Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Wiosenny,czy letni wiatr jest zupełnie inny od zimowej wichury.W sieci wszystko ok,forum nie nawala:)powinno być dobrze.Jeśli chodzi o album,to jest mały problem;),na razie znalazłam tylko ten kawałek:) i podzieliłam się nim z Tobą.

Dziękuję, nie znałem, nie słyszałem wcześniej:). Znajdzie się album, jeżeli został wydany:). Jak masz dobry zasięg - to miło. Znajdę coś muzycznie.

Obejrzałam film,ciekawy,smutny,momentami przerażający.Grafika na wysokim poziomie,animacja trudna do osiągnięcia w tamtych latach.Piękny film,dopracowany pod każdym względem.

Wiem Xen:). Nie dziw mi się, że nie lubię karabinów:). Już odpisuję dalej... za minutę, dwie - przygotowałem muzykę.Czy posłuchałaś ''Pamiątki z Chin'' ?:).

Tak jestem na bieżąco:).

Nie jestem karabinem:),działam jak dynamit,lub nitrogliceryna hehe.

Tego nie widziałem wcześniej, gdyby nie pojawił się wpis pomarańczowego gościa ( z wczoraj kilkanaście minut po godzinie dwudziestej) to odtwarzając balladę nie znalazłbym tego nagrania (wystąpiło w podpowiedziach Youtube - odtworzyłem nagranie). Jeżeli uważasz, że R.Kostrzewski jest ponad wszystko to niech tak zostanie. Ja z kolei polubiłem TSA. Tak czy siak, chłopaki (R,Kostrzewski i M.Piekarczyk) zaśpeiwali stojąc obok siebie: . https://www.youtube.com/watch?v=3CintIxjHug Proszę posłuchaj, kilkanaście minut muzyki a ja wtedy dopiszę dalej:). I też będę na bieżąco:).

ok,przynajmniej pierwszy otwiera się bez zarzutu:).

Myślałem, że znalazłaś dalszą część tego: https://www.youtube.com/watch?v=dYc5tTvBlFE :). Czy już wiesz, jest jakiś album? . To co przed chwilą zaproponowałaś... nie wiem jak określić... muzyka metalowa rozbiła się, każdy chciał zagrać szybciej niż Metallica, gdy zapoczątkowała speed metal. Czy udało się, nie wiem. Niech próbują dalej. Wiem, że prędkości światła nie da się przekroczyć:). Dla mnie osobiście, Metallica zagrała muzykę metalową bardzo szybko:) i bardzo czysto:) i wystarczy:) jeżeli mówimy o muzyce pojętej jako metal:).

To muzyka instrumentalna,nie ma nic wspólnego z metalem.Ale zapewne Ty o tym wiesz:).

Zauważyłeś?Przynajmniej rękę mogli jej prawidłowo przykleić;).

... a próbując odtworzyć dwa pozostłe linki wyskakuje komunikat pt. ,,Zapętlenie przekierowań na stronie'' :). I nie wiem wszystkiego.

Jeśli chodzi o Dimmu to pierwszy link bez zarzutu otwiera się,dwa pozostałe dotyczą tego samego utworu,w lepszej jakości.Niestety nie wiem dlaczego nie otwierają się.

Posłuchałam,nie jestem ignorantką.Nawet,jeśli czegoś nie skomentuję,nie znaczy że pominęłam.

"To boli",skomentowałam,jednocześnie dodałam link,może dlatego okazało się nieczytelne.

Twoich dwóch linków z tych dzisiejszych godzin nie można odtworzyć: . 10.05.14 xen 10.05.14 xen . Nie mogę przesłać ich w całości, są uznawane za spam. Nie jestem ignorantem.

Twoich dwóch dzisiejszych linków z poniższych godzin nie można odtworzyć: 10.05.14 xen 10.05.14 xen Nie mogę przesłać ich w całości, są uznawane za spam. Nie jestem ignorantem.