Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvella

czy byc z dobrym ale bardzo ubogim facetem

Polecane posty

Gość gość
w d***e to mam. ulotkami niech sie zajmują przedszkolaki. ja moge najwyzej kogos odstrzelic

Gość gość
sherekhan weź się zaloguj, tchórzu, a nie popiertalasz jako gość

Gość gość
o matko

aa "shere khan, ror, czy moglibyscie sobie zalozyc osobny topik? " aa jesli o mnie chodzi to nie - bo ja nie mam o czym rozmawiac z tym shere khanem - ja tylkos taram sie zaspokoic jego potrzebe (podrywu? atencji?) zeby byl mniej upierdliwy dla ludzi w realu;-)

aaa ShereKhan nie uwierzysz ale treść została uznana za spam. tak więc jak sama widzisz nie mogę ci nic zaproponowaćusmiech.gif" aaa wczesniej tez za wiele (poza wyzwiskami;-) nie byles w stanie zaproponowac;-) i naprawde dziwi cie ze twoj belkot zostal uznany za spam? a to dobre ;-) ;-)

Gość eeeeeeeeeewwwwwwwwwwwa
Autorko, Masz naprawde sytuacje. Wiesz, ja nie wierze w spokoj ducha, jezeli sie nie ma pieniedzy na biezace wydatki. Bo przeciez nie rozmawiamy o kupnie villi nad morzem srodziemnomorskim :O Pamietam, jak lezalam w nocy i nie moglam spac bo sie martwilam, ze jakis komorkink bedzie mnie za dlugi scigal...:( :O Swoje przezylam :O I obydwoje nie bylysmy leniami, pracowalismy ale zwyczajnie nie starczalo na zycie. Czarna rozpacz :O NIGDY, PRZENIGDY bym do tego nie wrocila. Tobie tez radze dobrze sie nad wszytskim zastanowic. 40 latka nie zmienisz, takie sa fakty. Wiec albo sama zarobisz albo musisz byc ok z jego nieudacznictwem. W porownaniu do przeszlosci teraz mi sie doslownie przelewa. Stac mnie na wszystko, nie musze nigdy patrzec na cene. Ludzie moga sobie to nazywac konsumpcyjna pustka ale powiem Ci, ze wiem ze zyje :) Czy wiesz jaka to ulga gdy nie musisz sie zastawiac czy masz pieniadze na obiad? Nie mam zmartwien o byt. mam spokoj ducha...Tego sie nie da wycenic! A moj byly, no coz...zostal w tym bagnie w ktorym siedzielismy razem. U niego nic sie nie zmienilo. Blagal mnie wielokrotnie o spotkanie gdy bylam w Polsce na wizycie ale niestety napisal potem, ze nie ma pieniedzy na benzyne i hotel :O :( A ja gdy mam ochote to po prostu lece sobie na wakacje a o koszcie benzyny nie myslalam juz ladnych 7-10 lat. Najciekawsze jest to, ze moj maz jest bardzo bogatym czlowiekiem a mimo to bardzo milym, uczynnym, szczodrym i ciekawym. Do tego dobrze wyksztalcony (ma doktorat), szczuply, wysoki, przystojny :) Nie ma w zyciu reguly... Radze Ci dobrze si enad tym wszystkim zastnowic. Dopoki z nim jestes to nikogo innego nie spotkasz. A wbrew pozorom duzo jest ciekawych, milych mezczyzn, ktorzy maja cos pod kopula i umieja zarobic wiecej niz najnizsza stawke :)

Gość Marvella
Wasze rady są cenne, ale nie wiem, jak bedę mogła opuścić mężczyznę, którego kocham. Jak mu to powiem?? Sorry, jesteś dla mnie dobry, kocham Cię, ale idę szukać kogoś kto ma więcej pieniędzy? a jeśli będę tęsknić całe życie?

Gość gość
ja też zarabiam grosze nawet mniej niż twój facet bo 1200 zł tylko plus mam taki, że mam swoje mieszkanie bo dostałem.

Gość gość
Cale zycie ni ebedziesz tesknic. Spotkasz kogo innego i bedziesz szczesliwa :)

To wyjedźcie za granicę na 3-4 lata, zaróbcie na mieszkanie, wróćcie, zdecydujcie się na dziecko Zmieńcie miasto zamieszkania na takie z tańszymi nieruchomościami czy wynajmem. Czego od nas oczekujesz? Zrobisz i tak jak chcesz przecież

Gość gość
ta dużo jest ciekawych facetów 80% zarabia mniej niż średnia krajowa więc zakładając to 10% facetów jest fajnych.

Albo zrezygnuj z macierzyństwa, i bądź z miłością swojego życia:D Robisz ze mnie demona a sama nie jesteś lepsza, już na forum zaczełaś wypominać że on poszedł do dentysty i buty mu kupiłaś, a sama nie miałaś na płaszcz. Z biegiem czasu takich sytuacji będzie więcej W końcu któreś straci pracę itd Może niech odzyska pieniądze, które podarował siostrze? We dwoje za te 5000 dacie radę, ale jak już pojawi się dziecko i stracisz prace to szans nie ma. I co Ci poradzić jak wszystko źle?

Gość gość
Przeczytałaś tu wiele opinii i pozytywnych i negatywnych. Ucz się na błędach innych kobiet,po co masz przerabiać coś na swoim organiźmie. Choć niektóre z nas muszą dostać nieźle po doopie, aby się przekonać, że dokonały złego wyboru. Skoro nie wyobrażasz sobie dalszego życia bez niego to wejdź w to i bądź szczęśliwa. Nikt Ci nie powie jak będzie. A nawet gdyby znalazł się ktoś taki w realu czy tutaj w necie, to i tak zrobisz jak będziesz uważała za najlepsze dla siebie. Życie to wybory, każdego dnia. Ja Tobie życzę wszystkiego dobrego, cokolwiek zrobisz w tym temacie. 🌻

Tak, ale są dziewczyny które mają mieszkania, domy (dostały w spadku,darowiźnie) albo mają niewielki kredyt i taki facet zarabiający 2500 jest ok. Bo zawsze troche biedniej jak jedno pracuje , ale da się przeżyć. A za 2000 w Wawie to nic nie zdziałasz:( bez mieszkania

Gość gość
w wawie tylko mieszkania są droższe i faktycznie bez tego jest gorzej bo wynajem drogi, ale cała reszta żarcie, paliwo czy inne rzeczy są w takich samych cenach niż w innych miastach.

Gość gość
Pieniądze są bardzo ważne ale to co tutaj wypisujecie stawia was dziewczyny na pozycji tuczników, które muszą mieć zapewniony byt ze strony samca aby przystąpić do rozrodu aby stworzyć kolejne tuczniki. Jesteście wieprzami w ludzkim ciele, pustakami, które na tym świecie zajmują się wyłącznie wypasem. Żadnej w was mądrości, wartości, idei - takie jesteście ? A Ty autorko pamiętaj, że pieniądze to rzecz do nabycia w każdej chwili !

Gość gość
mądralo, powiedz to tym matkom, które nie mają pieniędzy na zaspokojenie podstawowych potrzeb dla swoich dzieci powiedz to tysiącom młodych ludzi, którzy nie mogą przez dług czas znaleźć jakiejkolwiek pracy powiedz to tym co stoją po różnego rodzaje zapomogi

Gość gość
Zgadzam sie z poprzednim postem. Kasa jest, ale moze jej nie byc. Latwiej sie o nia postarac, niz spotkac wartosciowego czlowieka. Moj maz jest tez srednio zaradny. Z pieniedzmi bylo tak krucho, ze zdecydowalam sie wyjechac, by cos zarobic i moze zaczac jakis biznes. Zostawilam meza i dwie corki na 8 miesiecy. Serce mi pekalo z tesknoty. W koncu rodzina dolaczyla do mnie. Zyjemy sobie na godziwym poziomie. Niczego nie zaluje. Czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale nie zamienilabym meza na kogos innego.

09.04.14 [zgłoś do usunięcia] gośćsherekhan weź się zaloguj, tchórzu, a nie popiertalasz jako gość­a ty k***o jak popiertalasz?k***a juz szczyt wszystkiego zeby niezalogowany p********c wyzywał mnie od tchórzy z powodu tego ze mu sie nie wylegitymowałem.moze chcesz sie spotkac i mi to w twarz powiedzieć ojszczymurze kafeteryjny?

Gość gość
shere khan, weź leki, czy co tam zażywasz, może uspokoisz się i zaśniesz.

a moze ty weź miotłe wsadź se ją w d**e i wyciągnij przez gardło?może ci sie oczy otworzą?

Gość gość
shere khan to ćpun i alkoholik, ma zatrutą korę mózgową, stąd ta niezborność wypowiedzi.

Gość gość
Stado ladacznic, które za wygodne życie jest w stanie sprzedać dusze o dup.. nie wspominając. Gdzie wasz honor hordo opasów, co przekażecie waszym dzieciom ? żeby nadstawiały du.. jak matka dla wygodnego życia ?!

Gość gość
co z Tobą jest facet? co rusz komuś grozisz na tym forum to jakieś bardzo niezdrowe jest, badany byłeś również na tę okoliczność czy swoim psychiatrom o takich okolicznościach nie opowiadasz?

Gość gość
Dziewczyny, czy u was w rodzinach funkcjonowało pojęcie honoru ? Gdzie wasza przyzwoitość ?! Stawiacie złotego cielca ponad człowiekiem ! Pieniądze są do zdobycia !

niezbornośc wypowiedzi wynika ze zbyt duzych palców w stosunku do klawiatury dotykowej ale majac na względzie twoje upośledzenie umysłowe popracuje nad precyzja:)

Gość gość
co z Tobą jest facet? co rusz komuś grozisz na tym forum to jakieś bardzo niezdrowe jest, badany byłeś również na tę okoliczność czy swoim psychiatrom o takich okolicznościach nie opowiadasz?

nikomu nie groze tylko proponuje konfrontacje. mam taki dziwny odruch kiedy ktos mnie wyzywa od tchórzy.