Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chyba niewyżyta seksualnie

Polecane posty

Gość gość

Czy wy tez po straceniu dziewictwa miałyscie ochote na sex codziennie i moglyscie to robic po pare razy dziennie? Moj chłopak ledno daje rade bo w ciagu jednej nocy potrafimy sie bzykac 6 razy po 30/40 min

Gość gość
One może miały, a Ty????! Też miałeś ??

Gość gość
mam ochote caly czas a z chlopakiem widuje sie tylko na weekendy chyba wybuchne !

Gość gość
to trochę śliny, paluszki dwa.. albo trzy jak wiesz jak ;) i do zabawy.

Gość Calicze
Przyjdź do mnie, to cię wycacham..... ;-)

Gość gość
Mmmmm kochana..:) widzę że mamy podobne zainteresowania.;) napisz do mnie.. xxx3211@interia.pl.. czekam..

Gość gość
Zapraszam na mojego maila.. ;) napaloną autorkę tego maila..;)

Gość gość 157
Moim zdaniem twój umysł i organizm ma dużo większe potrzeby niż przeciętna kobieta. Twoje ciało jest wyjątkowo wrażliwe na dotyk i łatwo się podniecasz dlatego masz takie duże potrzeby. Wiesz będzie ci ciężko znaleść takiego faceta który zdołał by twoim potrzebą łóżkowym. Może kup sobie kulki G w Sex Shopie one dają bardzo duże zadowolenie kobiecie.

Gość gość
Ja chyba podołam..:) napalony tez jestem jak ta pani..:) owszem jako facet mam wieksza wyobraźnię. jestem tez wyczulony na dotyk i szybko sie podniecam.., i wieczne mi mało seksu.. ze 3 razy dziennie bym się mógł ******.;) a mój penis. 18 cm... mail: xxx3211@interia.pl

Gość gość
pfuahahaha desperat, żal ogarnij się typie nikt nie chce twojego g*, które tu wciskasz gdybyś był taki łóżkowy don juan z 18centymetrowym sprzętem to byś nie siedział na babskim forum wciskając dziewczynom, których nawet nie widziałeś na oczy swojego maila rozpaczliwcu.

Gość gość
Koleś... ja widze że tylko sie dowartościowujesz ze piszesz do ludzi i masz podnietę ze mozesz pisać.. pewnie w rzeczywistości wyglądasz jak zwykła pała i kawał lamusa. ze ptaki od razu jak Cię widzą to obsrywają cię. zal mi się bo jesteś pizta i nic więcej chłopaczku

Gość gość
Nie zasypuj fajnego tematu... ogólnie to wypad stąd.. idz się gdzie indziej wymądrzać.

Gość gość
jak ci wypadł to sobie wsadź Dziewczyny nie ma już dawno w temacie, poza tym pisała na samym początku, że ma chłopaka a masa zaślinionych frajerów klei się do niej. Żal. Na mnie ptaki srają? Na ciebie dziewczyny srają i to widać po twoim zachowaniu psia fajo.

Gość gość
cwaniak w necie c**a w świecie. .

Gość gość
ja się nie ślinię do literek wirtualny koniotrzepie tylko ty

Gość gość
Buahahaaa. koleś.. wypad z neta bo matka zaraz Ci wyłączy neta.

Gość gość
Co mówiłeś panie " jestem tez wyczulony na dotyk"? Czyżby w twoim śmiesznym anonsiku towarzyskim nikt nic nie napisał i wróciłeś tutaj mścić się na świecie?

Gość gość
do czego to doszło,ze kobiety mają większy temperament niż faceci :O ehhhh... tylko można się rozczarować ,widzę :(

Gość chver
nie zgadzam się, jako facet tak twierdze