Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego innych szokuje gdy ktos ma kochanke lub kochanka

Polecane posty

Gość gość
i jak matacza mogla ominac tak "absorbujaca" dyskusja :D z takimi wywlokami pisac nie warto

Gość mataczzcz
gość 13.04.14 COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO k***a proszę ??????? x Co cie tak zaskoczyło ? zawsze sie znajdzie jakas co to jej sie wydaje z e ma racje , a jej nie masz , bowiem obowiazek sexu naprawde istnieje ! jest obowiazkiem zony dawac mezowi a maż ma obowiazek zaspokajac zone , to nawet w Bibli opisano ! wiec jest obowiazek i nie jest to sredniowiecze ,ale podstawowy obowiazek zony ! jezeli w tą strone to pisać oczywiscie dalej to juz przesada , ze kiedy maż chce , i jak chce i gdzie chce . ale fakt jest ....jest to obowiazek

Gość gość
Jakie ''dalej'' pseudofaceciku? O nic mnie nie pytałeś, weszłam na wątek minutę temu i wpisałam dopiero jeden koment do twoic wypocin a Ty mi piszesz ''dalej nie odpowiedzialas'':D haha wez-gościu się ogarnij. Jesli kobieta jest dla ciebie tylko seksmaszynką to po co się wiązać, lepiej tylko korzystać z prostytutek przydrożnych

Gość
>>gość ci dwaj kretyni uwazaja, ze odmienne zdanie, epitety pod ich dresem, naleza do jednego goscia<< To kretynie/kretynko, przestan sie chowac pod nazwa goscia, tylko rusz d**e i wez sobie jakis pseudonim. Ja nie mam czasu ani ochoty zaglebiac sie w wasze glupie posty i analizowac ktory kto napisal.

Gość mataczzcz
a po co kobiecie i czym jest facet ? no wypowiedz sie , skoro tak cie bulwersuje sexmaszynka .

Gość
>>Jakie ''dalej'' pseudofaceciku? O nic mnie nie pytałeś, weszłam na wątek minutę temu i wpisałam dopiero jeden koment do twoic wypocin a Ty mi piszesz ''dalej nie odpowiedzialas''smiech.gif haha wez-gościu się ogarnij. Jesli kobieta jest dla ciebie tylko seksmaszynką to po co się wiązać, lepiej tylko korzystać z prostytutek przydrożnych<< Przeczytaj sobie co napisalem w poscie powyzej o "gosciach" A twoich porad na temat doboru partnerek do seksu nie potrzebuje i sam wiem jakie seksmaszynki mi odpowiadaja.

Gość gość
Hahah i jeszcze się idiota jeden z drugim będzie bi blia zasłaniał, ja nie mogę ...:D masakra jakaś. ten z resztką mózgu napisał że to jest JEDYNA rzecz ,jedyny powód dla którego mężczyzna wiąże się z kobieta, a to zasadnicza różnica napisać tak a napisać że wzajemna milosc(obojga małżonków wobec siebie) jest obowiązkiem.Ale spoko co ja się tu podniecam, prowo jak hooo..... haha a ja sie nakręcam :D Resztkator-błagam Cię -zakładaj szczelnie gumy jak się bedziesz bzykal -zrob przysluge ludzkosci i nie rozmnażaj się :D tak bedzie lepiej dla nastepnych pokolen

Gość mataczzcz
młodzi mają jedna wade , nie mają własnego zdania na wybory zon . czerpią swoje wybory z zmysłu wzroku - podoba sie , zgrabna , podnieca mnie - biorę , to tak w kolosalnym skrócie ktory patrzy na geny ? na wychowanie , na rodziców , na przeszłosc . W tym wieku sie inaczej mysli , dlatego śluby dopiero po 30 powinny byc uskuteczniane , a wczesniej hulaj dusza .

Gość mataczzcz
wyraznie jest napisane w Bibli o sexie !! nie o zadnej milosci , ta nie ma statusu baranie obowiazku , sex juz tak .

Gość mataczzcz
św. Pawłeł x na temat współżycia: "Niech mąż oddaje powinność małżeńską żonie, a żona mężowi. Żona nie może swobodnie dysponować własnym ciałem, lecz jej mąż. Podobnie i mąż nie może swobodnie dysponować własnym ciałem, lecz jego żona.

Gość
>>gość resztkator mam do Ciebie taką prośbę-spróbuj no tymi resztkami mózgu jakie tam ci się pałętaja gdzies w głowie, wykoncypować takie coś że kobieta to NIE jest dmuchana lalka, a to że TY jesteś tak bardzo bardzo ograniczony w swoim (nazwijmy..)''myśleniu'' że nie widzisz w niej czlowieka i nie umiesz nawiązać normalnego związku, (dlatego nie wiesz na czym on może polegać-i co to mężczyzna może''chcieć''od kobiety,poza seksem) to nie znaczy że tak wygląda normalność... Ty sie nadajesz chłopie do solidnej terapii u psychologa -drama<< Tobie nie pozostaly nawet resztki, zeby odpowiedziec na jedno proste pytanie. A w jakim zwiazku zyje to moja sprawa i ciebie o wskazowki prosil nie bede. Jesli nie potrafisz pisac nic poza epitetami, to poros swoja pania od polskiego o korepetycje.

Gość gość
to nie prowo, wynaturzency maja takie wlasnie problemy:D widzialas/es kiedys durnia, by sie przyznal do tego, ze jest durny? durniami sa ci, ktorzy maja inne zdanie:D

Gość mataczzcz
Nie uchylajcie się od współżycia małżeńskiego, chyba za wspólną zgodą i tylko na pewien czas, aby poświęcić się modlitwie. Potem znowu podejmijcie współżycie, aby nie kusił was szatan, wykorzystując waszą niepowściągliwość" (1 Kor 7,3-5). x

Gość gość
słuchaj sratacz matacz,(dobre masz pseudo-faktycznie mataczysz jak uj) seks nie jest żadnym PODSTAWOWYM obowiązkiem. Jak już się chcesz podpinac pod katolicka wykładnię -ktorą może tez nie znam hipersuper ale zdaje sie ze duzo lepiej niz Ty. do czego kobiecie facet? "Do tego samego ''co facetowi kobieta-czyli do przejścia wspólnie przez życie. Logiczni ludzi w ogóle nie mówią czegoś takiego''do czego komu ktoś''bo to już sugeruje rodzaj użycia czlowieka, a czlowiek nie jest przedmiotem aby go wykorzystywać uzywac,czlowiek jest po to by go kochać, by mu dawac milosc,przyjazn, by go lubic (lub nie?) i cieszyc sie z tego ze po prostu jest.Ot tak. Byc razem i razem się zmagac z życiem.Aby byl ktos kto razem ze mna bedzie przeżywal radosci i smutki, ktoś z kim podzielę się tym co mam, podzielę się i dobrem, i troską, z kim wspólnie chcę coś zbudować, kto mi pomoże w potrzebie i komu ja pomogę, kto daje mi szczęście i komu ja mogę dać szczęscie samym faktem istnienia

Gość mataczzcz
Do niewiasty powiedział: «Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej brzemienności, w bólu będziesz rodziła dzieci, ku twemu mężowi będziesz kierowała swe pragnienia, on zaś będzie panował nad tobą».

Gość gość
no mataczuć pikny cytat zapodałeś-a teraz wez i go zrozum :D a dodam że jeszcze tam jest więcej cytatów,bo i więcej jest w małżenstwie spraw i obowiązkow , nie tylko sam seks

Gość
>>Resztkator-błagam Cię -zakładaj szczelnie gumy jak się bedziesz bzykal -zrob przysluge ludzkosci i nie rozmnażaj się smiech.gif tak bedzie lepiej dla nastepnych pokolen<< Biedne te przyszle pokolenia, jesli maja miec za rodzicow takich idiotow jak ty. Ale nie mam zamiaru dalej przerzucac sie wyzwiskami, mam wiecej klasy ( nie dwie klasy gimnazjum jak ty). Bede odpowiadal tylko na posty w ktorych beda jakies argumenty bardziej rozsadne niz na poziomie pantofelka.

Gość mataczzcz
przejsc razem przez zycie to ja mogę z przyjacielem , a nie koniecznie z kobietą ! ogarniasz :)

Gość gość
a wiesz co znaczy panowal?Opiekowal się :D To oznacza slowo panowal, o czym nie wszyscy wiedzą. Chodzi o to że kobieta jest delikatna -jest jak mózg w czaszce ,dlatego ma być otoczona koscmi twardej czachy czyli silnym ramieniem męzczyzny, ktory ma o nia dbac -pod każdym względem i chronić ją przed wszystkim co złe-nawet przed samym soba i swoim egoizmem jesli to koniecznie.You now bejbe?Taka je wykladnia katoli :D howk i , i uciekam już także jak coś to wyzywajcie tam do innym,papapa szowinistyczne dupki :) milej niedizeli

Gość torepką go torepką
aa z przyjacielem przez życie-nie wiedzialam że jesteś teges..inaczej zoriętowany, ale spoko jakm tolerancyjna :) buziaki

Gość mataczzcz
ha ha ha zaiste kretynki wywód , ale nie ma to jak wierzyc w własne brednie

Gość mataczzcz
zaraz zaraz , jest mowa o kobiecie ! i ze sex nie jest wzny skoro nie , to oki pytam ponownie , po co mi kobieta ? odpowiedz padła o pzrejsciu przez zycie , ale ....to moge zrobic skoro sex nie jest wazny z facetam przyjacielem , co nie znaczy ze mam go stukać :)

Gość mataczzcz
dzieci mogę mi rodzic rozne kobiety , nie muszę z nimi brac slóbów . wiec ?

Gość
>>czlowiek jest po to by go kochać, by mu dawac milosc,przyjazn, by go lubic (lub nie?) i cieszyc sie z tego ze po prostu jest.Ot tak. Byc razem i razem się zmagac z życiem.Aby byl ktos kto razem ze mna bedzie przeżywal radosci i smutki, ktoś z kim podzielę się tym co mam, podzielę się i dobrem, i troską, z kim wspólnie chcę coś zbudować, kto mi pomoże w potrzebie i komu ja pomogę, kto daje mi szczęście i komu ja mogę dać szczęscie samym faktem istnienia<< . Nie wiem ktorym "gosciem" jestes z kolei ty. Ale wreszcie cos rozsadnego i na temat. To co piszesz to mniej wiecej prawda, ale chyba nie zanegujesz, ze jest cos takiego jak prawa i obowiazki. Takze i w malzenstwie. I jak by to nie nazywac, dbanie o zadowolenie partnera takze seksualne jest jednym z tych obowiazkow. Moze obowiazek to zle brzmi, ale moze byc tez przyjemny obowiazek :-), czemu nie. I jesli ktos go nie wypelnia narusza podtawy zwiazku. Wiec powinien liczyc sie z konsekwencjami tekiego postepowania, w tym przypadku ze zdrada.

Gość mataczzcz
sory babory , tak jak zadna kobieta sobie za meza nie wezmie lenia , bandyty , nieroba , pijaka , hazardzisty , tak mąż za zone nie wezmie sobie niedajkę !! zatem jak brałem demona sexu to mam prawo oczekiwac ze w tej kwesti niewiele sie zmieni i nie predko .

Gość mataczzcz
i tak jak ewentualny maż okaze sie - leniem , nierobem , pijakiem , hazadrdzista , to zona go rzuci ! tak maż jak zona stanie sie niedajka , albo bedzie ją zdradzał , albo ją rzuci ! zalezy kto jak woli , ale ze jest inaczej z niedajka jak z pijakiem , hazardzista i leniem - bo z tymi zyc sie nie da , tak braki w zonie mozna zastpic zdradzajac

Gość gość
trafilo dwoch kretynow na siebie traktorek z mataczykiem dajcie sobie buzi buzi i zgodnie poplaczcie :D adijos niepanowie :D

Gość
Do matacza Tak to jest, jak komus brakuje rzeczowych argumentow to ucieka sie do argumentow personalnych albo ucieka z dyskusja, tak jak ci "goscie". No ale nie bedziemy sie tu nawzajem poklepywac po plecach :-), obaj przeciez jestesmy 100% hetero.

Gość
>>gość trafilo dwoch kretynow na siebie traktorek z mataczykiem dajcie sobie buzi buzi i zgodnie poplaczcie<< Spadaj na drzewo kretynko!

Gość
A potem placze, ze ja wredny facet zdradza!