Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boysea

jakie pozycje sa najlepsze które pobudzaja kobiete

Polecane posty

Gość boysea

Hej mam penisa o długości około10-11cm i w obwodzie 13,5cm i mam dla was pytanie jakie pozycje seksualne są dobre by dobrze pobudzać kobietę penisem i jaka technika pchnięć jest najlepsza proszę o normalne odpowiedzi a nie o niedojrzałe hejtowskie komentarze ponieważ zależny mi by jak najlepiej było mojej kobiecie

Gość mrokos
Pozycjami, które działają na kobiety, bez względu na wielkość członka są: 1. Pozycja prezesa dużej korporacji 2. Pozycja prezesa banku 3. Pozycja managera w międzynarodowej firmie 4. Pozycja właściciela dużej, prężnie działającej firmy 5. ... 6. ...

Gość boysea
mrokos czy ty nie zauważyłeś że to co piszesz mija się z tematem ? czytaj ze zrozumieniem

Gość mrokos
boysea, czy nie zauważyłeś, że moja wypowiedź jest podszyta sarkastycznym humorem? Podejdź do życia z luzu ...

Gość gość
boysea,niestety mrokos ma rację te pozycje zawsze najbardziej podniecają kobietę a Ty musisz znaleźć dziewczynę która będzie Ci odpowiadała (ciasna,płytka) i której Ty będziesz odpowiadał i wtedy z nią próbuj i eksperymentuj która pozycja sprawia jej największą przyjemność

Gość boysea
a czy nie napisałem w wiadomości jasno czego chce konkretne odpowiedzi na temat a nie komentarze z poczuciem humoru czy sarkazmu ? jak bym chciał na luzie pogadać to mogę realnie a nie przez form

Gość baaaardzociekawska
O rety, on oczekuje poważnej dyskusji na erotycznym kafe? Chyba się posikam ze śmiechu!!! A wystarczyło by się trochę intelektualnie wysilić i wpisać trzy słowa w wyszukiwarkę.