Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy żyjąc w biedzie można wyglądać ładnie, młodo?

Polecane posty

Gość gość
ale się uśmiałam z tych 2 tyś z podatku zwrotu hahahha czy ta osoba co o tym pisała wie jak działa zwrot z podatku? jak się zarabia najniższą krajową to ciężko uzyskać 2tyś zwrotu.. moim zdaniem autorce niewiele można poradzić, bo co by się nie poradziło to kosztuje czas lub pieniądze, jeśli ona nie ma ani tego ani tego to cóż...

Gość gość
Haha! Babka pisze, że może wydać na siebie 20 zl, a te jej każą " dresy" hilfigera na all kupować:D no bez jaj- sama dużo kupuję w necie, jedwabna spodniczka monnari np za 50 zł, to jest okazja, ale na to i tak ją nie stać. Nie da sie doprowadzić do ładu bez kasy będąc przedwcześnie powtarzała, mając choroby skorne, zepsute zęby i brak urody. I dlaczego autorka zapycha fiz za grosze jak w biedrze lepiej placa i dlaczego chłop nie weźmie się do roboty- akurat facet bez trudu zarobi 3-4 tys fizycznie, chyba, że po tym stażu dostanie pozadna pracę, ale jak to jes jakaś fucha z pupu, to szkoda gadać

Gość gość
Zeby mozna leczyc na FUNDUSZ ZDROWIA a pasta i szczotka to wydatek 10zl gora.to ze masz popsute zeby to wynik lenistwa i niedbalstwa,tlumacz sobie tak jak masz ochote .wiele razy slyszalam tlumaczenie takich leniwych brudasow ze zeby popsute bo ...i 1000powodow a najsmieszniejszy brak kasy.reszte rozumiem bo ciuchy sa b znaczace w wygladzie.

Gość gość
a to ciekawe, że zęby można leczyć na NFZ, zdradź w jaki sposób bo ja póki co wydaję tysiące zł na plomby białe i na leczenie kanałowe, na 1 zęba ostatnio wydałam 450zł :/ wszystkie kanały do leczenia plus nadbudowa i to już po rabacie... NFZ nie obejmuje leczenia kanałowego zupełnie, plomby dają tylko z amalgamatem... powodzenia w leczeniu na NFZ :)

Gość gość
chciałabym żeby mój mąż zarobił 3-4 tyś fizycznie, póki co to ledwo tysiąc płacą na czarno i to tylko w sezonie :/ wy tu jakieś jesteście oderwane od rzeczywistości, albo żyjemy w różnych krajach :d

Gość gość
zacznij cwiczyc, poprawi ci sie i kondycja i sylwetka i cera. Rob peeling z fusow z kawy, cukru albo soli. Bierz naprzemienne zimne i cieple prysznice, to bardzo poprawia koloryt skory. Idz raz do kosmetyczki na regulacje brwi z henna, to kosztuje jakos 20 zl, jak raz zobaczysz, bedziesz wiedziala jak to robic.

Gość gość
Kurde, ja to bym chciala zarabiac 2 netto, jak ktoś tam napisal ze ma i to jest malo :(

Gość Grażynka321
Mój sekret urody to orzechy arachidowe, jem je z tej firmy: http://www.ros-sweet.pl/produkty/art,1,orzechy.html - zauważyłam, że wyglądam na bardziej wypoczętą :)