Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy męższczyznom podoba się mała otoczka sutkowa?

Polecane posty

Gość gość
ważne jak wygląda najlepiej taka w sam raz

Gość gość
Swoje trzy grosze i ja dołożę.;-) Ja uwielbiam duże otoczki to właśnie jest dla mnie bardzo kobiece i mała wręcz mnie odpycha. Oczywiscie, tylko wtedy gdy brak podniecenia:-D Gdy już jest - gryzę jak leci;-) No i sutki... Mężczyznom? Czego nie zauważyłaś? Albo ja czegoś nie widzę, albo ty małolata jesteś. Wracając na właściwe tory, mogą być małe, bardzo małe piersi, ale jak sutki lub otoczki są duże to jest pięknie, rozkosznie i smacznie. Chyba, że baba jest do kitu bo nie potrafię wywołać u niej suczej rui;-) Ja tak mam i nie chcę inaczej:-D

Gość gość
nie zauważyłam że zrobiłam błąd i to w głównym temacie, miało być mężczyznom :) mam średniej wielkośc****ersi i wydaje mi się że seksownej, wyglądałabym z większą otoczką, choć niektórzy twierdzą że 4 cm to duża otoczka, przy miseczce A pewnie tak, jak pisałam ja mam C, małolatą już dawno nie jestem, miałam nadzieję że po ciąży będzie ciut większa ale nic w tym zakresie się nie zmieniło

Gość gość
Ja uwielbiam duże otoczki :) i ciemne :)

Gość gość
masz za wielkie te suty fuj, faceta sie podobaja mniejsze niz 4 cm

Gość gość
Nie pisz za wszystkich facetów. Duże cycki i wielkie otoczki to jest kobieta w 100 % :)

Gość gość
Czy wy już nie macie większych problemów??? Kuźwa nigdy nie zastanawiałem się nad rozmiarem tej "otoczki" jakie to ma w ogóle znaczenie?

Gość gość
Naucz się pisać, potem zajmij się rozkładaniem nóg. Inaczej wiecznie będziesz miała takie z d.u/p.y. problemy.

Gość gość
moja otoczka ma 8 cm biust miseczka J jest duża, ale jakoś nie zauważyłam żeby facetom robiło to jakąs rózniće. nie jest ciemna bo mam jasna kanację

Gość gość
sterczące sutki to jest to:)

Gość gość
podoba :)

no ja mam duzy biust i b.jasne,duze otoczki....roznie sie to facetom podoba...

Gość gość
Ja za takimi przepadam ! Duże otoczki :) to coś dla mnie i do tego wielkie piersi i trochę obwisłe :) Cuda tego świata :)

Gość gość
ale to był temat czy małe się podobają

Gość gość
Pierś to pierś, nigdy nie zastanawiałem się nad średnicą otoczki, więc to chyba nie ma znaczenia. A 4cm wydaje się być dość sporą średnicą.

Gość gość
wyobraź sobie że miseczka C to 16 cm, a otoczka to 4 cm

Gość gość
Chyba przesadzasz, 4cm z 16cm to aż 25% powierzchni... to nie jest mało, chyba za bardzo się na tym skupiłaś zrobiłaś kompleks z niczego ;)

Gość gość
właśnie mam taki kompleks, podobają mi się duże otoczki i wydaje mi się że mojemu facetowi też ,

Gość gość
Ja mam piękne piersi, sterczące sutki i idealnie okrągłą lekko brązową otoczkę o średnicy 2,5 cm.

Gość gość
moje piersi tez są okrągłe a sutki sterczące

Gość gość
4 cm to naprawdę niemało. Nie wiem co sobie ubzdurałaś. A jak facet ma większe to raczej on powinien uważać że u niego coś nie tak.

Gość gość
Ale wy wymyślacie z tymi kompleksami, jak nie piersi to cipka, czy wy wreszcie zrozumiecie że jeśli jakiś facet z wami jest, to akceptuje wasz wygląd, już pominę fakt że wygląd schodzi na dalszy plan kiedy się kogoś kocha. Nigdy w życiu nie zastanawiałem się będąc z jakąś dziewczyną, czy jej otoczki są małe czy duże, czy ma motylka czy bułeczkę, itp... jakie to w ogóle ma znaczenie?

Gość gość
Motyl odciska się na spodniach dając efekt kopyta. Taka różnica to raz. Dwa jak motyl jest potężny to w czasie seksu penis może wepchnąć skórkę wargi sromowej mniejszej do pochwy co jest kiepskim uczuciem.

Gość gość
Będzie foto? No bo jak oceniać nie widząc nic..?

Gość gość
może to rzeczywiście przez niego na moje oko to on ma z 6 cm , i jak jesteśmy nadzy, a jestem nakręcona to wtedy otoczka maleje bo sutek bardzo stoi i popatrzę się na niego to mi łyso że facet ma większa otoczkę od mojej

Gość gość
To faktycznie Twój facet ma strasznie duże brodawki... jak na faceta, ale to nie powód abyś popadała w kompleksy, najważniejsze żeby piersi były jędrne, kształtne i aby sutki ładnie sterczały, wtedy żadne facet im się nie oprze :)

Gość gość
ale masz problem