Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego olewacie brzydkie i przeciętne dziewczyny

Polecane posty

Gość gościu89
Niech sobie te brzydule popsioczą na facetów:p Hahah tyle im zostało, a potem samotny wieczór z wibratorkiem. Facet nie ma być ładny. Ma być męski i zaradny i ma utrzymać rodzinę. Jeśli tego nie potrafi, kończy na ręcznym, sam, bez kobiety. Baby mają być piękne, jeżeli nie są...smutno mi, ale mają marne szanse na związek, chyba że z kimś ze swojej ligi... Sorry, taki mamy klimat.

Gość gość
""Bo 90% polek jest brzydkich i przeciętnych "" - - po tatusiach o ziemniaczanej urodzie

Gość gość
FACETA MA BYĆ LADNY BO JA NIE BĘDZIE TO stworzy brzydka córkę i będzie cierpiała!

Gość gość
ja nie psiocze na facetow tylko mowie ze mi przykro, bo jestem traktowana jak czlowiek drugiej kategorii

Gość gość
w klasie w liceum bylem traktowany jako obiekt nr 1 dla dziewczat, ale tylko do jednej sie usmiechalem, takiej lekko autystycznej, bo byla autentyczna, nie robila sobie z*****ych nadziei, i czytala braci karamazow. x x pozytywnego bohatera w tej opowieści, to z ciebie nie robi.

Gość gość
po tatusiach o ziemniaczanej urodzie Bzdura. Dziecko dziedziczy geny zarówno matki i ojca. Trzeba sobie powiedzieć po prostu prawdę - nasze społeczeństwo jest brzydkie jak cholera w porównaniu do innych państw. A ojciec brzydki po swojej mamie... i zamyka się krąg.

Gość czterdziecha z pechem
No to już znasz.Nie usłyszałam w życiu od faceta, że jestem łądna.Że mu się podobam.nawet od tych z którymi byłam.Słyszałam, że jestem mądra, ciepła , dobra, ale ładna ?NIgdy. Żadnego drobnego nawet gestu adoracji.Możę oprócz zaczepek pijaczków, ale im wsio rawno. Żadnej randki, kawy, głupiego podrywu.Żadnego chamskiego klepnięcia w pośladek. Wiem to ten charakter tak promieniował...

Gość gość
Ta od męskiego paszteta nie lepsza, jest przekonana że ładne dziewczyny w tym ona sama będą ładnymi dziewczynami przez całe życie... No nie ułomna? Nie powinna mieć chyba pretensji że za powiedzmy 5 lat, facet ją kopnie w d**ę i powie że już nie jest modelką, tylko spasioną starą babą i niech sobie szuka paszteta :D

Gość gość
To sobie popatrz na Rummer Willis, męska szczena po tatusiu, twarz jak ziemniak

Gość gość
rummer to z******tych chlopakow miala

Gość gość
To bardzo dziwne, bo wszyscy mi mówią że jestem podobny do matki a do ojca nie jestem podobny wcale. Wmawiajcie sobie, niech wam ulży biedne, sfrustrowane pasztety :P

Gość gość
Wszystkim pustakom się tak wydaje, codziennie widzę dookoła byłe misski, teraz po kilku latach spasione lochy bez solarki i makijażu, aż człowiek oczy przeciera ze zdziwienia, nawet z tymi przeciętnymi nie są w stanie rywalizować :D

Gość gość
logiczne myślenie nie jest twoja mocną stroną, mało bystry jesteś

Gość czterdziecha z pechem
Podsumowując - naprawdę fajni faceci wybierają ładne, mądre i o bogatej osobowości.Mniej fajni faceci, których jest zdecydowanie mniej - chcą ładne. Są jeszcze brzydale i nieudacznicy, którzy chcą ładne , ale nie mają szans. Przeciętni faceci, którzy chcą ładne - czasem jako mniejsze zło wybierają brzydkie, choć pewnie w marzeniach są z ładnymi.To ustępstwo, które ich unieszczęśliwia, ale pozwala na wygodne życie. A brzydale -esteci swoje frustracje wylewają na forach i ubliżają kobietom.

Gość gość
Tylko baba mogła wymyślić coś takiego że za brzydotę dziecka odpowiada ojciec, a urodę zawdzięcza matce... To naprawdę poziom intelektualny 10-latek :D

Gość gość
Czterdziecha dobrze mówisz tym pseudofacetom :D

Gość gość
Nieudacznicy i brzydale mają szansę i je wykorzystują. Brzydki, niski i biedny polak może mieć modelkę, nie widzę przeszkód. Nie raz widziałem spasionych drechów z pięknymi damami.

Gość gość
Łosiu ty nic nie zrozumiałeś, mozna odziedziczyć urodę albo po ojcu albo po matce, ALE gdy dziewczynka odziedziczy po ojcu (np Rummer Willis) TO MA WIEKIEGO PECHA ..tępi jesteście strasznie :D

Gość gość
Połowa teraz beczy, a druga połowa ciuluje :P

Gość gość
Z nich takie damy jak i z tych pozostałych, nawet jeżeli piękne to i tak pustaki :D

Gość gość
Klempa nawołuje łosia, ciekawe czy to ta z zakomleksionych, czy z tych przekonanych o swojej wyjątkowości i wybitnej urodzie? :D

Gość przem ko
nieprawdaz. facet moze miec kumpele przecietna ale ona zaraz bedzie chciala od niego czegos wiecej niz kumpelstwa - a tego juz nie kazdy facet chce

Gość gość
Łosiu ty nic nie zrozumiałeś, mozna odziedziczyć urodę albo po ojcu albo po matce, ALE gdy dziewczynka odziedziczy po ojcu (np Rummer Willis) TO MA WIEKIEGO PECHA ..tępi jesteście strasznie x Naucz się podstaw genetyki to porozmawiamy. Dziecko dziedziczy geny i po ojcu i po matce, a przytoczona Rummer Willis ma mordę również po matce. Wystarczy spojrzeć, że jest podobna do Demi Moore (matki), która też jest brzydka.

Gość gość
Wtedy założy tutaj temat, a wszystkie tytejsze specjalistki od związków jednym chórem doradzą jej żeby olała gnoja, trzymała się od niego z daleka, bo to d**ek i pedał, nie wiedzący co traci :D

Gość gość
polacy są ładniejsi niż polki w sumie jak dla mnie

Gość gość
...i frustrat ;-)

Gość gość
To wina babskich genów, walą się na potęgę z rożnymi aborygenami, co skutkuje degradacją cech urody słowiańskiej :-)

Gość gość
wielki ch*j wam w d**e, Koreanki są o wiele lepsze, uważają meża za najważniejsza osobe i nawet mogą oddać życie za niego, ale to polska i polskie K***y (celowo z małych), tylko dra jape o hajs, a co do randek to pewnie na pierwszej siorbią.

Gość gość
A kobiety dlaczego olewają brzydkich i przeciętnych facetów? Bo każdy chce być z kimś kto mu się podoba, plain & simple. Nie tylko wy, zezwierzęcone samice myślące cipką zamiast mózgu, macie ten przywilej, chociaż wiem że bardzo byście chciały, bo dla was to jak wy chcecie byś z kimś kto was podnieca to wszystko jest cacy, ale jak mężczyźni chcą dokładnie tego samego i też szukają laski która ich podnieca, to już są be i fe.