Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusia88

Mój brat zwiazał się z idiotką i nie daje namówić się na rozwód.

Polecane posty

Gość kajusia88

Mój brat związał się z dziewczyną 3 lata młodszą od siebie. Od początku kąpletnie do siebie nie pasowali, ona to taka wielka dama, jak do nas przychodziła to wiecznie wystrojona i wcale się nie odzywała chyba, że kto ją o coś zapytał. Był taki czas, że mieli się rozstać, jeszcze przed ślubem, bo okazało się, że poroniła. Pewnie piła a potem płacz był. Mój brat zamiast jeszcze kopnąć ją w tyłek oświadczył się jej, a ona zobaczyła że trafiła na jelenia to się zgodziła. Od tamtej pory zaczęły się problemy, bo zamieszkali razem, brat coraz rzadziej odwiedzał rodziców, a jak ktoś z rodziny prosił go o przysługę nigdy nie miał czasu. Ich wesele było wiejskie, wstyd mi było przed moim narzeczonym. Ledwo 60 osób zaprosili. Nawet się nie szłam do fryzjera, bo nie było kamerzysty, tylko fotograf. Suknie też miała brzydką, a ona myślała że jest ładna, nawet mama i ciocia tak mówiły. Potem ona zaszła w ciążę, niby zagrożoną, jesteśmy z mamą i siostrą pewne, że udawała żeby leżeć i żeby brat musiał wszystko za nią robić. Dziecko urodziła przez cesarkę, strasznie tłuste prawie 4 kilo. Oczywiście nie karmiła piersią tylko z butli dawała gwiazda jedna. Najgorsze jednak jak to dziecko nazwała, zamiast dać normalne imię jakieś wymyślne nadała, że nie znamy nikogo o tym imieniu. Mama próbowała wybić bratu to z głowy, pewnie to jej matka ją na to namówiła ona też taka dama wielka. Kilka razy mama i tata mówili bratu że żona go wykorzystuje że kto to widzial żeby chlop po pracy jeszcze dzieckiem się zajmował a królewna albo jakiś fitnes albo kosmetyczka albo rozmawia z matką swoją. Na początku jeszcze odwiedzali rodziców ale potem przestali, brat się do mnie wcale nie odzywa, do rodziców tylko czasami. Ta baba go omamiła i nic do niego mie dociera.

Gość exdebillmobilny
-5/10

Gość kajusia88
? Co to znaczy

Gość gość
Pewnie prowo, ale: wstyd to pisać "kapletnie", a dziecko 4kg nie jest tłuste tylko duże. Ja tyle wazylam jak się urodziłam a teraz jestem szczupła i wysoka.

Gość kajusia88
Czekam na konkretne rady jak mu przemowic do rozsądku. Ona w ciąży bardzo przytyła, nawet tata mówił, ze jak nie schudnie to może brat pójdzie po rozum do głowy. Ale nie, ona go uwiązała. Nawet mie wiadomo czy to na pewno jego dziecko.

Gość kajusia88
Było tłuste u nas w rodzinie wszystkie dzieci ważyły do 3 kilo a ona urodziła jakiegoś mutanta, potem się jeszcze obraziła jak jej prawdę w oczy powiedziałam że tłuste dziecko.

Gość exdebillmobilny
Hehe- kto da wiecej?;)

Gość podaj skalpel siostro
nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba on z nia zyje czy ty?

Gość gość
ale to ile kobieta tyje w ciąży nie ma nic wspólnoge z tym jak duże jest dziecko! ja utyłam 25 a dziecko ledwie 2800 ważyło! po 2, to ty jesteś wieśniarą, obgadujesz na prawo i lewo, zazdrościsz że ma super faceta a ty lenia kanapowego. Dlaczego brat nie przychodzi-ma was dość.

Gość kajusia88
To nie jest prowokacja. Aha i najlepsze. Nasz kuzyn będzie miał dziecko i wszyscy mówili bratu że trzeba by im dać jakieś rzeczy po jego córce a on oburzył się że nie jest fundacją. Dawniej zawsze można było na niego liczyć, pomagał rodzinie, kosił babci trawę, woził rodziców i mnie i siostrę gdy potrzebowaliśmy a teraz zawsze zajęty

Gość gość
O kurcze urodzę lada chwila mutanta wg autorki hehehehe. Marne

Gość kajusia88
Niby czemu mam zazdrościć? Ja mam męża. Byli u nas na weselu ona w ciąży wygladala jak swinia . Jeszcze dali nam mało,w kopertę. Pewnie brat chciał więcej, ale ona mu tak kazala.

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to żal mi tej dziewczyny. Nie dziwię się, że brat kajusi uciekłod rodzinki gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
Do garów matce pomagaj wielkanoc przygotować gimbusie!!

Gość kajusia88
Nie uciekł. Mieszkają niedaleko, ale wcale nas nie odwiedzają. Podobno przeprowadzają się do domu bratowej rodziców. chciałabym zobaczyć tą ruderę

Gość gość
Jeżeli to nie jest prowokacja, a jest, pewnością, to Ty jesteś idiotką. Brat zerwał kontakt z rodziną bo najeżdżacie na jego żonę i dziecko. Co za debilka z ciebie, że uważasz, że noworodek 4 kilogramowy jest tłusty?.

Gość kajusia88
Ja mamie nie pomagam tylko teściowej bo u nich mieszkamy z mężem. W dużym domu. I już wszystko zrobione.

Gość kajusia88
Na chrzcinach dopiero bylo. Specjalnie ja, siostra i mąż mój nie odzywalismy sie do niej, wolala nas do zdjęć to niby nie slyszalysmy. Potem brat sie zbulwersowal ze więcej sie do nas nie odezwie.

Gość gość
"Kąplente" ignorantki tu piszą i jak zwykle byk na byku, ech polska edukacja :(

Gość gość
Normalna ty jesteś? Masz swoje życie to nim żyj a od czyjegoś won. A dziecko nie jest niczemu winne więc nie ublizaj mu . A to ze przytyła dużo w ciazy to nie jej wina. Słaba jesteś i zazdrościsz im.

Gość gość
Pewnie w ciąże zajsc nie mozesz i zazdrościsz

Gość gość
Moe piszcie już do tej gimboblachy. Daje ci srajdo -100/10 a teraz bezwstydna malpo uciekaj do kuchni mamie pomagać a nie tu bzdury wypisujesz. Co za młodzież mamy, masakra same mutanty.

Gość gość
a co, miałaś jakieś plany matrymonialne wobec brata że taka zazdrosna jestes? normalna laska, a ty zazdrosna bo czujesz się od niej gorsza w pewnym sensie. Mój mąż ma 5 sióstr, wiem cos o tym

Gość gościówka1983
Możecie się śmiać że to prowokacja, ale ja w realu mam dokładnie taką szwagierkę :D

Gość kajusia88
Ja się mam czuć gorsza od tej dziwy? Chociaz jestem szczupła ona juz nigdy nie schudnie. I mogę mieć dzieci, tylko na razie nie mam pracy i nie mialabym macierzynskiego.

Gość kajusia88
I brat ma dwie siostry, mnie i jeszcze jedna na roku z jego żona. Oprócz niego mam jeszcze dwóch braci i tylko,on sie dal zlapac takiej idiotce.

Gość kajusia88
I brat ma dwie siostry, mnie i jeszcze jedna na roku z jego żona. Oprócz niego mam jeszcze dwóch braci i tylko,on sie dal zlapac takiej idiotce.

Gość gość
My sie nie smiejemy z tej szwagierki tylko opóźnionej umysłowo autorki. Szwagierce kibicuje, widac z opisu ze normalna dziewczyna a autorka zahukana mieszkająca ze starymi srara panna ktorej nikt nie.chce. Te bajki o mężu to sobie w o***t wsadz durna brzydulo.

Gość kajusia88
Nie jestem stara panna. Mam męża. Lubi go cala moja rodzina, pewnie bratowa zazdrosna, bo jej nikt nie lubi.