Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiłam test osobowości i wyszedł mi typ INDYWIDUALISTA.

Polecane posty

Gość ośla
no ja wiem jak to wygląda, ale ogólnie tragedii nie ma i da się z tym żyć :) istnieją różne stopnie introwertyzmu (chyba najgorsze są... skrajności intro/ekstra-wertyczne) ok. pora na mnie :) było mi miło :) dobranoc :)

Gość Bruno Curtis
to również miałem na myśli

Gość ośla
jako ogół możliwe, że tak jest, ale każdy z osobna jest już indywidualną jednostką i tego się trzymam :] pozdrawiam :)

Gość gość
Nie sądzę, że ci ludzie nie mają osobowośc****ewnie mają, ale nie są na tyle ambitni ani ciekawi świata by to rozwinąć.

Gość cathy bush
kafeterianko! chcesz poznać jaka przyszłość czeka cię z facetem z którym jesteś? przeczytaj moja interpretacje 9 typow osobowosci i znajdz osobowosc swojego faceta! typ 1 (moralniak) - chcąc postępować słusznie i moralnie odrzuca na bok swoje zachcianki ktorym folguje robiac niezla jazde ale bardzo rzadko bo tylko wtedy gdy nikt znajomy sie nie dowie by nie popsuc sobie wizerunku co cie z nim czeka: zycie z nim jest stabilne na co dzien, bedzie cie dobrze traktowal i staral sie, jednakze zdradzi cie raz na jakims wyjezdzie albo skompromituje typ 2 (kameleon) - falszywy typ ktory przed kazdym udaje inna osobe, jest wtedy osoba kochana. lizus ktory wmawia ze jest potrzebny bo lubi byc kochany i doceniany co cie z nim czeka: spryciarz bedzie gral uroczego tylko po to by cie uzaleznic od siebie, bo potrzebuje twojej milosci i czulosci ale kazda kobiete zbajeruje. w zawodzie nie osiagnie wladzy typ 3 (wygryw) - chce byc najlepszy! (i jest :)) non stop rywalizuje z innymi, nie ma czasu, ogranicza emocje by dzialac, doksztalca sie, cwiczy, przejmuje sie opinia innych i cierpi bez sukcesu co cie z nim czeka: rzadko go bedziesz widywac, bo bedzie wracal poznymi wieczorami a wychodzil rano. jednak bedziesz z tego powodu plakac w willi a dziecko odziedziczy zdrowe geny. jak mu sie podwinie noga to nie przejmuj sie tak ucierpi ze zaraz sie podniesie. bedzie cie zdradzal typ 4 (przegraniec) - myslami zyje glownie w przeszlosci i nawet przyszlosci a terazniejszosc ogranicza, jest przegrancem ktory ma idealne plany na przyszlosc, nie zrealizuje ich choc bedzie sie za to zabierac ale po kazdej probie wpadnie w depresje, nikle kontakty z innymi ludzmi co cie z nim czeka: nic bo go nie wybierzesz. ten facet to tragedia, wycofany z zycia, bez sukcesow typ 5 (wycofaniec) - obserwuje innych, stoi na uboczu, ogranicza emocje by dokonac jak najlepszej analizy, lubi samotnosc, wladza go nie pociaga, w miejscu publicznym nie chce byc w centrum uwagi, ani hojny ani pomocny co cie z nim czeka: bedzie cie surowo i sprawiedliwie ocenial, nakowiec albo mol ksiazkowy, zawodowo cie nie bedzie pociagal, jednak moze cos osiagnac. w towarzystwie tez nie bedzie blyszczal typ 6 (paranoik) - typ boi sie non stop ze inni dzialaja mu na szkode a byc moze nawet swiadomie knuja przeciwko niemu i ich o to pomawia, jednak jest dosc towarzyski a czasem potrafi zabrac sie za jakas prace ale trudno mu ja skonczyc co cie z nim czeka: oskarzy cie o puszczalstwo nie raz, trudny w relacjach ze znajomymi, zawodowo nie osiagnie wiele choc moze zablysnac przy sprzyjajacych warunkach typ 7 (wesolek) - lubi doznawac, jest niestaly, ma plany ale zwleka z ich realizacja, bardzo towarzyski typ i lubiany, zajmuje sie wieloma rzeczami i wiaze je ze soba ale potrafi ich nie ukonczyc co cie z nim czeka: super facet fajnie z nim spedzisz czas ale nim sie obejrzysz rzuci cie w diably i zostawi po sobie bekarta typ 8 (przywodca) - osoba ta lubi walke i szanuje silnych przeciwnikow, chce innych kontrolowac bo uwaza ze ludzie to partacze, lubi konfrontacje, klotnie bo ludzie w klotni sa szczerzy, agresor i despota, lubi imprezy, intensywnie smakuje zycie i lubi przekraczac granice, dziala a potem mysli, ma o sobie duze mniemanie co cie z nim czeka: bedzie kontrolowal twoje zycie i moze nawet ci wpuscic wp*****l, sam uwielbia szalec, chlac, zdradzac, mimo to uwaza sie za glowe rodziny typ 9 (odwlekacz) - nie zajmuje zadnych stanowisk, hamuje swoj gniew ile moze, jak ma sie czyms zajac to robi co innego, ma super podzielnosc uwagi, pragnienia tej osoby sa niewazne, lubi poznawac punkty widzenia innych i kazdy uwaza za sluszny na swoj sposob co cie z nim czeka: cieple kluchy. pozwoli ci na zebys nie byla mu podporzadkowana. w pracy taki sobie. w domu powiesz zeby cos zrobil to bedzie odwlekal wykonanie tego

Gość Bruno Curtis
ah, w tym sensie również moja pralka ma osobowość, tylko brakuje jej programu do autorozwoju, co innego biurko, te zostało ukończone... wszystkie ochłapy które rzucałem na nie przez lata, zadrapania, naklejki, tak mocno mną naznaczone... ale to nie byłem ja, estetyka krzyczała nad dopełnieniem wyrazu, przecież nie składam się z samych tylko śmieci, więc zacząłem na nim kreślić kompozycję, w szacunku do obecności tych paskudnych reliktów przeszłości rzecz jasna, skrawek piękna w kilku rzutach błękitu, wschodzące słońce za przystanią, ale gdzieś z boku wkradła się czerń, biegnąc w parze nieubłaganie z czerwienią, jak posągi demonów, jak niezapamiętany ułamek koszmaru z dzieciństwa, takie właśnie się rzuca czary w kregu 4w5

Gość cathy bush
wersja dla panow - dopasuj typ do swojej kobiety a dowiesz sie co to za jedna i co cie z nia czeka typ 1 - udaje swieta i dlugo jej sie uda taka byc ale zdarzy jej sie przyprawic ci rogi (bedzie przez to cierpiec). nie marnuj na nia czasu typ 2 - podniecajaca zdzira, wypytuje jaki masz typ kobiety a potem cie kokietuje tak jak lubisz :) falszywa do cna, wykorzystuje cie na maxa. w*****aj i zostaw w diably typ 3 - chcesz miec wartosciowe dzieci i zone ktora o siebie bedzie dbala - wybierz ja! tyle ma do zrobienia ze nie bedzie ci w kolko gadac i zrzedzic tylko czym jej zaimponujesz i czy podolasz jej trybowi zycia?.. typ 4 - introwertyczka z depresja, omijaj z daleka chyba ze lubisz wrazliwe kobiety ktore nie maja cie podniecac. uwaga! tutaj mozesz trafic na dziewice! typ 5 - dosc normalna, lekko wycofana dziewczyna ktora nie bedzie odp*****lac zboczonych jazd na imprezach. moze byc wrazliwa typ 6 - zazdrosna suka, przedstawi cie wszystkim jako tego "zlego" w zwiazku. pogon ja w cholere! typ 7 - z ta mozesz miec romansik bo jest mila i nie raz dawala d**y i polykala, ale zwiazkow nie lubi i sie do nich nie nadaje typ 8 - chce rzadzic, powoduje klotnie, wywoluje zla atmosfere w domu. mimo to ma o sobie duze mniemanie! na smietnik z nia! typ 9 - dosc dobry typ choc nie zdolasz jej podporzadkowac, nie bedziesz tym ktory ma zawsze slusznosc. nie okazuje gniewu, godzi zwasnionych. nie chce spelniania swoich zachcianek. wysluchuje roznych dziwakow i ich broni. dobra do prac domowych

Gość Bruno Curtis
róbta testy, róbta, trzeba w kimś zamieszać

Gość Bruno Curtis
ja tam ledwie kilka razy w życiu spotkałem typ "indywidualista", i za każdym razem to były potężne wyładowania, to się widzi po oczach, gdzie są czyje granice, i czasem nawet samo zapatrzenie wystarczy żeby odwrócić życie, to zabawne, ale słowo daję, wystarczą sekundy zagubionego wzroku w auobusie, żeby przekalibrować człowieka, nudzi mnie potwornie większość ludzi, kolegów to ja mam na papieże, i to ledwie kilku, za skrawek osobowości jestem w stanie oddać kilka lat życia i cierpienia, i już tak robiłem, i nie żałuję

Gość Bruno Curtis
a jak to widział znany w pewnych kręgach polski żydowski poeta futurysta Aleksander Wat?... * " "Żeby pisać ja muszę się czuć synem królewskim, co najmniej. Tym właśnie, nie wielkim pisarzem, nie geniuszem." - zapisał Wat 26 grudnia 1963r. zaszyfrowanym na sposób hebrajski Dzienniku bez samogłosek. Zaskakujące wyznanie i niecodzienne. Być może ta identyfikacja z królem miała zaspokoić dwa pragnienia: suwerenności i wszechwiedzy. Bycie synem królewskim pozwala łączyć przeczucie przyszłego majestatu z poczuciem pokory wobec Losu, który może zawsze sprawić, ze syn królewski stanie się nikim. Poczucie bycia synem królewskim niesie w sobie swego rodzaju poczucie odrębności, niezwykłości, także wyższości. Syn królewski nie otwiera nowej dynastii, on kontynuuje, stanowi kolejne ogniwo. Aby być synem królewskim, nie trzeba się nim urodzić, trzeba wznieść się na odpowiedni poziom intelektualny, estetyczny, trzeba czuć się synem królewskim. Tak jak musiał czuć się Wat , żeby móc pisać."

Gość Sprzedany przez pasierba
nu, nie wiem, ale dzisiaj opijamy udane świniobicie

Wyszło mi 8w7 - "Dysydent" :D Oto opis: Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do podejmowania ryzyka. Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, g***towne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do g***townych i agresywnych reakcji. Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin.