Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234kama1234

Teście nie chcą zamienić się mieszkaniami, co robić?

Polecane posty

Gość gość
Jakie wy glupie jestescie, ze lykacie kazda bzdure :D Taaa, baba rozpoznala, pokazala szwagierce i przybiegla z wami podzielic sie rozczarowaniem owej szwagierki jak i poinformowac was o jej decyzji :D Naprawde w to wierzycie??? :D

Gość gość
wierzymy a jaaaaak :D :D :D :D przeciez tu sami powazni ludzie siedza :D: D: :D :D

Gość gość
pachnaca prowokacja Agatki

Gość gość
E tam, wierzymy czy nie wierzymy, fajnie sie czyta :) czekam na ciąg dalszy.

Gość gość
Faktycznie - gdyby nie tak straszne, to byłoby nawet zabawne. Mnie rodzice dali mi tylko wykształcenie i dzięki im za to! Po tej lekturze upewniłam się, że moje dzieci dostaną ode mnie najlepsze wykształcenie na jakie mnie stać i nic materialnego. Może da im to do myślenia pod kątem potencjalnych życiowych wyborów, a odstraszy potencjalne pijawki, bo sami się będą musieli dorabiać...

Gość gość
Agaciu mojego kuzyna byla zonka to tez taki szmaciuch byl jak ty i zgadnij co? on dostal dziecko a ona z jedna walizeczka do mamusi musiala wypadac, z czym lachudra przyszla z tym poszla.

Gość gość
a twoi rodzice co dali, może teraz kolej na nich

Gość gość
Nie no, nie wierzę temat rozwinął się na kilka stron a po samym tytule widać,że to prawo.

Gość WIEM KTO TO PISZE
Możecie nie wierzyć nie zależy mi na tym ale są takie baby pasożytnicze na świecie naprawdę, które myślą że jak urodziły wnuka dziadkom to już wszystko się należy, są taie dziewuchy z patoli które obrabiaja tyłki ludziom którzy je pod dach i do rodziny przyjęli, Agata właśnie taka jest :(

Gość gość
ja też mam w rodzinie taką dziunię niestety historia bardzo podobna ale tamta chciała od teściów wyłudzić spłacanie kredytu na dom mimo, że dostali już działkę od nich :( ale oczywiście od rodziców nawet gaci nie dostała

Gość gość
WIEM KTO TO PISZE. Całe szczęście że trafiłaś na ten topik, to przynajmniej jedna z całej tej Patoki będzie miała 'finito' ze sponsoringiem. Możesz zdradzić troszkę tajemnicy jakie piekiełko szykuje dla niej szwagierka? Bo tak mnie ta szmatką agatka w****ila, że normalnie muszę wiedzieć jak to coś skończy:-)

Gość gość
Heh powiem ze ja tez od poczatku nie trawilam tej p***y

Gość gość
AUTORKO A GDZIE TWOJA SZANOWNA MAMUSIA MIESZKA, WYSIUDAJ JĄ z mieszkania i to sprzedaj, będziesz mieć kaske dlaczego żądasz od tesciów a nie od matki, nie obchodzi cię ze tescie maja prawo mieszkać na swoim to dlaczego narzeczonego ma obchodzić twoja matka, niech ona ci da poleciałaś na narzeczonego na kasę 2 dzieci bez ślubu, patologia jesteś niezłą sóką, tyle ci dali a tobie mało, niech narzeczony przejrzy na oczy i cie wywali z tego mieszkania na bruk na zbity ryj

Gość WIEM KTO TO PISZE
Szwagierka nie szykuje dla niej żadnego piekiełka, bo to babka z klasą tylko tyle, że wyprawkę wystawi na allegro powiedziała o tym rodzicom i wszyscy się uśmiali z wielce poszkodowanej Agatki, a brat się obraził, bo Agacia w ciąży, a szwagierka odmówiła wyprawki za te wypowiedzi i Agacia teraz się stresuje dodam, że nawet jej nie nawyzywała tylko powiedziała, że jej przykro i to musiało ją zaboleć, dwa zdania i cisza, zero awantury i dlatego Agacie teraz głupio tak myślę, mnie by było! bo narobiła gnoju a nie oberwała od szwagierki, w sumie po co tamta miała się zniżać do jej poziomu. Teściowie już się do niej nie odzywają. tadaaaaaaaaa!

Gość gość
I bardzo dobrze, że się nie odzywają. Niech liczy na swoją matkę. A teraz to rozumiem, że aatka ma mega problem, bo pewnie kasy nie ma , a dziecko w drodze, a to kosztuje. A szwagierka ma racje, z daleka od intruza. Juz teściowa jej zgotyje piekiełko, nie oszukujmy się, chociażby tym nie odzywaniem się, czy odcięciem od prezencikow, obiadkow, opieki nad bachorami.

Gość gość
Alez wy glupie jestescie, ze lykacie takie bzdury. Ta nasza kulturalna i z klasa szwagiereczka :D chetnie dzieli sie z wami swoimi problemami rodzinnymi. W dodatku uzywajac kolezaneczki na posylki :D Jednak to racja, ze ludzka glupota jest przeogromna. Hahaha, moze teraz szwagierka napisze cos osobiscie. A moze tesciowa. Albo jeszcze jakas kolezaneczka :D

Gość gość
No cóż, może to ją choć trochę obudzi i wychowa, chociaż szanse w tym wieku na to nikłe.

Gość WIEM KTO TO PISZE
To są ludzie z klasą ogólnie i kłótni nie będzie ale na pewno dystans i ochłodzenie stosunków uwierzcie, że to bardziej zadziała niż milion awantur, a synówka wreszcie odczuje, że jest obca, na doczepkę i nigdy nie będzie należeć do ich rodziny i ich świata. Teściowie nie są zamożni ale to naprawdę fajni, inteligentni ludzie: mama bibliotekarka, a tato fotograf i przewodnik turystyczny/pilot wycieczek. Uciułali dwa mieszkania córka nigdy nic nie chciała od nich, tak jak pisałam ma domek szeregowy na kredyt i dobrze zarabia, ma fajną pracę rodzice owszem żarełko na studiach jej podrzucali hehe słoiki :P ale tak jak wcześniej pisałam ona pracowała całe studia w pralni. Natomiast Agacia co :D hmmm coś w stylu tlenione włosy, pomarańczowa twarz, legginsy na tyłku rozmiar 46 i białe kozaczki :D no te dwa światy się nie łączą. Co braciszek w niej widzi to nie wiem nauczyciel angielskiego chyba wtopił i tak został dla dobra dzieci, no bo nie wiem jak to tłumaczyć :/ ale wiem też że takie związki sie rozpadają szybko, bo wczesniej czy później pozna fajną praktykantkę czy nauczycielkę na poziomie wiadomo jak to w pokoju nauczycielskim ;) mam nadzieję, że to czytasz Agatko R.

Gość WIEM KTO TO PISZE
11:49 szwagiereczka tu nie napisze ani teściowa tym bardziej! chyba, że ktoś się podszyje i nawypisuje głupot.

Gość gość
WIEM KTO TO PISZE. Widzę właśnie z Twoich wypowiedzi, że to są ludzie na poziomie, Ty też, to wynika ze stylu pisania. No, ale fajnie, że się tu znalazłaś i pomożesz tej rodzinie, bo z tego co piszecz ona nie pasuje do ich świata. A skoro ich syn jest nauczycielem to kokosów nie zarabia , więc dziewczę chce opędzlować rodziców i siostrę. Gdzie się takie mutanty rodzą to ja nie wiem. Sama mam brata, ma 24 lata i jest z grona facetów przystojny inteligentny cyniczny slurwiel i ostatnio też miał podobny epizod, bez dzieci, ale laska chciała żebym z mężem zaprosiła ją na kilka tygodni do siebie do Londynu etc. Masakra, ale szybko się suki braciszek pozbył, bo on na szczęście jest na etapie dużo lasek w krótkim czasie.

Gość gość
Wiem kto to pisze- autorka jest nienormalna ale sorry ty też. podajesz link tej szwagierce do tematu a potem jeszcze tyle piszesz na ich temat- o sprawach prywatnych, czy tobie nie jest wstyd przed tą szwagierką że naruszasz prywatność całej rodziny? trochę jesteś taka sama jak autorka. myslę że zmyślasz z tym wszystkim i masz niezły ubaw bo jak widać są idiotki które czekaja na kolejne twoje posty jak na serial "dlaczego ja".

Gość gość
Jakiej rodziny? Jesteś niepoważna. Przecież ta zawistna autorka nie jest żadną rodzina dla szwagierki, tylko zwykłą przybłędą z gołą dvpą. Rodzina to są dzieci brata, a nie jakiś zawistny kocmołuch.

Gość WIEM KTO TO PISZE
13:03 nie podaję ważnych danych tych ludzi, nie znacie ich przecież ani nie wiecie skad są oni i tak nie zaglądają na takie fora i nie żyją internetem, a kto ich zna osobiście to tę sytuację z Agacią też zna, więc ta dyskusja ich nie obchodzi poza jedyną reakcją szwagierki, której imienia jak widzisz konsekwentnie nie podaję.

Gość gość
I bardzo dobrze. Ciekawe ile juz przeplakała agatka ze nie dostanie wypraski do dziecka. A nie wiesz w którym ona jest miesiącu? Bo jak w ostatnich to oj będzie finansowo bolec, oj będzie ja liczyła na szwagierke, a tu lipa. Hahahhaha

Gość gość
Ja mysle,ze ta cala historia ,to jest z palca wyssana jak i Agatka....pic na wode ,hoojomontaz ...

Gość gość
Jasne, ze to pic na wode :D Ale jak widac, idiotki kafeteryjne lykna kazda bajke :D

Gość gość
SZok dosłownie szok. Teściowie , teściowie..a Twoi rodzice autorko? Zamiast docenić,że coś wam dali to wyciągasz rękę po więcej? tupet to masz he. Jestem kobietą i w życiu bym nie "zwalała" na męża kwestie logistyczne, finansowe. Małżeństwo to dwie osoby i obie powinny "zadbać" o wspólne dobro. Nie zawsze jest tak ,że rodzice mogą wspomóc, ale to nie znaczy,że od drugiej strony należy wymagać cyrku na patyku. Masz tupecik jak cholera. Jakbys miała te 45 m na kredycik na 25 lat to bys doceniła. A po drugie skoro wiedziałaś,że będzie ciasno a na wieksze nie masz kasy to po co drugie dziecko? juz 10 latkowie wiedzą skąd sie biorą dzieci..

Gość gość
NARZYCZONY? To musi być prowo :D