Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola 1234

Zaproponowac pierwsza spotkanie?

Polecane posty

Gość Karola 1234

Rozmawiam z facetem dokladnie od miesiaca dzien w dzien (czasami i kilka razy dziennie), znamy sie z kursu, jednak nie mamy tam zbytnio szans na rozmowy ... On pierwszy zaczal ze mna rozmawiac i tak to juz trwa i trwa...niestety z jego strony nie ma zadnej inicjatywy spotkania, czy uwazacie ze powinnam zaproponowac spotkanie pierwsza??? boje sie ze odmowi....czy on wogole jest mna zainteresowany???co o tym wszystkim myslicie/??hmm???

zaproponuj, a potem płacz jak inna użytkowniczka, która od 2 dni zakłada tematy, że jej nie odpisał

Gość kaj kDJOWQ
zaproponuj co ci szkodzi

Gość gość
to ja - ta inna uzytkowniczka - odpisal dzis, ze nie ma czasu teraz, a po swietach wyjezdza..... buhahaha :( ja wczoraj zjadlam tylko pol kromki chleba i spalam po powrocie z uczelni dzis do 14, a o 15 przeczytalam, ze nie ma czasu, a po swietach wyjezdza w delegacje :( jezeli chcesz terapii wstrzasowej dziewczyno, to pisz :( moze u Ciebie bedzie lepiej....

Gość gość
nouvelle95 to wolny kraj, mają prawo robić z siebie debilki ;)

Gość gość
i tego "swojego" tez znam z kursu :(

Gość gosc njkiu
ale czasami lepiej napisac i przynajmnie sie wie na czym stoisz niz ludzic sie miesiacami....

Gość karola _12345
tez tak dlugo ze soba pisaliscie??

Gość gość
to zawsze ja pierwsza pisałam, on tam wchodzil raz na 3 dni i odpisywal poprostu... "pisalismy" w ten sposob od stycznia

Gość gość
wolalabym uslyszec "nie chce sie z toba spotkac" niz "nie mam czasu teraz, a potem na troche wyjezdzam...", mogl byc bardziej zdecydowany, nie pozostawiac mi zludzen, ze jak "troche" minie, to sie odezwie

Gość gość
A ja ide zapalić,potem tu znowu przyjdę i poczytam jeszce przez chwile.

Gość karola _12345
u nas to troche inaczej bylo...to on pierwszy pisal...a pozniej juz na zmiane...raz on raz ja....ale terz czuje ze stoimy w miejscu i zaczyna mnie to meczyc...bardzo mi sie podoba ale nie moge go wyczuc...czy traktuje mnie jako kolezanke czy mu sie podobam...ehhh rozterki jak u nastolatkow....

Gość gość
To mnie właśnie najbardziej dziwi u kobiet, a raczej śmieszy. Mają określoną sytuację, która je męczy i zamiast zadziałać i przekonać się na czym stoją, to mają tysiące rozterek i wolą być bierne. Wiem że to przez te kretyńskie polskie wychowanie na księżniczki, ale dajcie spokój, lepiej przekonać się niż się męczyć. A często gęsto wychodzi z tego coś fajnego. Gdyby nie głupawe przesądy polskich kobiet z 19 wieku, byłoby wszystko o wiele prostsze.