Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gastarbeiter

Czy to milosc od pierwszego wejrzenia ?

Polecane posty

Gość Gastarbeiter

Nie jestem maly (186 cm) a ona jest wyzsza ode mnie. Bardzo mila, to ona rzucila haslo ze jestesmy jedynymi gastarbeiterami (ona Szwajcarka) wiec powinnismy sie trzymac razem. Jak mam to rozumiec ? Tylko kolezenstwo ? Ja mam coraz wieksze blokady bo widze, ze ze mna dzieje sie cos niedobrego. Ciagle mnie zagaduje, przerwy spedzamy razem (z jej inicjatywy) a ja sie boje zapytac czy kogos ma, albo zaproponowac cos po pracy. Paralizuje mnie. Co jest grane ?

Gość gość
nie badz c**a! zapytaj ja :):):) bo do usranej smierci sie bedziesz zastanawiał! miej jaja ! :) a pozniej napisz jaki rezultat :)

Gość Gastarbeiter
Rzadko do facetow musze zadzierac glowe, myslisz, ze to takie proste ?

Gość gość
Możliwe że miłość. Nie znacie się dobrze. Jeśli dzieje się z Tobą coś nie dobrego rozmawiaj z kimś o tym i myśl co się dzieje. Co jest grane? Boisz się czegoś. Nie powinieneś bać się odrzucenia.

Gość Gastarbeiter
Mial ktos kiedys do czynienia z kobieta wyzsza od siebie ? Mnie to przerasta. Fajnie mi sie z nia talkuje, jest OK, mam wrazenie ze z charakteru idealnie bysmy pasowali do siebie, ale. No wlasnie, ale. Jak bedziemy gdziesz szli, to ona bedzie mnie obejmowac ?

Hm...założysz obcasy;) A tak poważniej...nie marnuj okazji na ciekawą znajomość, abyś nie żałował, że nie spróbowałeś. Głowa do góry, bagnet na broń! ;)