Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego olewacie brzydkie i przeciętne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Nawet jako koleżanki nie chcecie takiej... w pracy czy na uczelni czy gdziekolwiek zagadujecie tylko te ładne, tylko z takimi chcecie rozmawiać, a reszte macie w d***e :O

Gość gość
Bo są brzydkie i przeciętne? o.O co za głupie pytanie

Gość gość
najsmieszniejsze jest ze ludzie mimo wszystko twierdza ze kazdy kiedys kogos znajdzie, ale prawda jest taka ze brzydkie kobiety nie maja zadnych szans na milosc, zadnych

Gość Taki_jeden_964
Jakbyście były nami to byście zrozumiały.

Gość gość
Na miłosc nie ale z braklu laku zawsze ktoś się znajdzie.

Gość gość
faceci są niestety wzrokowcami i lecą na wygląd i chętne mięsko, chociaż mam koleżanki, które są grube i przeciętne i mają mężów;(

Gość gość
Niestety wszyscy patrza na wyglad :/

Gość gość
to ja nie chce by ktos ze mna byl bo wszystkie inne zajete, albo bo nikt go nie chcial, jestem czlowiekiem i mam uczucia, nie rzecza ktora mozna sorotwac, tylko dlatego ze jestem brzydka wszycy moga mnie traktowac jak cos gorszego, mnie to boli!!!

Gość prawictwo pospolite128
a co kobieta moze mi zaoferowac poza wyglądem?

Gość gość
Prawictwo nie skomentuję tego gosciu 22:11 ja tez tego nie lubię ale czasem trzeba isc na kompromis....

Gość gość
Ale faceci nawet nie chcą się przyjaźnić, czy chociażby kolegować z brzydszymi dziewczynami. Sama jestem przecietna, nie ma we mnie nic specjalnego, nie jestem brzydka ale ładna też nie. Taka szara mysz ze mnie trochę. I zawsze byłam olewana. A do ładnej dziewczyny zawsze się ktoś odezwie, już nawet nie chodzi o zwiazek czy podrywanie, ale nawet i zwykła rozmowa.

Gość Taki_jeden_964
My jesteśmy zaradni i za to nas kochacie, a wy płeć piękna i my was za to kochamy.

Gość gość
To prawda z brzydszymi nawet nie rozmawiaja a jak juz to na odwal sie oczywiscie sa wyjjatki ale to tylko wyjatki.

Gość gość
a może taki pasztet ma więcej do powiedzenia niż ładna?

Gość gość
Te grube mężatki kiedyś nie były grube... jak były samotne. KOBIETY DBAJCIE O WYGLĄD I NIE USPRAWIEDLIWIAJCIE GRUBEJ D**Y GENAMI.... Jak to kiedys All Bundy powiedział: To nie sukienka was pogrubia, to tłuszcz was pogrubia. A jak któraś ma brzydką twarz... cóż należy współczuć. Są zawsze zakony, albo brzydcy faceci, którzy z braku laku wezmą was, bo na nic lepszego nie mogą liczyć. Ale i tak będą się już zawsze oglądać za ładnymi. Prawo Dżungli:)

Oni maja gdzies co my mamy do powiedzenia:OSame widzicie komentarze i niestety to sie pokazuje tez w praktyce.No tylko ze ciekawe ze jak nawet kobieta nie jest zbyt urodziwa i nagle okaze się "łatwym lupem" to nagle sie znajduja chetni do kolegowania?Ciekawe...

Gość gość
Co ty się przejmujesz takimi burakami? Naprawdę chciała byś się z kimś takim kolegować, czy co gorsze być? Na szczęście są jeszcze na tym świecie normalni faceci, także głowa do góry pierś do przodu a na pewno kiedyś na takiego trafisz ;)

Gość gość
@Lady 93 Proste. Kto wybrzydza ten nie ****a:)

Gość HHAH deadly death sBIG 666
Ładniejsze mają lepiej! Tylko bogatych facetów dla nich za mało!

Gość gość
Faceci to ch**e. Niedobrze mi się robi jak o nich myślę. Ś****wa bez uczuć.

Gość gość
tak wszystkie kogos spotkamy, wy chyba naprawde myslicie ze my w te bajki wierzymy? jak normalny facet ma sie zainteresowac brzydka kobieta? przeciez taka nie pociaga go fizycznie wiec nici z bycia razem, facet to wystarczy by byl szczuply, kobieta oprocz zgrabnego ciala musi miec ladna twarz, jak jej nie ma to moze sie powiesic

Gość gość
nie olewam, w zasadzie to tylko takich znajomych mam, ale oni wszyscy chcieliby ladna dziewczyne bo przeciez sa wzrokowcami, ja moge byc dla nich dobra kolezanka ale nie dziewczyna

Gość Leo87
Hahahah dziewczynki, dziewczynki... Wmawiajcie sobie dalej że wygląd nie ma znaczenia, że liczy się wnętrze, że facet nie pies na kości nie leci... tak taaaak... mówcie to sobie w gronie przyjaciółek zajadając się lodami i oglądając Szkołę Uczuć... Prawda jest taka, że tutaj górę biorą instynkty. Od daaawna samce walczą ze sobą o względy najatrakcyjniejszej samicy. Kto ją zdobędzie wygrywa, jest samcem alfa Najatrakcyjniejsza jest ta, która może im wydać najwięcej potomstwa, które to potomstwo będzie najsilniejsze i przetrwa. Dlatego tutaj górę bierze wygląd partnerki, jej usylwetka i postawa. Pogódźcie się z tym. Jak będziecie grube i przygarbione, albo najzwyklej nieatrakcyjne, to możecie znaleźć jedynie kogoś kto atrakcyjnością zniża się do waszego poziomu.

A naj zabawniejsze jest to ze te wielke uczucia i miłoscie właczaja im sie ze wzgledu na urode a debile mysla że to przeznaczenie :D

Gość gość
No nie wiem, jak ci się marzy beckham czy jakiś inny przystojniak . Musisz poszukać kogoś ze swojej ligi, a i tak moim zdaniem charakter jest najważniejszy, bo co z tego że znajdziesz sobie przystojniaka jak będzie chlał, lał itd.!?

Gość ovechkin
A tam u mnie w grupie jest kilka dziewczyn nie jakoś nadzwyczajnie pięknych ale za to bardzo towarzyskich i więcej czasu spędzają w gronie facetów niż kobiet a te ładniejsze jakoś zbytnio rozchwytywane nie są. Przecież nawet jak kobieta będzie niewiadomo jak piękna a jej charakter ci nie podpasuje to kto by chciał z taką osobą być ja już wolałbym mieć nieco brzydszą ale bardziej interesującą i dopasowaną charakterem

Gość uuuu0099089
Psy Pawłowa.

Gość gość
ale tu mi nie chodzilo o zwiazki !! tylko o zwykla rozmowe! dlaczego facet z byle d**erela o ktorej chce porozmaiwac, np w pracy spytac gdzie jest dana sala spyta ladna kobiete a brzydka oleje? czemu z nudow np w poczekalni odezwie sie do ladnej a nie do brzydkiej? nie chce od danej kobiety nic, chce tylko porozmawiac albo uzyskac jakas informacje, ale od ladnej a brzydka olewa!