Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiłam test osobowości i wyszedł mi typ INDYWIDUALISTA.

Polecane posty

Gość gość
a ja podejrzewam, że na to zachoruję. i to raczej na 100%

Gość 4w5
te verde, mam to samo z tą prokrastynacją :D a jeszcze gorsze jest u mnie to, że np. nie widzę sensu zrobienia czegoś - no bo niby trzeba załóżmy obronić pracę mgr, a ja jakoś nie widzę co mi taka obrona da - nie wierzę, że życie mi się jakoś poprawi jak ją obronię, więc się przed tym bronię jak mogę :D (taki przykład, bo W KOŃCU się obroniłam ;) no i tak jak podejrzewałam, nic mi to nie dało - ale może da w przyszłości ;) )

Gość aniol stroz kafe
kto nie jest 4w5 nie jest prawdziwym kafeterianinem

No to nie wiem na co narzekasz:P widzę, że zagięłam wszystkich swoim wyznaniem. Chodzenie do psychologa dało mi tylko tyle, że się nie potrafię ugryźć w język i w palce kiedy trzeba :D

Gość gość
5w1 I sie zgadza.

Gość 4w5
idę spać - czas sobie powyobrażać :) dobranoc

Odpowiem, ale lubię najpierw wiedzieć co ludzie sobie myślą. Co sugeruje? :P

O mnie ludzie bardzo czesto mysla, ze jestem facetem - na kafeterii, jesli nie napisze nic swiadczacego o plci. O czym to swiadczy? 😭

Nie, nie jestem . Jestem na pierwszym z ekonomii. A McBeal, bo to jedyna bohaterka z książek, filmów, bajek i wszystkich fabuł, z którą się kiedykolwiek identyfikowałam. Świadczy to o tym, że gdybyś była facetem, to byś była supermenem :D

Gość ośla
kiedyś wyszło mi coś innego - tym razem jestem 5w4 :) I OPIS: Piątka ze skrzydłem cztery: 5w4 - "Obrazoburca" Różnica między skrzydłami 4 i 6 w piątkach, jest taka sama jak między sztuką i nauką. Skrzydło cztery, daje piątce zmysł abstrakcyjny oraz intuicyjny odcień myślom, tak jakby piątka myślała za pomocą geometrycznych kształtów zamiast myśleć słowami lub realnymi obrazami. Piątka ze skrzydłem 4 może być artystycznie utalentowana i doświadczać emocjonalnych nastrojów jak czwórka. Połączenie intelektualnej i emocjonalnej wyobraźni. Ceni sobie świat filozofii i pięknego konstruowania myśli. Najlepszym dla niej światem jest połączenie umysłowych horyzontów i estetyki. Połączenie ciekawości i wrażliwości na odbiór z potrzebą tworzenia własnej unikalnej wizji. Gdy 5w4 jest w stresie, wydaje się być jakby nieobecna, gdy jest o coś spytana, odpowiada szeptem. Jej zachowanie oscyluje pomiędzy chęcią odosobnienia, a przypływami przyjacielskiej troski. Może stać się nieuchwytna, niedostępna i abstrakcyjna. Zachowuje się jakby znajdowała się wewnątrz swojej kuli izolującej ją od świata. Czasem odnosi się wrażenie nieznacznego wywyższania się ponad innych. Wizerunek "nieobecnego profesora" dobrze opisuje piątki z tym skrzydłem. 5w4 jest niezwykle wrażliwa na otoczenie i uczucie zbytniej nadopiekuńczości innych. Bardzo przewraźliwiona na krytykę. Może bardzo wolno powracać do siebie po traumatycznych przeżyciach. Typowymi pułapkami dla 5w4 są izolowanie się i popadanie w melancholię oraz depersje o podłożu egzystencjalnym. Słynne piątki ze skrzydłem cztery: Agatha Christie, Albert Einstein, George Lucas, David Lynch, Samuel Beckett, Stanley Kubrick, Stephen King, Freidrich Nietzsche.

Gość ośla
nie pamiętam dokładnie: robiłam dwa testy jeden wg książki i tam wyszło, że jestem 9, a w drugim wyszła 4 lub 5 :) ten który wypadł mi tym razem po części się zgadza :]

Gość ośla
no dobra... nie wiem czy, aż w 100% ale dużo... % :) - fajnie się czyta siebie podsumowanie :)

Gość gość
Witaam ;)) tez wyszło mi 4w5 !!! :D no i powiem ze dużo sie zgadza ale nie wszystko;)

Gość gość
Witaam ;)) tez wyszło mi 4w5 !!! :D no i powiem ze dużo sie zgadza ale nie wszystko;)

Gość ośla
może dlatego, że nie wszyscy wiedzą jakim są typem... ja raczej o to ludzi nie pytam :) a czy 5 jest wiele to nie wiem... introwertyków zdarzało mi się spotykać czasem :)

ja też, ale to widać, większość osób mówi o swoich uczuciach itp. 5 to taki zamknięty typ, który nie angażuje się w związki, nie okazuje uczuć itd. i serio takich ludzi jest mało, a szczególnie wśród kobiet

Gość Bruno Curtis
to jest w ogóle niesmaczne, tworzenie szufladek do unifikacji takich postaci, które mienią się tysiącami barw zależnych od promieni światła, niech się autorzy tego horoskopu rozbijają na wybrzeżach osobowości Kowalskiego, ale niech zostawią w spokoju van Gogha i Becketta

Gość Bruno Curtis
to jest w ogóle niesmaczne, tworzenie szufladek do unifikacji takich postaci, które mienią się tysiącami barw zależnych od promieni światła, niech się autorzy tego horoskopu rozbijają na wybrzeżach osobowości Kowalskiego, ale niech zostawią w spokoju van Gogha i Becketta