Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak mozna przytyc 25 kg w ciazy

Polecane posty

Gość gość
W ciąży należy się zdrowo odżywiać i o siebie dbać. Poza tym nie przejmować się jak się przytyje dużo nie z powodu obżarstwa. A o wagę dba się już po porodzie. Ja przed ciążą 59 kg. Rodząc ważyłam 73kg. Teraz dzidziuś ma 9 miesięcy a moja waga 58kg. Żadnych ćwiczeń, diety. Miałam szczęście i dobrze o tym wiem dlatego nie krytykuję kobiet którym coś zostało do zrzucenia. Jedynie dziwi mnie fakt jak kobieta na własne życzenie nabiera kilogramów. I to tycie w ciąży jest tak rozpowszechnione, że znajomi mężczyźni widząc mnie w ciąży mówili " przecież Ty jesteś w ciąży a nie przytyłaś. Masz chude ręce i w ogóle tylko brzuch ci rośnie". Swoją drogą mnie to śmieszyło jak odpowiadałam, że właśnie przecież jestem w ciąży a nie robię masę. A z własnego otoczenia znam dwie skrajności. Moja mama najwięcej przytyła w trzeciej ciąży - 5 kg. Jadła normalnie. Moja teściowa za to w pierwszej ciąży podwoiła swoją wagę! Była chuda bo ważyła 55 kg a idąc do porodu już 102. Gdybym nie znała to bym nie uwierzyła

Gość gość
Wystarczy rzucić taki temat i Karynki jazgoczą :-D. Dobry trolling, widać od razu jaki rynsztok potrafi się tu udzielać.

Gość gość
Ja przytylam 24 kg w ciazy, dzis 4 miesiace po porodzie waze tyle co przed ciaza, 50 kg. Nikt mi nie wmowi ze to tluszcz i tak szybko zniknal.