Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołołoł

Mam 17 lat i sikam w nocy do łóżka ! Co robić ?

Polecane posty

Gość ołołoł

Witam, Mam 17 lat. Kiedyś już zdarzało mi się sikać do łóżka ale może 2-3 razy na pół roku, teraz od jakichś dwóch tygodni sikam albo codziennie albo co drugi dzień ! To jest dla mnie strasznie wstydliwe, muszę wymyślać ciągłe historyjki dlaczego cały czas zmieniam pościel bo przecież nie powiem nikomu co się tak naprawdę dzieje.. ;/ Zawsze tuż przed snem chodzę do toalety, ale to i tak nie pomaga, w nocy się obudzę i jest już mokro... Albo śni mi się, że jestem w toalecie i sikam i budzę się w trakcie, a tu co ? Naprawdę sikałam... Nie wiem co mam robić, nie wytrzymam z tym, to jest uciążliwe, wstawanie w nocy przebieranie się i wgl. Aż mam taki wstręt do siebie, obrzydzenie. Mam też chłopaka i zdarza się raz na jakiś czas, że śpimy razem i co jak wtedy mi się to akurat przytrafi?! Nie daje sobie z tym rady... Proszę o pomoc !

Gość PierwszyPrawikRP
Nie jesteś nienormalna - najpewniej masz jakiś problem natury nefrologicznej. Polecam wizytę u specjalisty nefrologa, pewnie coś Ci na to poradzi.

Gość Stefamek
no k***a jakie te baby są obleśne w ch*j!! jak można zalozyc taki temat brzydalu ?!!! :):):)

Gość gość
Idź do lekarza bo to żaden wstyd Też tak miałam W wieku 20 lat mi się jeszcze zdarzało Wstydziłam się strasznie Teraz mam 30 i nadal z raz muszę w nocy wstać do toalety ale w łóżko nie sikam Cóż... słabe zawory niestety