Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego innych szokuje gdy ktos ma kochanke lub kochanka

Polecane posty

Gość gość
I to jest ta Twoja 'wielka WIEDZA' ? Och kurde ... To że meżczyzni są poligamiczni to każdy wie, wydaje Ci się że jakąś ''wiedzę tajemną'' pozyskałeś ? Jesteś żałosny. Skoro zaś dla Ciebie seks jest najważniejszy to znaczy że Ty robisz z niego bożka,i to dla Ciebie fiutek jest kapliczką. Swoje myslenie przypisujesz innym :o Żal i żenua pl.

Gość gość
juz tu gdzies bylo pisane ze frajer widzi tylko czubek wlasnego h**a:D a on dalej p******i to samo i wszedzie gdzie sie pojawi kopiuj-wklej:D

Gość
>>To że meżczyzni są poligamiczni to każdy wie, wydaje Ci się że jakąś ''wiedzę tajemną'' pozyskałeś ? Jesteś żałosny. Skoro zaś dla Ciebie seks jest najważniejszy to znaczy że Ty robisz z niego bożka,i to dla Ciebie fiutek jest kapliczką<< No jesli wiecie to dlaczego nie przyjmujecie tego do wiadomosci? A wcale nie napisalem, ze seks jest najwazniejszy tylko, ze bardzo wazny, a to chyba roznica. Jestes zalosny, bo nawet nie umiesz czytac ze zrozumieniem.

Gość kórka złotopióka
Przyjmujemy przyjmujemy.A to że seks jest Twoim bożkiem widać po Twoich wszystkich wypowiedziach.

Gość gość
bo żal im dupę ściska

Gość gość
No faktycznie jest czego zazdrościć. Tych ochłapów :D

Gość gość
Gdyby ludzie myśleli ze to sa ochlapy nikt by się na nie nie rzucał i cieszylby się ze ktoś dostal gorszy kawałek

Gość gość
A czy qrwy mają rozum?

Gość gość
jesteście śmieszni ja mam kochankę, cudowną , wspaniałą, kocham ją i zrobiłbym dla niej wszystko, ale ona nie chce mam 50 lat i nigdy wcześniej nie poznałem tak wspaniałej, pzrepięknej, fascynującej kobiety jak ona, myślę o niej non stop od lat i zapewniam was, ze ochłapów to ona nie dostaje to raczej wy, zdradzane żonki musicie się pocieszyć ochłapami, wiec nie pierniczcie tutaj takich głupot bo widać, ze same siebie próbujecie oszukać. jak facet ma kochankę to dopiero się stara i wychodzi z siebei bo wie, ze może ją stracic w każdym momencie a tego nei chce, a żona... żona to żona ma gotować i prać

Gość gość
Nie zadaję się z szumowinami i dlatego osoba,która k***i się z zajęta osobą nie zasługuje na moje towarzystwo.Taki k****arz,d*****,karmi kłamstwami-a tym brzydzę się okropnie. Takie osoby nie wzbudzają zaufania.

Gość gość
Szokuje,poniewaz wychowali mnie porządni rodzice na własnym przykładzie.Wpoili mi zasady,moralność i odpowiedzialność.Nie umiałabym zejść na psy,zbyt wielkie morale. Osoby ,które mają kochanki/ków to osoby wywodzące się z toksycznych rodzin,osoby porzucone,odrzucone,patologiczne. Porządni ludzie brzydzą się k***wstwem.Mają swoje priorytety,zasady,wartości na całe zycie.Nie łamią ich.