Gość Slither256 Napisano Kwiecień 23, 2014 Dzien dobry Tak z ciekawosci mnie nurtuje po nocach i dniach to pytanie, czy w wieku 23 lat można jeszcze nieco urosnąć? Generalnie czytając artykuły wg których biologa ludzka informuje że 22 lata to ostateczny wiek na wzrost mężczyzny to poniekąd czytałem pare artykułów i pozanłem pare history osób które nawet do 25 roku życia urosły. Kwesta jest taka, że niemoge jakoś ździerżyć swojego wzrostu, niby przecietny 178 (aczkolwiek może się wachac w graniacach 175-178 gdyż mam nieco probblem z kregosłupem i czasem sie garbie przez dlugie lata gry na giatrze bassowej, i nie tylko chodzi o wage instrumentu ale tez pozycje). Lecz jak sie wyprostuje w normalnej pozycji to 178. Nie ukrywam że pale papierosy od 5 lat około, i nie nie żyłem ostatnio zdrowo. W wieku 14 lat miałem mega boom wzrostu z 155 do 170, niemoge dokładnie powiedziec cyz to kwestia sportu była, płatek z mlekiem , czy kosmicznych dziejów :D. Czy jest jakas mozliwosc, cwiczenia, jakis styl zycia, dieta, hormony , cokolwiek aby podbić o pare centymentrów. Wybczcie za glupi temat i bledy ort itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach