Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkk11

Czy to duży penis?

Polecane posty

Gość gość
tu na kafe minimum to 20cm :D zalosne...

Gość Miguel Sanchez y Hastalavista
Nie wierz nigdy kobiecie. Ja mam trochę poniżej 15 cm a żona zawsze mi wmawia że jest duży i że żaden z jej byłych nie miał większego :P

Gość gość
mogło tak być :) ponieważ duze penisy rzadko sie trafiaja ;)

Gość gość
ja mialam chyba z 14 partnerow i zaden nie mial wiecej niz ok. 17cm.....choc nie mowie ze nie mialam przyjemnosci bo mialam i to duzo. czasami nawet bol:/

Gość lifffka
nie wazna jest dlugosc tylko zeby byl twardy i dlugo stal :) no i zeby facet widzial co nim robic :D

Gość donia30
właśnie czytałam tekst o dlugośc***enisów i czy ich rozmiar ma znaczenie. W pełni zgadzam sie z autorem tekstu, że kobieta ma przyjemność najcześciej poprzez stymulowanie pierwszych 10 cm pochwy od wejścia (oraz łechtaczkę oczywiście). Im bliżej macicy, tym odczucia są mniej przyjemne, a czasami nawet nieprzyjemne. Nie wiem dlaczego faceci tak bardzo chcą mieć długie penisy. Niby po co? A swoją drogą to normą jest podobno 14 cm (dla Polaków). Więcej o tym możecie sobie poczytać na http://4lady.pl/czy-dlugosc-ma-znaczenie/ Mój partner ma raczej pokaźnych rozmiarów i niestety często sprawia mi tym ból zamiast przyjemności.

Gość mudialgosc
ja miałem małego siusiaka.. ale udało mi się go trochę powiększyć dzięki tabletkom PeniIarge. Dzięki nim zyskałem dodatkowe 2 centymetry w długości.. co według mnie jest bardzo pozytywnym rezultatem. Dietę prowadzę do dzisiaj. Jestem ciekaw ile jeszcze uzyskam.

Gość magiwawa
No każdemu będzie pasować inna długość.. ja swojego trochę powiększyłem dzięki suplementom PeniIarge! po prostu uważałem że jest za mały i postanowiłem przejść taką kurację z tabletkami PeniIarge, Zyskałem przyzwoite przyrosty rzędu około 1,5 centymetra w długości w 3 miesiące. REWELACJA!:)

Gość janekbrda
Ja miałem kiedyś małego penisa.. przynajmniej w moim mniemaniu bo jakoś 14 centymetrów nie robi jakieś dużej rewelacji.. Miałem z tego powodu kompleks ale dzięki kuracji PeniIarge zyskałem dodatkowe centymetry jak i pewność siebie. Fajny skuteczny suplement PeniIarge ! polecam każdemu facetowi w potrzebie.

Gość billmaly
Ja mam obecnie 14 centymetrów i myślałem bardzo często o powiększeniu jakimś sposobem.. myślicie że taka kuracja PeniIarge należy do skutecznych? coś muszę zrobić z moim maluchem! a chce zabrać się porządnie za takie powiększanie. Ile najlepiej przyjmować takie suplementy PeniIarge? mam na myśli ile miesięcy?

Gość zegarmaster
Mi moje 13 centymetrów wydaje się małe.. bylem u lekarza zaproponował mi operację.. ale według mnie to chyba za drastyczne.. czy takie tabletki PeniIarge pomogą mi powiększyć członka? tak aby zyskać dodatkowo 3 centymetry.. czy to możliwe?

Gość gość
zegar... pompka i upartosc i daja rade :) u mnie zadzialalo.

Gość makalika
mój ma 16 cm i grubego i to jest duży i ja jestem z tego szczęśliwa ;)

Gość gość
Mój maz ,ma jakieś 21.5-22 cm,zawsze myslalam ,ze to norma, Tymczasem kochanek 15 cm,co za rozczarowaniw,. Mam orgazm bez problemu,ale nie kręci mnie robienie orala,takiemu maluchowi,no i widok jest śmieszny...taki pituś.

Gość gość
standard to 20, co poniżej to karzełki i żdnej kobiety nie zaspokoją.

Gość wroclobe
A można powiększyć członka z 14 centymetrów do 18 przy pomocy PeniIarge? chciałbym mieć takiego dużego.. ale czy takie tabletki pozwolą uzyskać takie duże przyrosty? ktoś może mi odpowiedzieć?