Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jutro można normalnie wyjść na miasto

Polecane posty

Gość gość
rzekł bezjajeczny cienias, który pierwszy zaczął wrzucać na kobiety o siódmej rano w Lany Poniedziałek 🖐️

Gość gość
Wytarmoś małża bo ci żyłka pęknie i cię sparaliżuje :P

Gość gość
Głupia k***a z domu się boi wyjść a sądem straszy... no nie ułomna? :D

Gość gość
jak sparaliżowało ciebie od nadmiaru ruszania rąsią w linii prostej? nic dziwnego, że całymi dniami przesiadujesz tutaj 🖐️

Gość gość
Podaj mnie do sądu dziwo bez kultury, może przestaniesz chodzić za mną po tematach. Takie złe zdanie o mnie masz a po tematach za mną chodzisz j******a stalkerko! Sąd rozstrzygnie, mówię poważnie.

Gość gość
małża ty musisz tarmosić bo nikt nie chce nawet na ciebie spojrzeć rozwydrzona dziwo.

Gość gość
Idź umyj dupsko, bo pewnie popuściłaś kleksa :P

Gość gość
Mówisz o sobie k***o? :D przyjdź do mnie i mi wyjaśnisz z jakiej racji za mną chodzisz po tematach! Najlepiej przez prawnika. Nie bądź tchórzem.

Gość gość
po jakich tematach? nie wiem kim jesteś więc jak mogę za tobą chodzić? leczysz sie psychiatrycznie?

Gość gość
Spojrzeć to na mnie spoglądają i nie tylko, a co, żal ci d**ę ściska? Dlaczego nie chcesz mnie podać do sądu za zniesławienie? Boisz się pusta debilko? Nie ma czego, sąd zadecyduje. Nie będziesz musiała pisać głupot szmato bez kultury.

Gość gość
Po srakich! Prawnik ci wyjaśni! Mówię poważnie. Mam dowody, nie tylko tutaj.

Gość gość
Ostatnio o******ęłam całej ekipie od ocieplania, więc mam powodzenie i co za tym idzie dowód, mogę cię pozwać, tak jak to zrobił mój śp. dziadziuś w zaborze rosyjskim

Gość gość
dowodów swojej agresji i wulgarności to ty mi dostarczasz w każdym wpisie, własnie robię screeny tych twoich rzygowin, trudno uwierzyć że kobieta może pisać takie rzeczy.

Gość gość
...a to że nie wygrał odszkodowania tylko dostał baty na rynku, to dlatego że byli fałszywi świadkowie, którzy kłamali że tą kurę sami z babcią zjedli! 😠

Gość gość
Níe p*****l tylko pozywaj. "Nie wiem do kogo to napisałas szmato ale wiedz że się myję, jak wyglądam nie możesz wiedzieć i powoli myślę o pozwaniu cię do sądu. Kasa mi się przyda." Pewnie nie stać cię na prawnika plebsie i patologio, za darmo idź. Jak cię uraziłam i mi to udowodnisz to dostaniesz kasę, i się dowartościujesz, z pisania masz g***o.

Gość gość
Nie p*****l głupot. Ja też mam na ciebie haka. Robisz screeny - dobrze. Będziesz ich potrzebować.

Gość gość
Do Strasburga cię pozwę, pokażę im screeny i wygram, puszczę cię z torbami!

Gość gość
Strasburg nie będzie potrzebny chamico.

Gość gość
dowodów swojej agresji i wulgarności to ty mi dostarczasz w każdym wpisie, własnie robię screeny tych twoich rzygowin, trudno uwierzyć że kobieta może pisać takie rzeczy. A ty co wypisujesz? Jeszcze gorsze wyzwiska. Podaj mnie do sądu i być może sprawiedliwość będzie po twojej stronie. :D sama się psychopatko doj****aś bezpodstawnie. Co ty tak długo myślisz? Sadło zajęło ci mózg? :D Zadbaj o swoją d**ę! Chamica masz na imię. Czekam na pozew :) haha co ty wypisujesz?

Gość gość
Gdybyś nie była taką chamicą to bym ci nawet chętnie wylizała... bo na swój sposób mnie podniecasz, czyję się jakbym była twoją d*****.

Gość gość
Doczekasz się.

Gość gość
To ty żarłaś i wyglądasz jak locha brzydulo :D czego się mnie doj****aś? Mam ci zrobić plan treningowy? Mniej żryj! :D Tak zazdrościsz mi tej "chudości"?

Gość gość
Doczekasz się pozwu.

Gość gość
Czekam na pozew.

Gość gość
Zastanowię się nad tym, może faktycznie powinnam ci usiąść na pysku :P

Gość gość
Usiąść na pysk to możesz swojej starej. Pozywaj, nawet się patologio nie zastanawiaj. Doj****aś się to walcz o swoje.