Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avinione

WYPRAWKA DLA MALUSZKA prosze o pomoc

Polecane posty

Czapeczka jedna jakaś cieniutka się przyda w razie jakby mocno wiało. Jak będzie ciepło i bezwietrznie to polecam gołą główkę, byle w cieniu. Tetry mega się przydają - nie tylko przy ulewaniu, ale także do przykrycia zamiast kocyka (tego lata też nam służą). Wychodzę z założenia, że przegrzanie dziecka jest gorze od zaziębienia. Moje jeszcze nigdy nie chorowało.

I poprzedniczki mają rację, że im mniej tym lepiej. Wszystko z czasem można dokupić a po co na początek wydawać pieniądze na rzeczy, które mogą okazać się niepotrzebne :)

Gość gość
Ja polecam dla noworodka pajacyki z niedrapkami już wszytymi ( takie jakby wywijane) przydają się już w szpitalu aby dziecko się nie podrapało, a nie trzeba ich poprawiac i nakładać jak tych zwykłych rękawiczek niedrapek.

Gość olaboga13
My nie używaliśmy niedrapek. Za ciepło było. I nie poharatał się mimo to

Gość gość
Mimo wszystko niedrapki do szpitala należy mieć bo w szpitalu paznokci dziecku się nie obcina, aby uniknąć zakażeń wewnątrz szpitalnych, a niektóre dzieci rodza się z długimi paznokciami

Dziewczyny już Ci w sumie wszystko napisały. Od siebie mogę jedynie dodać kilka hitów i kitów. Hity: - kosmetyki johnsons &johnsons baby (super delikatne!!!, jak dziecko troszke urośnie, będą idealne) - wanienka okt kids (taka najzwyklejsza - niedroga, lekka, wygodna, wytrzymała, trzyma ciepło, super sprawa) - sudocrem na odparzenia (niezastapiony!) Kity: - krem nivea; nie jest dobry dla maluszka! na poczatek - nie polecam - rożek kąpielowy (to też zalezy od preferencji) Moe jeszcze pozniej dopisze cos do mojej listy ;)