Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisior najprawdziwszy

matki polki na kogo zagłosujecie?

Polecane posty

Gość gość
ale po co oddawać nieważne głosy... komu zrobicie tym na złość?

Gość ex_debill_konkubina
żeby pokazać, że chcę głosowac, ale nie mam na kogo

Dobry pomysł z tym nieważnym głosem. Mam bardzo ogólne pojęcie o programie K***ina, zasłyszane od koleżanki, która od lat go popiera i nie podobają mi się jego poglądy.

Gość gość
na europę plus

Gość gość
17:02 - co za bzdura z wypowiadaniem wojny Rosji przez Kaczyńskiego :) Kaczyński doskonale zdaje sobie sprawe, jak słaby jest nasz kraj w obecnej chwili, jak kiepskie mamy wojsko, jak fatalną pozycję międzynarodową - w życiu nie zdecydowałby sie na coś takiego. Trzeba nic nie wiedzieć o polityce albo żyć w głębokich Bieszczadach i schodząc na zakupy raz na pół roku obejrzeć 1 serwis TVN żeby takie pierdoły opowiadać, ha ha ha.

Gość gość
Ja głosuję na PO, nie wiem co Wam się nie podoba w ich rządach?

Gość gość
Przy okazji - nie sądzicie że redaktorka z TVP Dobrosz-Oracz to jakby żywcem z TVN wyjęta? Jak ona nienawidzi PiSu i Kaczyńskiego to się w głowie nie mieści. Gdyby mogła to by chyba plackiem leżała przed PO i miłościwie nam panującym Tuskiem. Czy to dlatego, że Bóg poskąpił jej urody i rozumu?

Gość gość
Do tego, że z „Faktów TVN” coraz częściej nie dowiemy się co się naprawdę wydarzyło, za to zawsze jest jasne kogo należy nienawidzić a kogo kochać, kto jest ostoją spokoju, a kto rzekomo podżega do podziałów, już się jakoś przyzwyczailiśmy. Jest to jeszcze jedna patologia polskiego życia publicznego. Niestety, od pewnego czasu tą samą drogą zdaje się podążać telewizja publiczna, a zwłaszcza „Wiadomości”. Weźmy wczorajsze wydanie tego programu i materiał dotyczący obchodów czwartej rocznicy smoleńskiej. To co zaprezentowała w swoim zjadliwym felietoniku Justyna Dobrosz-Oracz w niczym nie przypominało obiektywnego materiału dziennikarskiego, za to w zupełności nadawałoby się na straszący opozycją spot wyborczy Platformy Obywatelskiej.

Gość gość
Moim zdaniem Kaczynski to nawiedzony fanatyk

Gość gość
18:13 - dlaczego?

Kaczyński sobie sam pracuje na miano fanatyka. Nie ma szans żebym na niego zagłosowała, zwłaszcza za to, że tak ważna według niego jest religia, kościół katolicki.

Gość gość
18:19 - to akurat dla mnie zaleta, a nie wada.

Zaleta? Powinni się zajac panstwem a nie kosciolem. Moze niedlugo kosciol powinien rzadzic panstwem? Przecież to bez sensu. Kosciol to powinien podatki placic i nie mieć ingerencji w polityke.

A dla mnie wada, bo nie jestem katoliczką. Polska ma być krajem świeckim, a nie będą rządzić oszołomy "gdzie jest krzyż". Ja im do kościoła latać nie bronię, ale nie podoba mi się, że bóg jest na piedestale. I jeszcze ten "zamach". A po tym spocie "dokończymy jego dzieło" nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać.

bóg na piedestale w państwie, rządzie. Nie dla tych lud*******ońcu mamy wolność wyznania.A i widziałam w TV te transparenty "BÓG, OJCZYZNA, LECH, JAROSŁAW". Robi się z nich męczenników i wybawców narodu.