Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaa2444

jestem w ciąży, mam depresję

Polecane posty

Gość moniaaa2444

Nie chce mi się zyć :(

Gość gość
dlaczego???ciaza to swietna wiadomosc, ile masz lat??

Gość monia2444
mam 24 lata, nie jestem gotowa na dziecko..

Gość gość
to je oddaj, masz 9 miesięcy znajdź rodzinę. Adopcja ze wskazaniem. I po problemie a w przyszłości się lepiej zabezpieczaj. A co w ogóle na to ojciec dziecka

Gość monia2444
a moze usunac..

Gość gość 1234
spokojnie. przemyśl moim zdaniem czy chcesz dziecko urodzić i oddać czy dokonać aborcji. Jeśli podejmiesz drugą opcję nie sugeruj się tym co inni pomyślą bo każdy może mieć różne zdanie. Najważniejsze jest to żebyś to Ty była szczęśliwa a nie się dołowała i popadała w depresję. Jestem z Tobą :)

Gość monia2444
dziekuję Ci za wsparcie, po prostu nie mam z kim porozmawiać o tym :(

Gość gość 1234
Jeśli chcesz możemy porozmawiać przez maila :) Bez nerwów, to nie koniec świata :)

Gość gość
nawet jeśli urodzisz to dziecko, to już zawsze będzie ono ocaleńcem, zawsze będziesz miała poczucie winy, ze coś takiego pomyślałaś, zawsze Twoja podświadomość będzie Ci doskwierać. więc czy usuniesz, czy nie skutki będa podobne tylko o innym nasileniu. Masz 24 lata, jak to nie pora na dzieci? A pora na co? Nie martw się, wszystko się ułoży. Powodzenia

Gość ewelina18
ale nie można dziewczyny zmuszać. To że ma 24 lata to nie oznacza że powinna już mieć gromadkę dzieci i świetnego męża

Gość monia2444
dziekuję Wam za wsparcie naprawdę, tak mozemy pogadac przez maila, zaraz napiszę adres

Gość gość 1234
czekam ;)

Gość monia2444
moj mail goldfish22@interia.pl

Gość gość 1234
Już się odezwałam ;)

Gość gość
tez sie boje o ciąze :( jesze tydzien do @ ale jezeli nie dostane to tez sie zalamie :(

Gość gość
a jak wyglada to z twoim partnerem/mezem?? tez bylam w ciazy w sumie nie swiadomie nawet ale na szczescie zakonczylo to sie w 4 tygodniu jakos, bralam nadal tabsy anty bo niczego nie podejrzewalam i sie "rozeszlo" jakos w sumie dowiedzialam sie po fakcie juz, lekarz zmienil mi tabsy teraz okazalo sie ze przy tamtych co kilka mies mialam normalna owulacje :x

Gość gość
mam nieregularne cykle w 12,13 dniu doszlo do stosunku z gumka w ktorej doszedl ale po godzinie znowu uprawialismy sex przez pare minut bez prezerwatywy.. :(

Gość gość
ehh czyli ejdnak przez wlasna glupote :/ no widzisz ja sie zabezpieczalam a mimo to, chciaz nie moglam sobie zarzucic nieodpowiedzialnosci

Gość gość
no tylko przez głupote szkoda ze pomyslałam dopiero po fakcie... Na dodatek to byl moj 1 raz.. im bardziej sie nie chche dzidziusia tym łatwiej wpasc ;p

Gość gość
a jak on sie do tego ustosunkowal?

Gość gość
jezeli okaże sie ze jestem w ciazy i chche urodzic bedzie kochal dzidziusia, jezeli nie, zalatwi tabletki. powiedzial ze obojetnie jaka podejme decyzje bedzie mnie wspieral :)

Gość gość
no to czym sie martwisz :-) masz wspanialego mezczyzne ktory ani nie uciekl ani nie naciska na ciebie to duuuzy plus!!! :-) nie wiem w ktorym tyg/mies jestes ale przemyslalabym czy jestes w stanie to jakos ogarnac, jak ze wsparciem rodziny itp i po rozmowie i wypisaniu sobie za i przeciw podjelabym decyjze

Gość gość
Martwię się bo nie jestem gotowa na dziecko a z 2 strony nie wiem czy byłabym w stanie usunąć :( Jedno jest pewne jeżeli dostane @ odrazu ide do ginekologa po anty ! Narazie minęlo 10 dni od sexu , a do @ tydzien..

Gość gość
to idz po test mzoe cos wyjdzie, slabo ale zawsze ja nigdy nie czekalam do @

Gość monia2444
Hehe Ktos tu sie zabawil w podszywa;-) dzis nnie pisalam tu postow. Zabezpieczalam sie i nie wpadlam z nieodpowiedzialnosci.

Gość gość
nie bawie się w podszywa :p pisalam o swojej sytuacji akurat :P

Gość gość
rozmawiaj o tym z bliskimi lub idź do psychologa jeśli wolisz. Uważam że lepiej oddać dziecko niż dokonać aborcji.

Gość monia2444
mhm, to zwracam honor, zle zrozumialam. pozdrawiam ;-)

Gość gość
monia2444 a ja ty sie czujesz z ta wpadka? chcesz usunac?

Gość monia2444
Nie uwazam tak ze lepsza jest adopcja. Jesli urodze to nie oddam dziecka tylko je wychowam. Nie wyobrazam sobie oddac dziecko i skazac je na niepewna przyszlisc lub mozliwy brak milosci ze strony niebiologicznych rodzicow. Dlatego postaram sie pokochac dziecko i wychowac najlepiej jak potrafie. Z partnerem swoim raczej nie bede. Dziekuje za rady;-)