Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE DROBIAZGI KUPUJECIE NA ZAJĄCZKA SWOIM DZIECIOM????

Polecane posty

Gość gość
my kupiliśmy Dino z fisher price , mam nadzieję, ze bejbi się ucieszy :)

Gość gość
co to te dino?

Gość gość
dla córci Uki, dla bratanic opaski do włosów, gumki, spinki itp. Ale myślę, że słodycze też by wystarczyły. Ja i brat zawsze dostawaliśmy sodycze

Gość gość
Musical Dino- zabawka interaktywna :), wrzuć w wyszukiwarkę na allegro i wyskoczy,

Gość gość
Tylko slodycze i to nie duzo

Gość gość
ten musical dino wydaje mi sie prtzesada na zajaczka :/

Gość gość
Raczej nic. W mojej rodzinie nigdy nie było tego zwyczaju a wydatki na dziecko i tak są ogromne.

Gość mamaolllowa
My tez jakąś interaktywną zabawkę, bo dziecko ma dopiero 9 mcy, więc słodycze odpadają.

Gość gość
Moja corke nie interesowaly wogole zabawki interaktywne chodz dostawala od ciotek,dziadkow.mala wolala bawic sie garnkami w kuchni i pomagac robic obiad

Gość mamaolllowa
14:47, ale przecież i tak kupujecie coś dla dziecka, to czemu to ma nie być prezent ?.nawet jakiś nowy, fajny ciuch...

Gość gość
a ten Dino to czemu Twoim zdaniem przesada ?

Gość gość
U nas delikatnie w tym roku. Mlody dostanie pilke do nogi, mlodsza cora skakankei gume do grania, bo tak sobie wybrala a najstarsza plyte + slodycze oczywiscie

Gość mamaolllowa
Po to kupujemy zabawki interaktywne, żeby dziecko nie robiło takich rzeczy jak zabawa garnkami. Co to ma być? dziecko musi wiedzieć, że nie wszystko wolno, a jakby chciała bawić się kontaktem też byście pozwolili?

Gość gość
Bzdura jakas od kiedy kupuje siecos na wielkanoc. Jakas zapozyczona tradycja glupita totalna. Nic nie kupuje bo po co?

Gość gość
A co w tym zlego,jezeli nie interesuje sie zabawkami interaktywnymi to co zamknac w pustym pokoju

Gość gość
dla córci lalkę i torebeczkę z kotkiem w środku słodycze.

Gość gość
Mamaollowa, ale nie przekonuje mi dawanie dziecku czegoś co i tak by dostało (nowe leginsy, może pistolet na wodę, słodycze) jako prezentu.

Gość gość
no bo to ma być symboliczne jak już ma wogóle być. a ta zabawka jakies 120 kosztuje... moj 11 miesięczniak dostanie fajną książeczkę i paczkę biszkoptów. uważam, że na taką okazję starczy.

Gość mamaolllowa
30 lat mam i zawsze coś na Wielkanoc dostawałam... Zresztą każda okazja jest dobra, a dziecko ciągle coś dostaje, to czemu nie akurat w Wielkanoc?

Gość gość
my dla naszego dziecka kupujemy prezent i damy mu go w domu. Natomiast córce męża siostry ( chrzestny) tylko jakiś słodycz większy i tyle.

Gość mamaolllowa
No niby tak, fajnie dać jakiś super oryginalny prezent, zawsze mi się to marzy, ale i tak zawsze kupuję coś do ubrania, kosmetyk (mówię o dorosłych), ale w przypadku dziecka mam na myśli coś "extra'" ubranie z czymś czym dziecko się interesuje, itp. no nie przecież kurtkę na wiosnę, którą i tak dostanie, ale np. 5 para legginsow czemu nie :D

Gość gość
Czekoladowe jajka do koszyka :P Nigdy u nas nie było jakiegoś dawania prezentów na Wielkanoc. W Niemczech i owszem, ale nie w Polsce.

Gość gość
Ja chyba kupie dziecku książke ( 7latek) i dorzucę jakiś czekoladowy słodycz- baranek zając etc

Gość gość
Mam 24 lata u mnie w domu zawsze bylo tak ze rodzice chowali slodycze na podworku a mymusielismy znalezc,przeciez to prezent od zajaca

Gość gość
co roku zawsze szuka czekoladowych jajeczek w mieszkaniu i nic więcej. Na co dzień nie jada dużo słodyczy, więc te jajeczka są rarytasem ;]

Gość gość
kupie mala ksiazeczke,cos slodkiego jakiegos zajaczka czy cos,bobofruta(mam roczne dziecko).ja dostawalam slodycze i ewentualnie drobiazg jakies gumki do wlosow itp i uwazam ze taki "zajac" powinien byc.zajac jak mikolaj-to nie wigilia zeby kupowac wielkie preznty

Gość gość
u nas nie ma takiego zwyczaju, i dobrze. Mikolaj, gwiazdka, dzien dziecka, urodziny- starczy tych okazji ;)

Gość gość
g***o kurfa , zajączki doopoczki, co jeszcze kurfa wymyślicie, pózniej powiecie dziś wtoreczek co kupujecie waszym dzieciom, a dziś srodeczka a dziś co, a dziś pierwszy czwarteczek miesiąca a dziś co, kto wprowadził takie zabobony, przedtem był mikołaj ,teraz gwiazdki, prezenty pod choinkę osobno, zajączki s****czki, pózniej bo dzieś se pierdłam to co kupić dziecku, bo dziś o******ęłam staremu to co dziś kupić dziecku,

Gość gość
miało być