Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety na portalach randkowych są żałosne. Nie chcą się spotykać tylko pisać

Polecane posty

Gość gość

To zenujace, one tam wcale nie chcą sie spotkac tlyko pisac w nieskonocznosc. Rozumiem na poczatku, kilka dni pogadac, poznac sie, no ale po tygodniu nadal unika taka spotkania to po co sie meczyc ? Po co one w ogole tam konta mają ? Pogadac to mozna na czatach

Po co piszą - po to by kogoś lepiej poznać.Nie ma większej żenady niż spotkać się z kimś kto nam nie pasuje zupełnie - ani wyglądowo ani intelektualnie.Sorry większość facetów oczekuje modelek i kieruje się jedynie wyglądem.Kobiecie zależy na intelekcie, zaintersowaniach i chaakterze.

Gość gość
a ja mam takie same obserwacje tylko ze wzgledem mezczyzn :D boja sie spotykac, bo maja niska samoocene

:-D Ja tez taka bylam w czasach, gdy tam przesiadywalam. Z moim mezem spotkalam sie dopiero po 3 miesiacach codziennego pisania.

Gość gość
Ja taka nie jestem, jak poznaje faceta to staram sie jak najszybciej spotkac, tzn nie po kilku zdaniach ale max po miesiącu. Dluzsze pisanie nie ma sensu, gdy mialam 14 lat pisalam z 4 lata starszym chlopakiem przez prawie 3 lata, wyobrazalam sobie niewiadomo co, ze to moj ideal a na zywo ? Porazka, beznadzieja, spotkalismy sie dwa razy, nic z tego nie wyszlo

Gość gość
Ja wolę popisać z tydzień zanim się spotkam, a jak komuś to nie pasuje, to znaczy, że na 99% szuka szybkiego zaliczenia, więc to taka wstępna selekcja a nawet, jeśli znajdzie się kilku, którzy nie mają takich zamiarów, ale nie akceptują rozmowy przez kilka dni przed spotkaniem to też ich strata niech nie zapominają, że tego kwiatu jest pół światu i jak tak będą wybrzydzać, to zawsze się znajdzie ktoś na ich miejsce :classic_cool:

Gość faceci na portalach randkowych
sa zalosni - nie chca stalych zwiazkow tylko jednorazowo poru/chac

Dlugie pisanie ze soba bywa zgubne. Zaczynamy idealizowac sobie osobe po drugiej stronie. Jej wyglad, zachowanie , sposob poruszania sie i wszystko inne. Pozniej zaden zywy czlowiek nie sprosta ideaowi, ktory wytworzyl sie w naszej glowie...

Gość faceci nie chca pisac
bo nie maja nic do powiedzenia, zauwazyc mozna ze tacy na portalach to sami idioci zero jakielkowiek wiedzy nawet okreslic sie nie potrafianie nie wiedza jakie maja cechy porazka, oni chca sie szybko spotkac po po dluzszej korespondencji wiedza ze zostana odrzuceni przez kobiete a jak sie spotkaja to maja nadzieje ze uda im sie ja jakos zbajerowac i zaciaganc do wyra bo tylko na tym zalezy facetom na portalach radkowych - oni nie szukaja tam zon. kobiet na stale bo jesli by tak bylo chcieliby dana kobiete poznac, piszac tez sie selekcjonuje a im na tym nie zalezy oni wola sie spotkac szybko z jakolkowiek by zamoczyc ptaszka bo im usycha, a dlugie pisanie to starata dla nich czasu

Gość gość
Dokładnie :D :D

Gość gość
Niekoniecznie- ja mojego chłopaka poznałam przez neta. I umówilismy się po 2 dniach pisania może. Po 1- szej randce wiedziałam, że będziemy z sobą. I jesteśmy;) Jak dwoje ludzi wie czego szuka, to się spotyka szybko, a nie wymyśla.Dodam, że obydwoje jesteśmy normalnymi ludzmi, wykształconymi, wesołymi i życiowo stabilnymi.Także bez osądów tutaj;)

Gość gość
czemu długo piszą? Bo chcą wiedzieć z kim się spotkają. chcą czuć się bezpieczne i chcą być traktowane jako potencjalne kandydatki na coś poważniejszego a nie lalki do bzykania. Po X czasie wszystkie kłamstewka facetów wyłażą a nawet prawdziwy charakter.

Do mnie na sympatii pisze masa kobiet po 30-tce i do tego z dziećmi. Ani jednej atrakcyjnej, same przekarmione .. wnioskuję więc że zbyt dobrze im się w życiu powodzi. Kiedyś irytowałem się jak kobiety do których pisałem nie odpisywały na moje listy. Dziś je doskonale rozumiem i sam nie odpisuję, bo po prostu głupio jest rozdawać tyle odrzuceń wokół. Lepiej chyba ignorować.

Gość gość
Ja próbowałam sie spotkać to faceci nie chcieli bo bez zdjecia. no fakt nie lubię wysyłania zdjęc komukolwiek ale proponowałam że wyślę im opis-nie chcieli. Prawda jest taka że ci faceci sami są strasznie mało konkretni. mi przestali odpisywać. a najpierw sami pisali że chcą sie spotkać. . a zdjęcia nie wysyłam bo moim zdaniem nie oddają tego jak ktoś wygląda do tego dochodzą często różnice osobowości..

Gość gość
jestem kobietą po przejściach, chętnie bym również popisała...

Gość gość
"To zenujace, one tam wcale nie chcą sie spotkac tlyko pisac w nieskonocznosc(..) Pogadac to mozna na czatach." xxx Nie chcą się spotkać z byle kim, od razu. "Po co piszą - po to by kogoś lepiej poznać.Nie ma większej żenady niż spotkać się z kimś kto nam nie pasuje zupełnie - ani wyglądowo ani intelektualnie." "Ja wolę popisać z tydzień zanim się spotkam, a jak komuś to nie pasuje, to znaczy, że na 99% szuka szybkiego zaliczenia, więc to taka wstępna selekcja". xx Dokładnie. Spotykam się tylko z kimś, kto mi pod różnymi względami odpowiada, na innych szkoda mi czasu. Rozmowa pozwala stwierdzić, czy nam ze sobą po drodze. I nie ma reguły - z jednym wystarczy tydzień pisania, z innym dwa. Z moją najfajniejszą znajomością z takiego portalu pisaliśmy 4 miesiące, zanim się spotkaliśmy, tak akurat wyszło. I był to czas świetnego "gadania", bardzo mile wspominam. Przyjaźnimy się do dziś.

Gość Heniuś
Ciągle ten temat jest wałkowany :) No wybacz, ale co miałaby niby robić KOBIETA na portalu randkowym? Portale randkowe są po to, żeby normalni ludzie mogli się od czasu do czasu pośmiać z pasztetów internetowych :) Jak ktoś jest beznadziejny to szukanie księcia/księżniczki może sobie darować, jak normalny to szukanie wśród ludzi beznadziejnych też odpada. Trzeba było iść dziś na mecz a potem na piwo z kumplami a nie brnąć w jałowe gatki z pasztetami z których nic pozytywnego nigdy nie wyniknie.