Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika_Jolie

Po jakim czasie wam sie nie chciało palić papierosów

Polecane posty

Gość Angelika_Jolie

Witam. Po jakim czasie wam sie nie chciało palić papierosów jak braliscie tabletki na żucanie papierosów DESMOXAN.Bo mój chłopak bierze tabletki już dwa tyg i nie pali no bo musi ale mówi ze mu sie palic chce.Bo kuracja trwa 25dni ale nie wiem po jakim czasie juz sie nie bedzie chcialo palic.PROSZĘ napiszcie mi jak u was było.Czekan na wpisy.Pozdrawiam wszystkich na forum:):)

Gość redzyk
Ja stosuje e-papierosy. Nie pale zwyklych juz drugi tydzien.

Gość Angelina_Jolie
Ale e-papierosy pewnie sa nie zdrowe i tez cos na pewno tam zawiera.

Gość gość
co to za rytuały jakieś żeby rzucić palenie, nie chce Ci się to palisz, chce Ci się to palisz - jak z jedzeniem żurka czy piciem coli. Już trudniej rzucić picie herbaty niż palenie.

Gość gość
mój mąz kończy kurację bierze już ostatni blister,ściśle przestrzega godzin brania tabletek,nie pali,ale mówi,że czasem nadal go chęci z jednej strony,ale z drugiej jakby odpycha od palenia... muślę że trzeba jeszcze zaczekać ...

Gość gość
W czasie brania tabletek od razu, tj. będąc na "prochach" w ogóle nie mogłam się zaciągnąć, choć próbowałam bardziej z ciekawości jak działa niż z potrzeby palenia. Po skończeniu kuracji tj. tych ok. 25 dniach w zasadzie w ogóle nie chciało mi się palić, zdążyłam też przyzwyczaić się do tego, że np. piję kawę bez fajki itp. Chociaż czasem kusi mnie żeby spróbować, ale to raczej w ramach ciekawości, z którą walczę, bo wiem już jak latwo popaść w uzależnienie. Nawet mdli mnie, kiedy np. ktoś blisko mnie pali. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> co to za rytuały jakieś żeby rzucić palenie, nie chce Ci się to palisz, chce Ci się to palisz - jak z jedzeniem żurka czy piciem coli. Już trudniej rzucić picie herbaty niż palenie. Powiedziałeś co wiedziałeś. Nikotyna silnie uzależnia, to naturalna reakcja naszego organizmu na tę substancję. Gratuluję, że udało ci się szybko rzucić, ale zastanów się co pleciesz, bo mogą cię czytać dzieci i młodzież u ktorych wyrabiasz fałszywe pojęcie o tym, czym jest nikotyna.

ja nie pale juz dwa lata caly czas mam silna wole bo palic sie chce a zwlaszcza jak ktos w moim otoczeniu zapali sobie.. bedąc w domu nie mysle o tym to mnie nie ciągnie... Przestanie mu sie chciec jak zapomni ze palil papierosy kiedykolwiek.

Gość Angelina_Jolie
no mam nadzieję ze nie zapali papierosa ale jeszcze ponad 10dni zostało mu kuracji.