Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE DROBIAZGI KUPUJECIE NA ZAJĄCZKA SWOIM DZIECIOM????

Polecane posty

Gość gość
myślisz że roczne dziecko wie co to zajączek, owszem z ksiażeczki się ucieszy bo będzie miał co targać, sok wychleje ale naprawdę myślisz że on wie co to ten zajączek i to rozumie, równie dobrze móglby nic nie dostać

Gość gość
dla starszaka modelina i powtarzający chomik dla maluszka grzechotka

Gość gość
ta z 15;08 jakaś psychiczna frustratka, weź idź się wysraj idiotko;) nie chcesz to nie dawaj nic swoim dzieciom, w czym masz problem?;)

Gość gość
ło matko, każda okazja jest dobra do dawania prezentów, naszemu dziecku kupujemy duży prezent, ale chrześnicy męża tylko słodycze i tyle w tym temacie :)

Gość gość
14.04.14 - rozwaliłeś internet:D:D:D:D

Gość gość
A moze tak zamiast kupywac niewiadomo ktorej juz zabawki to moze tatus z mamusia spedza caly dzien na zabawie i moze jakis spacer

Gość gość
Na zabawie z dzieckiem

Gość gość
A moje dziecko na brak zabawy i spędzania czasu z rodzicami narzekac nie może wiec prezent jak najbardziej od zajączka bedzie

Gość gość z 1513
My kupujemy bo nasz 3 latek juz rozumię i sam sobie wymyślił prezent dla młodszego też jestem zdania że nie musiałby dostać nic ale starszy brat jest tak za maluchem że by się pytał dlaczego nic nie dostał. Z dzieckiem jestem cały dzień codziennie i sie bawimy a tata niestety w pracy więc odpada

Gość gość
"14.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A moze tak zamiast kupywac niewiadomo ktorej juz zabawki to moze tatus z mamusia spedza caly dzien na zabawie i moze jakis spacer" ja spędzam całe dnie z dzieckiem, gdy mąż wroci z rpacy idziemy z córką na spacer, bawimy sie z nią bardzo często. Gdy będzie starsza na dzien dziecka bęziemy ją gdzieś zabierać ale na razie i tak duzo czasu spędza z nami i na to nie moze narzekac jak sądze

Gość gość
Zabawki kupujemy, a nie kupywamy :) I nie pisz frustratko, że tradycja zapozyczona, bo nie wiesz kim jesteśmy i skad :) U nas zawsze tak było.

Gość gość
wie co to zajaczek bo twoim slownictwem - zeżre tego zajączka IDIOTKO

Gość gość
trzy letnie dziecko ROZUMIĘ. jejku... tak, tradycja nie jest polska, jest zapozyczona. mnie nic nie kupowano na zajaczka. wiadomo, na swieta byly slodycze w kształcie barankow, kroliczkow, jak jakies ciotki przychodzily to cos dawaly, ale tak dla dziecka na zajaczka to nie. pamietam jeszcze, ze w podstawowce wresz wysmiewane byly dzieci, ktore wyskakiwaly z chwaleniem sie, ze dostaly cos na zajaczka. kiedys tego nie bylo. ale teraz dzieci, dlugo wyczekiwane, wypieszczone, sa bardziej rozpieszczone.

Gość gość
Mieszkam w Norwegii i tutaj kupuje się kolorowe jajka np.z tektury i do środka wrzuca się słodycze. I to dzieciaki dostają. Oczywiście jajka ukryte są w ogrodzie i trzeba je znaleźć :)

Gość gość
Ja mam 36 lat i prezent na zajączka zawsze dostawałam i mój syn też dostaje (teraz klocki lego i grę Star Wars).

Gość gość
ja mam 31 lat i w naszym regionie zawsze sie dostawało cos na zajączka. Jakies słodycze....wyśmiewać dzieci, które mówią że cos dostały na zajączka? z zazdrości chyba. Chwalenie się nie jest dobre ale jak można wyśmiewać dzieci, które coś na zajączka dostają? Jeżeli w jakimś regionie nie ma takiego zwyczaju to go nie ma i tyle a jeżeli w jakimś jest to dlaczego się to krytykuje?

Gość gość
15:31 dzieci potrafia wysmiac ze ktos ma zielone buty albo mu ucho odstaje, pisze przeciez o czasach wczesnej podstawowki. no i ta wasza ukochana zazdrosc. wsrod dzieci sa bogatsze i biedniejsze, chodzilo glownie o wychwalanie sie i o cos nieznanego dla czesci dzieci, bo malo kto mial zajaczka na wielkanos, stad to szydzenie.

Gość gość
Ja mam 35 lat i od małego ZAWSZE dodawałam na zajączka TYLKO słodycze. Tak jest do dzisiaj ze w naszej rodzinie i wśród znajomych dzieci dostają słodycze. W szkole nikt sie z nikogo nie śmiał bo każdy z nas opowiadał ile uzbierał czekoladek na zająca:) Mieszkam w Wielkopolsce.

Gość Janiatta
Moim pociechom na zajączka kupiłam sporo słodyczy, a także komputer. Dłużej się zastanawiam nad prezentem dla dziadków męża i razem doszliśmy do wniosku, że najlepiej będzie stworzyć kosz różnych odmian herbat z teekanne. Dziadkowie męża przepadają za herbatami więc tam zrodził się pomysł. Póki co w dalszym ciągu zastanawiam się co kupić teściom, ale jeszcze kilka dni mi zostało.