Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odemka

URODZILAM CORKE W WIEKU 15 LAT I SYNA W WIEKU 18 LAT I NIE ZALUJE

Polecane posty

Gość gość
za 100 lat wszyscy będą mieli iq 50-70

jeżeli autorka miała skończone 15 lat to już nie jest uznawane ze pedofilie. Nie no naprawdę fajnie, że autorka tworzy kochajacą się rodzinę to najważniejsze. Ważniejsze od studiów jest jednak szczęście każdy ma inne priorytety. Ale jednak tematu pod tytułem ciąza w wieku 14 lat jest fajna to taki dla mnie trochę baby blues. :)

niepelnolatka była zdana tylko i wyłącznie na rodziców, sama wymagala opieki i wychowania a do tego jeszcze nad jej dzieckiem musieli sprawować opieke i prawnie odpowiadając za nie

Gość odemka
moja corka miala dwa miesiace jak poszlam do pracy oczywiscie zajmowaly sie nia w tym czasie za zmiane mama i babcia i za to jestem im do dzisiaj wdzieczna ale nie bylam na ich utrzymaniu pomagali mi bo chcieli finansowo a jak poznalam partnera mojego to wyprowadzilam sie stamtad i od tej pory nawet zlotowki od nich nie wzielam

finansowo ładowali kasę w ciebie i dziecko bo to było ich prawnym obowiązkiem kochanieńka i ty jako dziecko byłaś na ich utrzymaniu i również twoje dziecko do jakich praw jeszcze nie miałaś tez było na ich utrzymaniu. Sama ty mając 16 lat nie byłaś wstanie utrzymać siebie i dziecka, tak wiec żyje na świecie już nie mal 40 lat i orientuje się w prawie i życiu na planecie Zemia jak to wygląda kiedy 15 latka zostaje mamcią

Gość gość
toksyczna czemu uzywasz okreslen ,, kochanienka ,, i ,, mamcia,, - nie ponizaj dziewczyny , nic ci nie zrobila , ladnie sie wypowiada i nikogo nie obraza .

Gość gość
dziewczyna ma teraz lat 25 a nie 15 wiec troszke szacunku .

Gość gość
a znasz okreslenie - nieletnia- znasz sie na prawie chyba?

teraz ma 25 lat , nie piszemy o teraźniejszości ale o 10ciu latach wstecz Nie jestem chamowata akurat do autorki, naprawdę łagodną strone tutaj wykazuje

Gość krwawamerry
Widze że wszyscy krytykują .A Ci co krytykują to najwieksze ***** i ****y i do tego zakłamane ****i ****y!!! Dziewczyna się nie chwali tylko przełamuje stereotyp nastoletniej, młodej matki która zaszła w ciąże i ledwo ukończyła gimnazjum. Odemka: domyślam że pewnie gdy mówisz nowo poznanym ludziom że masz dwójkę dzieci( rozumiem że już dużych dzieci.Tak by the way ile mają już lat?) spotykasz się z krytyką i dziwnymi spojrzeniami. W każdym razie dobrze że jesteś dumną matką!Byłaś troche za młoda na macieżyństwo (nie popieram tego żeby tak młode osoby wchodziły tak szybko w dorosłość), ale podołałaś.Spełniasz się i to jest najważniejsze. DO OSÓB KRYYKUJACYCGH: HIPOKRYCI I TCHÓRZE!!!KAŻDY POTRAFI KRTYKOWAĆ POD PDEUDONIMEM ,,GOŚĆ".NAJPIERW POPATRZCIE NA SWOJE ŻYCIE, POTEM OCENIAJCIE!!! dziękuje dobranoc

Gość krwawamerry
Toksyczna Kobieta weź tabletke i nie pluj jadem,prosze...

Gość gość
a ja się bardzo cieszę ze Ci się powiodło i jesteś szczęśliwa,nie wszystkie młode matki to idiotki...

ja tez się ciesze ,ze autorka nie stoczyła się i na trasie nie dorabia ,aby mieć na jabola, tylko jej temat zabrzmiał jak kampania zachęcająca obecne gimnazjalistki do rozpłodu rzucając takimi tekstami ,ze życie dopiero się zaczyna, jakie to rewelacyjne i takie typu reklamy ,które potrafią więcej szkody przynieść ,niż pożytku

Gość gość
Byłaś małą puszczalską i nie masz żadnego powodu do dumy ze urodziłaś w wieku 15 lat, przynioslas wstyd rodzinie ty i twoj bekart

Gość gość
Gdyby nie twoja rodzina babcia i mama które ci pomogły to dziecko wyladowaloby w rodzinie zastępczej a ty przy drodze lub gorzej. Także nie czuj sie taka ważna i odpowiedzialna bo jak ktoś wyżej napisał jesteś mała qrewka . Dwoje dzieci każde z innym ojcem w wieku 17 lat , patologia

matko kochana, mając 17lat, świadomie zdecydowalaś się na drugie dziecko?? Dla mnie kosmos, całkiem szczerze.... Fajnie, ze dzieci kochane, ale na Boga, co z Tobą?? To naprawdę był szczyt Twoich marzen- mieć dwoje dzieci w tak młodym wieku>>

Gość gość
"To naprawdę był szczyt Twoich marzen- mieć dwoje dzieci w tak młodym wieku>>" Moze dla niej tak .Jej życie i jej sprawa.

Gość gość
wielkie halo, cieszy się, że ją zr***** jak sukę, zapylił a teraz nie chce znać ani jej ani bękarta.

Gość gość
A ja uwazam ze to prowokacja a utorka na 100% nie ma ANI JEDNEGO dziecka - widac po jej kilku wypowiedziach. Koniec tematu.

Gość gość
Hahaha makabra :D oj zdała maturę super po prostu

Gość odemka
drugie dziecko to bylo przede wszystkim marzenie mojego partnera ktory mlody juz nie byl a ja sie zgodzilam lecz teraz tego nie zaluje

Gość gość
moze i dobrze Ci sie życie ułożyło, ale nikt mi nie wmówi ze 15 latka jest szczesliwa bo ma dziecko

Gość odemka
jak zaszlam w ciaze to bylam zalamana myslalam ze moje zycie sie skonczylo ale po porodzie wzielam sie w garsc

Gość staffoterrora 666 997
a rodźcie se tam kiedy chcecie! teraz kobiety później rodzą, bo się dłużej edukują! potem zdrada und rozwód and alimenty i separacje oraz zakaz zbliżania się!mój numer telefonu to 897671982

autorko ile lat starszy od ciebie jest twój partner? nie jest ci przykro, że nawet cywilnego nie chce z tobą wziąć? Nie, żeby papier uszczęśliwiał.. ale gość chyba dobrze się urządził.