoną takiego faceta któremu nie ufasz, przy którym czujesz się tak niepewnie? Chciałabyś aby każdy twój dzień tak wyglądał? Aż wykończy Cię ta niepewność? Zrozum że on Cię nie kochał, dał ci tylko jakąś namiastkę uczucia. Żaden facet dla którego kobieta jest tą jedyną nie traktuje jej w taki sposób. Ogarnij się i przestań użalac. To jest najlepsza decyzja jaką podjęłaś w życiu. Nie oglądaj się do tyłu teraz patrz do przodu. Zorganizuj sobie czas. Zapisz się na siłe na zajęcia, fitness, języki, jakiś klub co organizuje wycieczki po górach, pomóż w schronisku jako wolontariusz. Zrób tak byś nie miała czasu myśleć. Zobaczysz że jak znajdziesz się wśród ludzi, poznasz nowe towarzystwo, zobaczysz jakie ludzie maja wartości, to nie będziesz chciała wracac do tej sytuacji. Dlaczego kobiety są tak niemądre i jedyną wartością niektórych jest FACET? czy to jest twój sens życia? Czy masz do zaoferowania temu światu coś więcej niż bycie kurą domową dla faceta który cie nie szanuje? Zobaczysz zrób jak napisałam, wpadnij w wir zajec, i nie myśl o nim, a prędzej czy później poznasz takiego który na Ciebie zasługuje!

Gość wiosna40
:( bardzo mocno ale i rozsadnie....macie racje...... musi minac czas zaloby i musze racjonalnie na to spojrzec.....czekam na chwile gdy stanie sie w koncu mi obojetny....

Gość gość
"Przede wszystkim to nie trzeba zdawać się na jakiegoś Pana Boga, bo on nie jest w stanie kierować interesami wszystkich ludzi, Trzeba samemu zacżąć działac" kompletnie nie rozumiesz religii katolickiej. Czlowiek działa sam, ma wolną wolę, ale to że działa sam, nie znaczy, że jest sam.

Gość allycja
Nie musze rozumieć :(

Gość wiosna40
dokladnie,nie musze rozumiec,wazne ze widze jak jest

Gość wiosna40
pozdrawiam.....szukajacych prawdziwej miłości...

Gość wiosna40
kolejny dzień..... oby było lepiej.....oby czas zrobił swoje.....

Gość wiosna39
Dzis pierwszaq,zyciowa decyzja z mysla o powrocie do świata zywych.... Postanowiłam się zapisac na kurs tańca....;)Aby wypełnić teraz nadmiar wolnego czasu ......

Gość gość
i nie zapomnij wsadzić sobe czegos w d**e

Gość staraDpo50tce
Dobry pomysł z tym kursem. A partnera masz do tańca?

Gość wiosna39
no własnie nie ma partnera,a musze go miec :) czas mam do przyszłej niedzieli,bo wtedy kurs ;)

Gość wiosna39
zdrowych i radosnych swiat...... :(((((((((((((

Gość allycja
a czemu brak uśmiechu? Zdrowych i spokojnych Świąt życzę :) i żebyś osiągnęła spokój

Gość rzygam śrubkami
najważniejsze to nie użalać się nad sobą,nigdy! użalająca się baba stękająca łkająca to najgorsze jak jest cudownie to ciesz się tym jak się kończy idz dalej i nie rób z siebie męczennicy

Gość wiosna39
no w tym sek,ze nie potrafie... i znowu rycze...:(((

Gość hennaaa
wejdź na portal randkowy i popisz o bzdurach. Ja tak zrobiłam po rozstaniu i bardzo pomogło. Dowartościowałam się. Oczywiście trafisz na kilku zboczeńców, ale możesz poznać paru naprawdę fajnych facetów

Gość wiosna39
jestem..... ale kompletnie nic ciekawego.....:( oszustwa i nic wiecej....:( ale dzieki za rade....

Gość gość
kobieta, którą kocham powiedziała mi, że nie jest w stanie rozbudzić w sobie głębszego uczucia i dlatego powinniśmy się rozstać. zostać serdecznymi przyjaciółmi, spotykać się, rozmawiać bawić ale już na innym poziomie. boze! miałem takiego doła, że masakra. nie miałem na nic ochoty, wiedziałm, że to Ta jedyna i właśnie ją utraciłem. Zdesperowany zamówiłem urok miłosny ( koleżanka która od zawsze interesowała się magią poleciła mi pewnego rytualistę, jego mail perun72@interia.pl) nie wierzyłem w działanie, ale jednak po 3 miesiącach dziewczyna wróciła do mnie. Te 3 miesiące oczekiwania to była męka, ale warto było czekać, jestem niezmiernie szczęsliwy!!