Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego olewacie brzydkie i przeciętne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Pogódźcie się z tym. Jak będziecie grube i przygarbione, albo najzwyklej nieatrakcyjne, to możecie znaleźć jedynie kogoś kto atrakcyjnością zniża się do waszego poziomu. xxx powiem ci wiecej, my nikogo sobie nie znajdziemy, co z tego ze cwicze jak mam chlopieca sylwetke(ramiona szersze od bioder), tylko duze piersi sprawiaja ze mozna odroznic mnie od faceta, brzydkie rysy twarzy, garbaty nos, asymetryczny wzrok i since pod oczami ktore (jak wynika z badan)nie sa objawem zadnej choroby. pogodzic sie z tym ze zaden facet mnie nie pokocha? jak powiesz mi jak to zrobic bede wdzieczna

Ale jak co do czego to tylko z biedy bys był z brzydula a nier z powodu jej charakteru i nie pieprz ze jest inaczej. Leo a co niby wyglad ma do silnych genow?

Gość gość
Znam wiele brzydul mężatek, znam też ładne dziewczyny nie mające szczęścia do facetów.

Gość Leo87
Tak taak, ale mówimy tutaj o ładnych, pięknych albo nienadzwyczajnie pięknych ale jednak niebrzydkich... Brzydkie i przeciętne są na straconej pozycji... pretensje do ewolucji. Owszem, charakter jest ważny, ale to nie on przesądza o rozpoczęciu znajomości, a to początek jest najważniejszy. Chcecie męża który pokocha was za charakter? idźcie na oazę albo jakieś kółko różańcowe... może znajdziecie jakiegoś uduchowionego desperata.

Gość uuuu0099089
Z tymi genami to kompletna bzdura! Piękne kobiety nie chorują na raka? Nie są nosicielkami chorób? Nie rodzą chorych dzieci? Otóż jest tak samo jak z brzydkimi.

Gość gość
A tam gadacie. Taki facet co patrzy tylko na wygląd jest nic nie wart. Ja bym takiego nie chciała

Gość gość
Aj tam, daj se siana i przestań przejmować. Po co ty chcesz się przyjaźnić z facetami? Żeby jeszcze któryś potrafiłby być tym przyjacielem, ale gdy ty się takiemu żalisz, a on wygląda jakby cię słuchał. To on tylko tak wygląda:) Facet zawsze na coś liczy spotykając się z dziewczyną,nawet jak koledzy. Także schowaj kompleksy z powodu wyglądu do kieszeni i zacznij cenić wysoko, przestań się prosić o ich uwagę. A to oni zaczną prosić ciebie. Powodzenie nie tkwi w wyglądzie, tylko w osobowości.

Gość gość
gada, gada sama mam znajomych facetow, ale ja dla nich nie stanowie potencjalnej parnerki, moga ze mna pozartowac, pogadac o polityce, muzyce, kinie ale to wszystko, nikogo nie pociagam fizycznie wiec jestem tylko dobra koleznaka

Gość gość
to co mówisz że faceci nie chcą się z tobą przyjaźnić, jak masz kolegów?

Gość bazyl1984
Na siłę chcesz sobie kogoś znaleźć? Widocznie nie poznałaś jeszcze tego jedynego ;)

Gość Leo87
Co wygląd ma do genów? a no dużo.. Czy myślisz że reszta ssaków wybiera samice, bo ku*a mogą z nimi o Chopinie porozmawiać, albo o Sytuacji politycznej w Rosji? Nie. Tutaj chodzi o atrakcyjność. A atrakcyjność to nic innego jak wybijanie się czymś na tle reszty przedstawicieli płci i gatunku. A czym wy się chcecie wybijać na pierwszy rzut oka? ELOKWENCJĄ? niestety....ładna buzia i sylwetka warunkuje, czy facet na was spojrzy, porozmawia, będzie chciał poznać. Działa też to w drugą stronę tylko nie chodzi o wygląd a o zaradność i poczucie bezpieczeństwa.

Gość Ruta bez fjuta
Czterdziecha,znowu tu przylazłaś smęcić?

Gość bazyl1984
Na szczęście każdy ma inny gust. Ktoś kto mnie się podoba może być brzydki dla innej osoby i odwrotnie.

Gość uuuu0099089
No wygląd sprawia ,ze sie gapisz. ale czy to niesie za sobą jakąś wartość genetyczną? NIE ładna kobieta moze być tak samo chora jak brzydka, więc nie rozumiem co jest "lepszego" w ich genach. Nie usprawiedliwiaj swojej pustoty i prostych reakcji jak u Psa Pawłowa "lepszymi genami" jak nawet nie wiesz co to znaczy.

Gość gość
ja ostatnio zauważyłam coś ciekawego. Idąc ulicą, w sklepie, ze znajomymi, na zakupach, w sumie gdziekolwiek, zadziwia mnie, że zwracają na mnie uwagę raczej ci bardziej atrakcyjni faceci. Zaś ci obiektywnie niezbyt przystojni, nawet nie patrzą. Czym to tłumaczyć? Hmm, może czas się dowartościować:)

Leo nie u facetów nie liczy sie charakter ale kasa kasa i jeszcze raz kasa ;)

Gość gość
Do autorki, bo same uważacie że przyjaźń między kobietą i facetem jest niemożliwa, że jeżeli facet odmawia kobiecie to gnój nie warty splunięcia, że szkoda sobie nim d**y zawracać i trzeba go pogonić jak najdalej od siebie :D

Gość czaczacza
hahah jak zwykle zaczyna się robić zabawnie;P No macie rację, nikt nie ma w oczach rentgenu i nie śledzi waszego genotypu;p chodzi o instynkty:) Ale skoro tego nie rozumiecie, to nie dość że jesteście brzydkie to i głupie...a dla takich nie ma już cienia nadziei.

Gość Ta zjepppka czterdziecha znowu
Założyła temat o olewaniu brzydkich kobiet,pisała na tym My nieatrakcyjne kobiety... Ale trole jej rozwaliły.Non stop zakłada takie tematy to psycholka.

Gość gość
...efekt, faceci interesują się tymi do ******** :P

Gość gość
Do autorki, bo same uważacie że przyjaźń między kobietą i facetem jest niemożliwa, że jeżeli facet odmawia kobiecie to gnój nie warty splunięcia, że szkoda sobie nim d**y zawracać i trzeba go pogonić jak najdalej od siebie smiech.gif x x a tak nie powinno byc?:)

Gość uuuu0099089
To raczej ty bredzisz, nie martw się, takim miernym intelektem jak twój żadna rozsądna kobieta się nie zainteresuje :)

Gość gość
Ta" Czterdziecha co ma pecha"to jakaś psycholka:-o poczytajcie jakie ona bzdury wypisuje.Używa jeszcze niku Indiańskielato,słabsza genetycznie i jeszcze...ten temat też jej.Ona nienawidzi facetów i ładnych kobiet.A siebie uważa za inteligentną i wartą uwagi.

Odpowiadam na pytanie. Bo taki frajer sam jest brzydki i chce się zastawić ładną dziewunią ;)

Gość gość111
Tak są zaprogramowani. Promocja POTENCJALNIE LEPSZEGO materiału genetycznego.

Gość gość
dowartościowują się towarzystwem ładnych kobiet. Reszta samców jest pełna zazdrości wtedy i ego rośnie.

Gość gość
dowartościowują się towarzystwem ładnych kobiet. Reszta samców jest pełna zazdrości wtedy i ego rośnie.

Gość gość
...efekt, faceci interesują się tymi do ******** x x dupa jasiu, po prostu musi być to coś, co przyciąga do siebie dwie osoby. To raz,dwa, że osoba może być miss dla jednego i bazylem dla drugiego. Tak to już jest.

Gość gość
Tak jest, faceci tego nie wymyślili, a o kobietach bardzo źle świadczy, okazują się prymitywnymi samicami i nic poza tym, spłycającymi relacje damsko-męskie do kopulacji i tak zwanego związku :D

Gość gość
Na cholerę do przyjaźni ci potrzebny jakiś pociąg? :P