Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odemka

URODZILAM CORKE W WIEKU 15 LAT I SYNA W WIEKU 18 LAT I NIE ZALUJE

Polecane posty

Gość odemka
jest starszy o 13 lat co do slubu cywilnego to troche mu sie nie dziwie byla zona go niezle urzadzila po rozwodzie zostal goly i wesoly i nie dziwie mu sie ze sie teraz boi poza tym papierek nie jest potrzebny do szczescia

Gość gość
OIj tam mnie mama tez urodziła w wieku 17 lat . Nigdy się tego nie wstydziłam .Mamę mam cudowna i kochana :) Jest moja najlepsza przyjaciółka i o wszystkim mogę jej powiedzieć.

to k***s, nie partner :O Papier może nie uszczęśliwia, ale w naszym kraju konkubinat g***o znaczy.

Gość odemka
no wlasnie nikt tez nie bierze pod uwage tego ze miec mloda mame to jest swietna sprawa mozna z nia pogadac o wszystkim i traktowac jak rowny z rownym moja cora nieldugo bedzie wchodzila juz w nastoletni wiek i wiem ze bede dla niej duzym oparciem :)

Gość gość
Oj kochana ja naciskałabym na ten ślub cywilny. Konkubinat jest g***o wart a jestes młoda i rożnie moze byc.

Gość odemka
ja wychodze z zalozenia ze jesli mamy byc razem to bedziemy tyle lat juz tak zyjemy i nigdy nie mielismy problemow z tym ze nie jestesmy malzenstwem

Gość gość
tak sie mówi ze papierek nie jest potrzebny do szczescia ale jak Twój facet umrze, to zostaniesz z niczym

Gość gość
tu nie chodzi o to czy bedziecie razem czy nie a o sprawy urzedowe, jak cos sie stanie Twojemu facetowi to nie masz do niczego prawa, nawet Ci nie udziela w szpitalu informacji jak on sie czuje

Gość odemka
ja wiem o tym kiedys jeszcze naciskalam na to ale jak on nie chce to mam go zmuszac?

Gość gość
nie zmuszac, a porozmawiac przedstawic mu jak to wyglada, sam powinien o was zadbac

Gość gość
Tak czytam wszystkie komentarze wszystkich tych idiotów, którzy tylko czekają na taki post, gdzie mogą po-wyżywać się na innych.....

Gość gość
"nie jest ci przykro, że nawet cywilnego nie chce z tobą wziąć?" juz dajcie spokoj z tymi przykrosciami! przykro i przykro. kobieta jest dorosla i ma jej byc przykro ze facet nie chce wziac z niz slubu? co tu maja do rzeczy przykrosci? alba sa argumenty i powody ktore stoja za tym zeby sie pobrac, albo nie. widocznie ktoras ze stron albo obie strony nie czuja takiej potzreby, nie chca i koniec. "przykro" to moze byc malej dziewczynce jak sie s*******i z huśtawki na podworku a nie dojrzalej kobiecie.

Gość gość
a czemu się rozwiódł?

Gość odemka
po prostu sie nie dogadywali i ona sobie znalazla innego

Gość Tuttiiii
Nie rozumiem dlaczego twoj konkubent nie chce ślubu , chociaż cywilnego. Dziecko chciał miec a ślubu nie ? Powinnas byc mądrzejsza i nie rodzic drugiego dziecka bo on chciał hahaha

Gość gość
Temat prowo a wy łykacie jak durni.Echh

Gość gość
Podziwiam autorkę za to, że odpowiada tak spokojnie, nawet tym hejterom. :) Niejedna osoba już by takich zjechała, za te ich wredne wypowiedzi.

Gość odemka
przez tyle lat juz sie tyle nasluchalam o sobie niemilych slow ze to co tutaj pisza niektorzy nawet mnie nie rusza wiem ze szkoda moich nerwow na denerwowanie sie

Gość gość
NO to urodz jeszcze z parke bachorow w tej patologii , jak Ci tak dobrze . Ciekawa jestem kiedy córeczka pójdzie w twoje ślady bo ma ładny przykład w domu i nawet nic jej nie będziesz śmiała powiedzieć bo " niedaleko pada jabłko od jabłoni "

Gość ijabuba
Odemko Wiesz co mnie smieszy najbardziej ? Twoja wypowiedz , ze twój partner był juz " stary " I naciskał na dziecko :P Skoro mial 30 lat.. to jaki stary on był :P Taki wiek to starośc dla dzieci, tylko I wyłacznie.. Byłas dzieckiem , które urodziło 2 dziecko.. straszne.. Nie masz sie czego cieszyc, że bedziesz młoda I z nastoletnia córka znajdziesz wspólny język.. Relacja rodzic-dziecko to nie "bycie jak równy z równym ", czyzbys tego nie wiedziala ? Cóz jesli tak uwazasz to naprawde masz ogromne szanse na bycie babcia w wieku 30 :P Mozesz owszem byc dumna ze swojej matki I babki..z ich postaw I pomocy gdy wpadlas jako nieletnia gówniara. Nie masz natomiast byc z czego dumna odnosnie siebie. Niczego sie nie nauczyłas I nie wyciagnełas zadnych wnioskow ze swojego zycia, swoich pomyłek .. zawiodlas matke I babke.. z jednego łozka wskoczyłas do drugiego znów z brzuchem , znów licząc na czyjąs pomoc I oparcie.. I dalej pozostałas głupia.. Bądz konkubiona jak chcesz.. twój facet tak cie kocha , ze boi sie jakichkolwiek zobowiązn prawnych , poza słowami.. Zaraz wejdzie w kryzys wieku sredniego .. 40 lat :P I .. zobazymy czy nie znajdzie sobie znów kwasnego jabłuszka:P

Gość gość
Jacy hejterzy czy gościu uważasz za normalne ze 14 latka sie bzyka i rodzi bachora w wieku 15 lat ? A za 2 lata wskakuje do łóżka 30 latka i rodzi w wieku 17 lat następnego bachora . Tak masz 2 bachorow bo dzieci z luźnych związków to bachory lub bastardzi. Gdzie tu widzisz hejterow gościu ? Po prostu litość bierze na głupotę idiotki autorki

Gość gość
To było do gościa z godziny 12:18

Gość gość
15 - letnia matka ? Co Ona może dać dzieciom ? Nie ma wykształcenia, własnych pieniędzy, mieszkania. Dla jej rodziców to piramida problemów i wstyd ! Za parę lat dzieci zrozumieją, że mają matkę - puszczalską. Takie są fakty.

Gość krwawamerry
Tosyczna ty może szkołe skończyłaś, ale inteligencją nie grzeszysz.Wyrażane swojej opini w taki sposob jak twój jest obraźliwe. I to nie o to chodzi tu o moje subiektywne oduczucia, ty plujesz, tryskasz (tryska to się sperma, mówi sie pluć jadem) na prawo i lewo i przestań wylewać swoje flustracje bo to poprostu żałosne...

Gość sucza59 754
Wy głupie d***** morda!ijabuba Ty się k***o nie wypowiadaj bo każdmu dajesz d**y!!Wieśniara!!!

Gość sucza59 754
Głowa do góy Odemka.Życze powodzenia i 3 dzidziusia.Może nawet bliźniaków :)

Gość gość
Ja bym sie zalamala jak bym miala dwojke dzieci nie majac nawet 20 lat

Gość gość
Mam corje w wieku 15 lat.od 12 roku zycia rozmawiam z nia o seksie i o chlopcach jacy teraz sa i o co im chodzi.nie wyobrazam sobie tej drobnej i niewinnej dziewczynki w ciazy,15 lat to stanowczo za wczesnie i to nie jest normalne

"""" krwawamerry Tosyczna ty może szkołe skończyłaś, ale inteligencją nie grzeszysz.Wyrażane swojej opini w taki sposob jak twój jest obraźliwe. I to nie o to chodzi tu o moje subiektywne oduczucia, ty plujesz, tryskasz (tryska to się sperma, mówi sie pluć jadem) na prawo i lewo i przestań wylewać swoje flustracje bo to poprostu żałosne... """"" flustracje... ??uwielbiam jak kafeteriuszki sflustrowane popadają w flustracje :D często się zastanawiam, czy to jedna osoba z uporem maniaka upatrzyła sobie ten wyraz pisany notorycznie blednie , czy tyle osób nie potrafi poprawnie słowa napisać :classic_cool: Genialna jesteś z tym pouczaniem ,ze tryska się spermą i niczym więcej poza nią 💤 :o

hehe, niezłe prowo, uśmiałam się po kilku postach- 5/10 btw. dzieci będą żałowały, że matka taka, a nie inna...