Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego olewacie brzydkie i przeciętne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
wcale nie lepszego materiału genetycznego takiego samego jak każdego innego

Gość gość
Ja zauważyłam że faceci lecą na CHUDE dlugowlose kobiety, twarz jest na dalszym planie, a dopiero później charakter

Gość gość
gość Tak jest, faceci tego nie wymyślili, a o kobietach bardzo źle świadczy, okazują się prymitywnymi samicami i nic poza tym, spłycającymi relacje damsko-męskie do kopulacji i tak zwanego związku x x ten twój tzw. związek jest czymś pieknym, jeśli tylko poznaja się i są i w nim dwie kochające sie osoby. ale ty tego nie wiesz...

Gość gość
a najgorsze jest to że nawet brzydki facet z zakolami i wąskimi ramionkami, mający 170 cm i wielki brzuch myśli że zasługuje na modelkę. Jemu się nic nie chce ze sobą zrobić a myśli że kobiety będą całe życie spędzały na siłowni, diecie i depilacji.

Gość gościu89
odpowiadając na pytanie zadane w temacie. Bo po co zagadywać brzydką, jak można zagadnąć do ładnej? I oczom będzie milej, i wstydu nie będzie, a może wyjdzie z tego jeszcze jakaś ciekawa rozmowa z atrakcyjną osobą... proste:) jak 2x2

Gość prawictwo pospolite128
lepiej nie miec wcale dziewczyny niż chodzić z brzydalem

Gość gość
Problem w tym że z charakterami nie mają dużego wyboru, a z inteligencją prawie w ogóle, wszystkie macie ten sam procesor pentium 1 i to samo oprogramowanie :D

Gość gość
problemem jest głupota facetów To, że każdy z nich jest zafiksowany na wygląd.I po wt to wygląd jest to wygląd lalki Barbie.I ŻADNA kobieta, która tak wyglądać nie będzie nie jest atrakcyjna

Gość gość
rozne gusta to w przypadku ladnych kobiet, jak facet ma do wyboru ladna brunetke lub blondynke ale nie jak babka jest brzydka, na sile nikogo nie szukam ale nigdy nikt nie okazal mi zainteresowania a to ze jestem brzydka nie raz slyszalam

Gość gość
Wiecie skąd sie biorą brzydkie kobiety? To córki brzydkich tatusiów, którzy myśleli, że zasługują na ładną kobietę, a tu pech, córeczka podobna do tatusia a nie do mamusi...

Gość gość
ładna kobieta ? ładne dzieci-proste jak drut:):):) i mozna sie wszedzie pokazac

Gość gość
"ten twój tzw. związek jest czymś pieknym, jeśli tylko poznaja się i są i w nim dwie kochające sie osoby. ale ty tego nie wiesz..." chyba nie zrozumiałaś, ale to normalne. Nie krytykuje związku samego w sobie, tylko to że kobieta nie jest zdolna docenić faceta jeżeli nie jest tym zainteresowany, staje się automatycznie gnojem i dupkiem, nie wiedzącym co traci :D

Gość gość
no więc faceci w pierwszej kolejności lecą na dziewczyny obiektywnie piekne,które podobają się każdemu, z serii 10/10. ale te są tylko do podziwiania w wiekszości, cos jak wejsć do salonu porsche ipowiedzieć "gdybym miał kasę, to bym sobie sprawił taką furkę...ale nie mam kasy stać, to wezmę fiacika.:) Nie ta liga po prostu. Każdy siegnąłby przecież po to co najlepsze, czyż nie? Ale że się nie da...to tak w ten magiczny sposób, inne dziewczyny mają chłopakow:)

Gość czterdziecha z pechem
Faceci w realu czy na randkach chcą tego samego -łaaaadnej, młodej, seksi. A ja będę im mówić, że są głupi, łysi, brzydcy.To moja misja życiowa.Pokazywać im miejsce w szeregu

Gość gość
Wcale nie zawsze są ładne dzieci bo mogą być podobne do brzydkiego ojca, wtedy jest tragedia. Brzydcy faceci, nie dotykac kobiet!!!

Gość gość
O co wam chodzi, aż takie głupie jesteście, macie pretensje że faceci chcą ładne, ale jednocześnie twierdzicie że na nie nie zasługują bo są sami brzydcy... Na pewno i tak nie zrozumiecie :D

Gość gość
Każdy siegnąłby przecież po to co najlepsze, czyż nie? Ale że się nie da...to tak w ten magiczny sposób, inne dziewczyny mają chłopakowusmiech.gif xxx udowadniasz tylko ze ci faceci sa z nimi tylko dlatego ze nikt kt ich interesowal ich nie chcicial a nie bo kochaja swoje obecne dziewczyny, ja za taka "milosc" podziekuje

Gość gościu89
Nie rozumiem w ogóle sensu tego pytania. To tak oczywiste! Lecimy na ładne bo są ładne, omijamy brzydkie bo są brzydkie.

Gość gość111
,,Brzydcy faceci, nie dotykac kobiet!!!' - otóż to, bądźmy konsekwentni. Niech za rozmnażanie biorą się tylko ładni.

Gość gość
ja tak nie twierdze,jest mi przykro ze z powodow na ktore nie mam wplywu-brzydota, nikt nigdy (tzn mezczyzna) mnie nie pokocha

Gość gość
Nie rozumiesz męski pasztecie, że jak się rozmnożysz to stworzysz kolejnego paszteta? I córka bedzie miała prawo cię winić za to, że dzieci się z niej śmieją (tak jak kiedyś ty sie smiałeś z brzydkich dziewczyn) takze nie rozmnażaj się, na kobiety tylko patrz z daleka

Gość czterdziecha z pechem
Przy tych panach jestem ładna, zgrabna i powabna. Nie mogę schudnąć.Żaden makijaż , ciuchy, fryzjerzy i styliści nie poprawią mego wyglądu na tyle by być piękną. Młodsza też nie będę. I wierz mi przy tych mankamentach urodowych jestem i lepszym i bardziej interesującym człowiekiem od mężczyzn których spotykam. Daję sobie lepiej radę w życiu, jestem ciekawa świata, cały czas się uczę, mam pasje i hobby.A oni?Oni mają wieczyste problemy finaswe, byłe zony, alimenty, traumy porozwodowe.A przede wszystkim życzenia, roszczenia i wieczystą niedorosłość.To tchórze, kłamcy i kombinatorzy.marudy, nudziarze, fatalni w łóżku.

Gość gość
ten twój tzw. związek jest czymś pieknym, jeśli tylko poznaja się i są i w nim dwie kochające sie osoby. ale ty tego nie wiesz..." chyba nie zrozumiałaś, ale to normalne. Nie krytykuje związku samego w sobie, tylko to że kobieta nie jest zdolna docenić faceta jeżeli nie jest tym zainteresowany, staje się automatycznie gnojem i dupkiem, nie wiedzącym co traci. x x a ciebie czemu to boli? nie rozumiem. A co tu doceniac, to że istniejesz wtedy czy jak? Jak sie kogos nie chce, to co w tym dziwnego, że druga osoba sie oddala? chyba normalne i zdrowe.

Gość gość
Ta od modelek też jest dobra, brzydki facet nie zasługuje na modelkę z siłowni... bo ona może mieć przecież faceta... z siłowni... ha ha ha! :D

Gość prawictwo pospolite128
taka prawda www.youtube.com/watch?v=9urugYlTYBY

Gość gość
w klasie w liceum bylem traktowany jako obiekt nr 1 dla dziewczat, ale tylko do jednej sie usmiechalem, takiej lekko autystycznej, bo byla autentyczna, nie robila sobie z*****ych nadziei, i czytala braci karamazow

Gość gość
Bo 90% polek jest brzydkich i przeciętnych :(

Gość gość
,,Brzydcy faceci, nie dotykac kobiet!!!' - otóż to, bądźmy konsekwentni. Niech za rozmnażanie biorą się tylko ładni. = = = Dokładnie, jak brzydcy faceci uważają, że należy eliminować geny brzydkich kobiet (a na kafe to sami brzydale) to niech też sami się wyeliminują! Trzeba być konsekwentnym!

Gość gość
Każdy siegnąłby przecież po to co najlepsze, czyż nie? Ale że się nie da...to tak w ten magiczny sposób, inne dziewczyny mają chłopakowusmiech.gif xxx udowadniasz tylko ze ci faceci sa z nimi tylko dlatego ze nikt kt ich interesowal ich nie chcicial a nie bo kochaja swoje obecne dziewczyny, ja za taka "milosc" podziekuje x x Ale tak jest, dziewczyny tez tak robia, co wy tu ameryke odkrywacie?