Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego innych szokuje gdy ktos ma kochanke lub kochanka

Polecane posty

Gość gość
nie mam pojecia dlaczego tak akurat jest na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
albo,dowiaduje się ,ze on jest żonaty,a może znasz go,to nie wchodzisz w k***wstwo,proste jak drut, niestety dla takiej wsio ryba,dlatego ludzie was nie toleruja i nie szanują

Gość gosc0007
:-D a dlaczego zonatego?tak bardzo się boisz o swojego chlopa?;-) Może być odwrotnie, prawda? Ten wlasnie zonaty zacznie zabiegac o kogos wolnego? I co , czyja to wina? "Szmaty"? Może ona tez ma męza? Wiesz ile jest kombinacji???:-D Uczucia nie podlegają pewnym prawom. Inaczej nie byłoby rozstan ani rozwodow.

Gość gość
nie będę kochanką, już nie

Gość gość
nie wychodz za maz jezeli nie jestes pewna czy sie za 5 lat nie zakochasz nie wystawisz doopy innemu :D

Gość
Pisalem to juz wiele razy, wiec nie chce mi sie powtarzac i powiem to w krotkich, zolnierskich slowach. podstawowym obowiazkiem kobiety w zwiazku jest dawanie d**y. Tyle razy i w taki sposob, zeby facet byl zadowolony. Jesli tego nie robi, jesli zostanie zdradzona, niech ma pretensje do siebie.

Gość gosc0007
2014-04-13 11:53:18 [zgłoś do usunięcia] gość nie wychodz za maz jezeli nie jestes pewna czy sie za 5 lat nie zakochasz nie wystawisz doopy innemu ============================ Masz 15 lat????

Gość gosc0007
2014-04-13 11:56:52 Rescator555 ================ masz sporo racji, ale nie piszesz o odwrotnej sytuacji:-D Kobieta nie musi zyc w celibacie, bo meza boli glowa:-D

Gość do szczerego
nie ma ciebie tutaj?

Gość gość
Ten wlasnie zonaty zacznie zabiegac o kogos wolnego? I co , czyja to wina? "Szmaty"? Może ona tez ma męza? / żonaty chce się k***ić z wolną? już ktos napisał o tym a ona tez ma męża? i co k***i się?,kim jesteście dla innych? K*****I!!!!

Gość
>>masz sporo racji, ale nie piszesz o odwrotnej sytuacjismiech.gif Kobieta nie musi zyc w celibacie, bo meza boli glowa<< Analogiczna sytuacja dla mnie oznacza dokladnie to samo. To znaczy jesli maz nie zaspokaja zony,jesli mu wyrosna rogi, niech ma pretensje do siebie.

Gość gosc0007
2014-04-13 12:05:31 [zgłoś do usunięcia] gość Ten wlasnie zonaty zacznie zabiegac o kogos wolnego? I co , czyja to wina? "Szmaty"? Może ona tez ma męza? / żonaty chce się k***ić z wolną? już ktos napisał o tym a ona tez ma męża? i co k***i się?,kim jesteście dla innych? K*****I!!!! ======================= Nie podniecaj się tak mocno:-D Ja się dobrze bawie, czytając wasze posty:-D Najlepsze, ze rzucają "k*i" ci , co albo nie mogą albo nie maja możliwości bzykniecia kogokolwiek:-D :-D

Gość gość
Tyle razy i w taki sposob, zeby facet byl zadowolony. Jesli tego nie robi, jesli zostanie zdradzona, niech ma pretensje do siebie. ______ jezeli maz nie bedzie mnie zadowalal 10 x dziennie i tak abym byla zadowolona nie urywa sie z pracy 3 x w ciagu dnia jesli tego nie robi, jesli zostanie zdradzony, nie ma pretensje do siebie:D ______ podczlowieku, przeczytaj czasami to co piszesz i sie zastanow nad tego sensem:D _______ k****a jaki ty jestes monotematyczny kochanka tez cie nie zadowala i nie w ta strone d**e wystawia :D

Gość gość
Ja też się dobrze bawię gdy czytam posty gościa 007 jak się plącze dziewczę i tłumaczy że żonaty zabiega o nią buha ha ha ha

Gość
>>jezeli maz nie bedzie mnie zadowalal 10 x dziennie i tak abym byla zadowolona nie urywa sie z pracy 3 x w ciagu dnia jesli tego nie robi, jesli zostanie zdradzony, nie ma pretensje do siebi<< Jesli jestes taka glupia, ze chcesz, zeby urywal sie z pracy, zeby ciebie popychac, to on pierwszy kopnie cie w d**e. A ty raczej zastanow sie, do czego innego niz do lozka jestes potrzebna facetowi. Chyba, ze masz maminsynka, co potrzebuje obiadku i nie potrafi sam wyprac swoich gaci, wiec potrzebuje sluzacej.

Gość gosc0007
2014-04-13 12:23:55 [zgłoś do usunięcia] gość Ja też się dobrze bawię gdy czytam posty gościa 007 jak się plącze dziewczę i tłumaczy że żonaty zabiega o nią buha ha ha ha ================= a gdzie ja napisałam, ze ktokolwiek o mnie zabiega???Albo ja o kogos??? W swoim ograniczeniu wydaje ci się, ze można pisać tylko o SOBIE???? Nie jestem niczyja kochanka, mąz mnie nie zdradza- to dla twojej wiadomości i spokoju, ze akurat nie podrywam twojego chlopa:-D Pisze ot tak sobie, bo temat jest zabawny, a niektóre komentarze powalające:-D

Gość gość
ty jestes gorzej uposledzony niz ustawa przewiduje uchowaj boze od takiego meza monotematyczny nudny zapatrzony w swego c***a nie wyczuwajacy ironi, kpin, zartow

Gość
>>W swoim ograniczeniu wydaje ci się, ze można pisać tylko o SOBIE???<< No wlasnie, niektorzy sa tacy ograniczeni. Sam mam z tym problem, musze co chwila to tlumaczyc, a wtedy pytaja, dlaczego to tlumacze. Niedoozwoje.

Gość gość
oto wypowiedzi goscia 007 Nie jestem niczyja kochanka, mąz mnie nie zdradza" x przy czym na poprzedniej stronie x Ale nie mow niczego w imieniu swojego meza, bo nie bądź nigdy pewna jego zachowan." :D

Gość
>>gość ty jestes gorzej uposledzony niz ustawa przewiduje uchowaj boze od takiego meza monotematyczny nudny zapatrzony w swego c***a nie wyczuwajacy ironi, kpin, zartow << Nie wiem do kogo to piszesz, bo chowasz sie pod pseudonimem goscia, ale zakladam, ze do mnie. Jesli nie potrafisz pisac nic poza epitetami, to sama wystawiasz swiadectwo swojego uposledzenia. Jakiego innego tematu spodziewasz sie na tym forum ? O hodowli kanarkow to gdzies indziej. Nie wiem dokladnie ktore posty sa twoje, bo jak na poczatku: same goscie. Tak jestem zapatrzony, to wazna czesc mojego ciala. Dobrze mi sluzy i daje duzo przyjemnosci. A co zazdroscisz ?

Gość gosc0007
2014-04-13 12:39:19 [zgłoś do usunięcia] gość oto wypowiedzi goscia 007 Nie jestem niczyja kochanka, mąz mnie nie zdradza" x przy czym na poprzedniej stronie x Ale nie mow niczego w imieniu swojego meza, bo nie bądź nigdy pewna jego zachowan." smiech.gif ================ No i....???? ????? pytam i co??? w swej inteligencij- wątpliwej- wydedukowales gościu,ze pisze o swoim mężu??? Pisalam o tym, ze nie można mieć zaufania bezwarunkowego. Paniala? Czy tez to za trudne do zrozumienia? Ja nie mam takiego zaufania, nie jestem pewna również swoich zachowan w pewnych sprawach, dlatego pisałam, ze nie można pisać" NIGDY"

Gość gość
007 ty masz cos nie tak z glowa? klania sie nie tylko dokladne czytanie ale tez ze zrozumieniem

Gość
>>007 ty masz cos nie tak z glowa? klania sie nie tylko dokladne czytanie ale tez ze zrozumieniem<< Przepraszam, ze sie wcinam, tylko ten raz, wiecej tego nie zrobie. Ale moze to ty sprobowala bys bardziej zrozumial pisac, a nie miala pretensji, ze ktos zle zrozumial. I czekam na odpowiedz, czego poza seksem mezczyzni potrzebuja od kobiet. Bo nie odpowiedzialas, tylko epitety.

Gość gość
13.04.14 [zgłoś do usunięcia] Rescator555 podstawowym obowiazkiem kobiety w zwiazku jest dawanie d**y. xxxxxxxxxxxx COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO k***a proszę ??????? Ja p******ę w jakim my żyjemy wieku resztkator Tobie się chyba epoki p**********y kolego :O Dla Ciebie kobieta to taki przenośny wibrator-albo raczej vagina ,tylko z dołączonymi (kurde niepotrzebnie zupelnie) nogami głową i rękami... Ja p******ę -nie wiedziałam że tacy daremni faceci jeszcze istnieją ...:O MYślałam że taki podgatunek został wytrzebiony z nastaniem feminizmu -odkąd kobieta ''została człowiekiem''i uzyskała prawa wyborcze

Gość gosc0007
A czemu się martwisz o mnie? :-D Najpierw zadbaj o siebie.I pilnuj swojego chlopa :-D Dyskusja z kims, kto potrafi pisać tylko epitety a nie argumenty, jest dla mnie uwlaczajaca...:-D Nie będę odpowiadać , nie chce mi się.:-)

Gość mataczzcz
a ja mam kochankę mimo ze sexu z zoną mi nie brakuje , wiec dlaczego wszystko sprowadzacie do tego czy zona daje , albo daje zle , nie tak - to bzdura ! Sex mam jaki tylko chce z zoną , trudno jednak wymagać od kobiety by była na kazde zawołanie . Bo gdyby zona od was oczekiwała tego samego to tez byscie sie boczyli . Liż zonę godzinę ...Nie ? a dlaczego ? zatem ma prawo do kochanka ktory ją tą godzinę bedzie lizał ha :) prawda jakie to proste ?! gówniarze :)

Gość gość
ci dwaj kretyni uwazaja, ze odmienne zdanie, epitety pod ich dresem, naleza do jednego goscia:D

Gość
>>Dla Ciebie kobieta to taki przenośny wibrator-albo raczej vagina ,tylko z dołączonymi (kurde niepotrzebnie zupelnie) nogami głową i rękami...<< Dalej nie odpowiedzialas na pytanie, co waznego, oprocz seksu daje kobieta mezczyznie. To widocznie bardzo boli, gdy sobie to uswiadomisz, ze wlasciwie bardzo niewiele. No tak, jeszcze przeniesienie genow, ale na tym to bardziej zalezy kobietom.

Gość gość
resztkator mam do Ciebie taką prośbę-spróbuj no tymi resztkami mózgu jakie tam ci się pałętaja gdzies w głowie, wykoncypować takie coś że kobieta to NIE jest dmuchana lalka, a to że TY jesteś tak bardzo bardzo ograniczony w swoim (nazwijmy..)''myśleniu'' że nie widzisz w niej czlowieka i nie umiesz nawiązać normalnego związku, (dlatego nie wiesz na czym on może polegać-i co to mężczyzna może''chcieć''od kobiety,poza seksem) to nie znaczy że tak wygląda normalność... Ty sie nadajesz chłopie do solidnej terapii u psychologa -dramat :O

Gość gosc0007
2014-04-13 12:55:53 [zgłoś do usunięcia] gość007 ty masz cos nie tak z glowa? klania sie nie tylko dokladne czytanie ale tez ze zrozumieniem ===============2014-04-13 13:05:33 [zgłoś do usunięcia] gosc0007 A czemu się martwisz o mnie? smiech.gif Najpierw zadbaj o siebie.I pilnuj swojego chlopa smiech.gif Dyskusja z kims, kto potrafi pisać tylko epitety a nie argumenty, jest dla mnie uwlaczajaca...smiech.gif Nie będę odpowiadać , nie chce mi się.usmiech.gif ======================================== Powtorzlam post, bo być może ten GOSC nie zrozumie, ze to do niego :-D