Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastały takie czasy że wrażliwe spokojne kobiety są

Polecane posty

Gość gość
Stopa lubisz? :) to rzadko spotykane u dziewczyn... tylko mi nie mów że lubisz też słuchać starego dobrego rocka ;)

No i nie zmieniaj się na siłę, tym bardziej nie słuchaj GAMONI co mają tylko jedno w głowie bo są bezużyteczni na tym świecie -.- myślałam kiedyś tak jak Ty bo też raczej należę do tych spokojniejszych, w końcu spotkałam odpowiedniego faceta i jesteśmy razem do dziś :)

Gość gość
To i to się zgadza. :) Stop, literatura, stary rock, góry, malarstwo - to tak w skrócie ja ;)

Gość 33on33
Jeszcze tak wyjdzie jak w utworze, że Autorka jest bardziej Alfa a my beta.

Gość gość
Po prostu uważam, że śmieszne jest ocenianie ludzi spokojnych jako potulnych i grzecznych. Człowiek nie jest jednowymiarowy.

Gość gość
Hehehe... to ja znam takie dziewczyny jak Ty :) do spokojnych raczej nie można was zaliczyć zwłaszcza jeśli masz duszę artystyczną ;) niestety takich dziewczyn jest bardzo malutko i faktycznie takie osoby są spychane trochę na bok i nie rozumiane.

Gość gość
To prawda. Czuję się strasznie niezrozumiana i brakuje mi podobnych do siebie ludzi. Uchodzę często za osobę ekscentryczną i ludzie traktują mnie z przymrużeniem oka, co wcale nie jest fajne.

Gość Bruno Curtis
nastały takie czasy, że wrażliwe spokojne kobiety po spaleniu gibona lubią być gładzone po pośladkach, mało tego, nawet więcej, lubią uchylić rąbka tuż za rogiem, ale to nie wszystko, bo ich rozgrzanie nigdy nie jest w stanie ujść na sucho, w tajemnicy oczywiście, bardzo to lubią

Gość gość
och, jacy wy jesteście wspaniali, a ten świat wokół jaki zły piejcie dalej nad własną cudownością, skoro wam to potrzebne i musicie się w ten sposób dowartościowywać, ale ja tu widzę zgraję zakompleksieńców

Gość gość
mili i wartościowi faceci też są odrzucani. moje 3 kumpele rzuciyły dobrych facetów dla chamów, potem się dziwicie, że tak mało dobrych ludzi jest. też byłam miła i spokojna- faceci mnie traktowali jak g***o. teraz mam to w d***e- wypindrzyłam się, bzykam się jak mam ochotę i patrzę, żeby moje potrzeby były zaspokojone;p

Gość gość
autorko tematu masz racje 🌼

Gość agusia777
no tak, chyba faktycznie jestem brzydka ...

Gość gość
"Moorland bo nie ma co cenić, nikt nie będzie się z wrażliwymi cackał". Widocznie nie znasz wrażliwych ludzi, to i piszesz głupoty, że nie ma co cenić. Może wolisz socjopatę? Powodzenia.

Gość dziś
Dziś każdy chce szybko, i tu pojawia sie problem pozwolić sobie na to kosztem swoich zasad czy nie. Trzeba byc konsekwentym u mnie bez uczucia nic nie ma racji bytu. Szykuje, się na staropanieństwo....