Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogos kto wygral miliony w LOTTO?

Polecane posty

Gość jestem dominą
Tak ja znam gościa który wygrał nieco ponad milion

Gość gość
hmm..wiec jednak ktos wygrywa:)

Gość jestem dominą
Wiem o co chodzi w pytaniu. Pewnie zastanawiasz się jakim cudem tyle jest wygranych w lotto a na ulicach tego nie widać. Już ci tłumaczę na przykładzie mojego znajomego. Wygrał ponad milion. Wszyscy o tym wiedzieli bo mieszkał w małej miejscowosci. O dziwo nie przeprowadził się. Miał 3 dzieci. Każdemu z nich kupił małe mieszkanie w miescie, resztę przepuścił w kilka miesiecy na hazard i alkohol. Teraz żyje tak jak żył tz w nędzy i bez kasy. Jedyny pożytek to to że dzieci mają mieszkania. Większość "milionerów" z lotto przepieprza swoją wygraną w rok bo ludzie nie potrafią myśleć i zarządzać finansami. Nagle maja dużo kasy i zaczynają wydawac na najdroższe rzeczy aż w koncu kasa się konczy a oni muszą te rzeczy sprzedawac za niższa cene żeby przeżyc. Rzucają prace, zaczynają pić. Tak kończą miliony z lotto

Gość gość
tez tak slyszalam, nie wyobrazam sobie tak lekka reka wydawac takie pieniądze....

Gość jestem dominą
Są i tacy co umieją zarządzić taką kasą i dzięki temu stać ich na otworenie własnej restauracji czy jakiegoś biznesu ale takie coś tez czesto plajtuje i traci sie pieniadze z wygranej. Dużo ludzi wkłada pieniadze na lokate i zyje z odsetek wtedy maja miesiecznie troche wiecej do budzetu domowego

Gość gość
ja wygrałam ale dopiero jutro:)

Gość jestem dominą
a ile jest?

Gość gość
a ja znam takiego,który namiętnie grając tak się uzależnił,że go eksmitowano z mieszkania a długów to ma tyle,że nie wiadomo czy do końca życia da radę to spłacić a facet już starszy