Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkk11

Czy to duży penis?

Polecane posty

Gość monikkk11
ahh Ci faceci...

Gość gość
Widac trafiacie na facetow z normalnymi penisami, odpowiednich rozmiarow. Gorzej gdyby sie trafil facet ze zbyt malym.

Gość gość
ogolnie faceci w tym kraju maja male k***ski....

Gość gość
To przeprowadz sie do Sudanu.

Gość gość
ja mam 17 cm i moja ona mowi ze jest bardzo duzy wiec cos w tym jest :)

Gość gość
hej i ja mam tak samo mam 17 cm i często słyszę że jest za duży i już ją boli co skutecznie wychładza nasze żądze przez co stosunek trwa dłużej i tu Ona znowu marudzi że za długo-masakra (o lodziku już nie wspomnę tylko sama góra i to się krztusi) :-))))) ale i tak ją kocham

Gość doswiadczonazoska
nie długość a grubość sie liczy w dlugosci spokojnie wystarczy 17cm ale najwazniejsze zeby byl gruby minimum te 18cm w obwodzie wtedy jest bosko

Gość gość
czy Ty k***a wiesz ile to jest 18cm w obwodzie? jeden facet na milion chyba ma takiego albo rzadziej...co za idiotka

Gość gość
Mój ma w obwodzie 15,3 i mówią niektóre, że to dobra grubość :)

Gość INMYOPINION30
Moim zdaniem najfajniejsze penisy są w granicach 15cm i w miare grube ok 14cm obwodu...nie sprawia bolu w wiekszosci pozycji i dobrze go czuc...ale niestety przewaznie sa mniejsze (nie tyle co w dlugosci co w obwodzie)...niestety

Gość gość
masakra, mój partner ma zaledwie 9 cm....:( ;( czy ktoś zna ten bol?

Gość gość
Moim byś się nacieszyła do woli :) Ciągle mi się chce :) Jest tego mięska trochę.

Gość gość
moj facet tez ma wielkiego penisa i jest dobry w te klocki

Gość gość
a ja mam 13-14cm długości i 12,5-13 obwodu i wszystkie moje dotychczasowe kobiety ,a było ich dużo twierdziły,że jest idealny wiadomo,że chciałbym mieć np 17 cm bo dłuższym się lepiej manewruje w niektórych pozycjach,ale dobieram tak pozycję ,że żadna nie narzeka

Gość gość
Ja nie mam problemu z osiagnieciem orgazmu i to nie wazne jakiego facet ma penisa, skupiam sie na dymaniu a nie na p*****lach. A tak nawiasem mowiac to jak penis jest powyzej 15cm to juz jest naprawde niezle.

Gość gość
fffffffff

Gość gość
A napiszcie miłe Panie czy wolicie penisa zagiętego w górę czy w dół a może prostego?????

Gość gość
zdecydowanie w góre :)

Gość gość
taki uncu powinien być

Gość gość
monikkk11 kiedys dla zabawy mu zmierzylam i wyszlo ze obwód to 14cm...moze sie inne Panie wypowiedza? VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ze wzoru O=2pir wynika, że penis ma 4,4cm średnicy !!!! Takla średnica jest spotykana u ogiera rocznego. No, to musisz mieć piizdę fest rozjechaną. i nadajesz się li tylko do stajni zarodowej, hey

Gość gość
Koles chciales byc madry ale Ci nie wyszlo :D to wcale nie jest tak duzo poza tym penis przewaznie nie ma takiego ksztaltu wiec ten wzor sobie w d**e mozesz wsadzic :) hahaha...u ogiera :D jaki idiota xD

Gość gość
do wszystkich nieuków z fizjologii: nie ważna długość w tylko długość w , gdyż do wyzwolenia orgazmu kobiecego potrzeba średnio ok. 10 minut, a to jest 5 x dłużej niż mężczyzna ejakuluje i jego penis staje się flakiem na kilka godzin. Gruby lub długi ch**j, to z reguły ból i zatarcia vaginy. Wielki penis to zabieranie krwi mózgowi i omdlenie lub zawał na duupie. Tylko "krowy" lubią wielkie ch***e, zatem widać, że jest ich tutaj wiele.

Gość gość
mam >18cm, spuszczam się dopiero po 15.minutach, umówię się na niezobowiązujący seks z PT "krową", wiek w przedziale 25-35lat

Gość gość
autorko twoj facet ma idealne wymiary wiec nie wiem czym sie przejmujesz ;) ciesz sie kobieto a nie zamartwiaj !!!

Gość gość
do gościówy wyżej: ona się przejmuje tym, że jest , za przeproszeniem, "krową" potrzebującą do wyzwolenia orgazmu ch***a wielkości ogrowego, a obecny jom tylko smyra a nie stymuluje/zadowala.

Gość gość
do goscia powyzej......kolejny idiota.....ze jestes zakompleksiony to sie nie wyzywaj tutaj.,,..jak masz jakies problemy zostaw je dla siebie...autorce chodzilo o to ze wiekszosc facetow wymysla sobie wymiary zeby byc cool ale niestety tacy nie sa. Czytajcie ze zrozumieniem oszołomy !!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Wielki penis to zabieranie krwi mózgowi i omdlenie lub zawał na duupie. Tylko "krowy" lubią wielkie ch***e, zatem widać, że jest ich tutaj wiele. lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll jestem tego zywym dowodem: na d***e dostalem zawalu, gdyz miala luzna pochwe a ja chcac sie spuscic zwiekszylem tempo ruchow frykcyjnych i serce nie wytrzymalo wysilku. Odradzam seks z "krowami"..

Gość gość
najfajniejsze sa srednie bo wtedy sa twarde jak skala i dlugo stoja ;) i najwiecej przyjemnosci z takim :)

Gość gość
najfajniejsze sa srednie bo wtedy sa twarde jak skala i dlugo stoja ;) i najwiecej przyjemnosci z takim :)

Gość gość
ja mam 16,5 hehe i w sumie pamiętam że jedna z moich eks mówiła że duży :)