Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelka24

Jestem w ciąży?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Nelka24

Dziewczyny, błagam pomóżcie. Tabletki anty (novynette) biorę już od ok 2 lat. Ostatnio wybrałam całe opakowanie i zaczęłam okres 7- dniowej przerwy. W sobotę ok. 22 powinnam wziąć pierwszą tabletkę, ale jestem idiotką i poszłam na dyskotekę, za dużo wypiłam i zapomniałam.. Z samego rana wstałam i ok 8 godziny ją wzięłam, ale niestety jak to bywa na kacu, zwymiotowałam ją po ok. 2 godzinach (byłam na mieście). Zestresowałam się i pobiegłam kupić nowe opakowanie (stare zostało w domu) i ok. 13 wzięłam kolejną tabletkę, wieczorem wzięłam już kolejną o normalnej porze i (tak wiem jestem jeszcze większą idiotką) w nocy kochałam się z chłopakiem:( (nie skończył we mnie)... W następnych dniach brałam tabletki już normalnie, ale zaczęłam czuć intensywnie zapachy oraz mieć zachcianki... Umówiłam się do gina na piątek ale jestem cała w nerwach:( Miał ktoś podobną sytuację?

Gość gość
hahhaa tak,szkoda że dzień po stosunku już węchu wyostrzonego nie miałaś :D

Gość gość
bez paniki, może nie jest tak źle, ginekolog może Ci jeszcze przepisać escapelle albo ellaone. Ellaone działa 5 dni po:)

Gość gość
to bedzie nawet za wcześnie żeby stwierdzić ciążę

Gość gość
Po co było otwierać pizę ,a teraz rozpaczać.Zapisz się na porodówkę

Gość gość
na 100% w ciazy nie jestes

Myślę, że mała szansa, że zaszłaś. Z reguły jest tak, że cykl wraca do normy po około 3 miesiącach od odstawienia. Oczywiście, nie jest to regułą. Jednak powinnaś uważać i koniecznie za parę dni zrobić test ciążowy.

Gość filigramowa
Hihi. no faktycznie- jestes idiotka;) ale bez nerwow. nie ma co soe stresowac. mysle ze to bedzie za wczesnie zeby lekarz cos wykryl. trzeba poczekac.

Gość rita89
Kochana, każdemu ma prawo zdarzyć się chwila zapomnienia, dlatego następnym razem pamiętaj o pigułce po w takiej sytuacji ;)

Gość gość
Dzięki zapomnieniu obecnie rodzą się dzieci

Gość gość
to gumki już przestali produkować?