Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznać Rosjanina?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie, bo wielu Polaków sobie znajduje kobiety- Rosjanki, Ukrainki. A mi się podobają wschodni słowianie- Rosjanie, Białorusini...

Gość gość
W Polsce 90% ruskich i ukrainców pracuje jako kierowcy dostawczaków, tirów, autobusów (zwłaszcza w Warszawie w firmach PKS Grodzisk Mazowiecki ktora ma kilkanascie linii autobusowych w wawie i Mobilis tez oblsluguja autobusy dla ZTM) oraz na budowach 🖐️

Gość gość
To może jakieś portale randkowe międzynarodowe? Są takie? Bo nie mam znajomości w takich branżach :P

Gość gość
To skąd Polacy biorą te swoje wschodnie narzeczone... :P

Gość gość
Przecież zanim je tu sprowadzą, to muszą je jakoś poznawać ech :o

Gość gość
jeszcze ktoś się wypowie?

Gość gość
Ale w Polsce, oni mają dużą emigrację też- i do Polski między innymi... :)

Gość gość
a nie możesz się przejechać na północ - tam jest Rosja - to kawałek drogi - tanie hotele, o znajomości tam łatwo, nawet samemu nie trzeba szukać, sami zagadają, wiadomo jacy otwarci są Rosjanie.

Gość gość
Nie wiem... Wolałabym w Polsce poznać lub w necie, a nie na terenie rosyjskim, szczególnie w obwodzie k. Czego ja tam mogę szukać? Będzie to wyglądać podejrzanie

Gość gość
boisz się, że coś Ci się może tam stać? nie przesadzasz?

Gość gość84
hahha zaraz pewnie pojawi się temat: gdzie poznać Rosjankę ?

Gość gość
w burdelu albo przy trasie

Gość gość
Nie boję się, że coś mi się może stać, tylko po prostu to takie dziwne miejsce na turystykę, nie sądzisz? :P Chyba, że pojechałabym do Rosji ogólnie, nie do O.K...

Gość gość84
o ile wizę dostaniesz

Gość gość
Poczekaj cierpliwie, Rosjanie sami to Ciebie przyjdą, bez zaproszenia jak to mają w zwyczaju. Z kolei Ukraińcy niedługo bedą do nas imigrować. Białorusini w sumie też do nas imigrują.

Gość gość
Też kręcą mnie wschodni mężczyźni, najbardziej Rosjanie, Ukraińcy i Białorusini, ale w ogóle zaczęłam gustować z Słowianach. To dobrze, bo wcześniej podobali mi się gejowaci południowcy :P

Gość gość
No właśnie dlatego tak się nie palę do pomysłu wyjazdów na wschód, bo nie mam pieniędzy na podróże i związane z tym formalności...

Gość gość
Chodź do sklepów w okolicach granicy, często kupują tam ludzie zza wschodniej granicy.

Gość gość
Teraz to chyba nie są zbyt dobrze do nas nastawieni... :( (Ci konsumenci z Kaliningradzkiego)

Nie wierzę,jakaś niesamowita dziewczyna)))Od 7 lat mieszkam w Polsce i raczej nie miałem okazji poznać ludzi,którzy za rosjanami przepadają.Osobiście,jak mówiłem,skąd jestem,to dystans się pojawiał,no i tylko po wspólnej imprezie lód się topił.

Do tych,którzy mówią,że rosjankę tylko przy trasie da się poznać...Szkoda gadać...Często kontaktuję z niemcami,spora część prostytutek w Niemczech - to polki,zapraszam na stronę roxa.plTam kto?A polki przy trasach nie stoją?Jak nie,to nie znacie własnego kraju.A tak do rzeczy,na polskich trasach stoją ukrainki,rosyjska k***a i w Moskwie dobrze zarobi.

Gość gość
Jestem Polką, a też chętnie poznam Rosjanina. Podoba mi się o nich opinia, że "mają szaleństwo wypisane na twarzy". :D Coś w tym jest, nie będzie z takim nudno.

Gość Żona Ruska
Nudno nie będzie szukajcie dziewczyny. Ja mam męża Rosjanina od 20 lat znalazłam w Polsce:-)