Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość100z

jak jej pokazać. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
jak nie potrafisz w jednej kwesti ustopic to lipa z takiej milosci,wlasnie tym bardziej powinienes ja zaskoczyc

Gość gość100z
nie mam kochanki. Byłem zdradzony i wiem jak to boli. Jakby na horyzoncie pokazała się inna i bym tamtą kochał zostawiłbym tą. Dziwne?

Gość gość
do pracy niech pojdzie wreszcie,to moze przestanie Ci tylek zawracac. za dobrze ma i za duzo wolnego czasu najwyrazniej,to sie nudzi i wymysla problemy

Gość markiza sade
albo niech pieli truskawki albo ci pomoze wkolo domu tez mozna inie mow ze to za trudne dla kobiety nie musi od razu dzwigac ciezarow

Gość gość100z
ustępuję jej ale kwestia ślubu jest nie ważna. Jakby chciała tego naprawdę pewnie w końcu by mnie namówiła. Cóż z pracą jest ciężko nie chcę żeby pracowała za grosze, przemęczała się i nie była zadowolona

Gość gość100z
nasze podwórko jest w proszku i najpierw trzeba tam zrobić porządek to raz a dwa to nie praca dla niej i nie lubi tego. Do niczego zmuszać jej nie będę

Gość markiza sade
przeciez i ona ciebie nie lubie dla niej to tylko sex ona juz ma kogos na boku a ty tu sie do nas zalisz nnuuddaaaaa

Gość gość100z
dla niej to nie tylko sex. Skąd ten pomysł? Na boku nie ma nikogo. Ona pokazuje mi że mnie kocha może traci do tego cierpliwość

Gość markiza sade
na pewno? nie ma? wypytaj sie gdzie idzie moze jakis klub? idz za nia pobaw sie w szpiega oczy ci sie otworza

Gość gość100z
odkąd mieszka ze mną spotkała się 3 razy z koleżankami i to po kilka godzin. Do tego zawoziłem ją i przywoziłem. Po klubach nie chodzi dnie spędza w domu albo u moich rodziców.

Gość markiza sade
ale nuda co ci dzis na obiad ona ugotuje? czy sie stolujesz w barze?

Gość gość100z
markizo o co ci chodzi z tą nudą?

Ostatnio stoję w burdelu. Przychodzi koleżanka z która kiedyś kręciłem. Strasznie się speszyła, bo ma chłopaka ;) Przyszła do "domu" z 50letnim sponsorem i jeszcze inną koleżanką. Coś wypili, potem poszli na pokoje. W tym czasie jej chłopak tyra na DWA etaty żeby ją utrzymać i zabrać na wakacje. STARY NIGDY NIE UFAJ KOBIECIE. Tak jak to Pazura powiedział "(...) Gdybym ufał kobiecie, to bym ręki nie miał"

Gość markiza sade
nudny jestes wiecznie zmeczony wes ja zaskocz czyms dziwie sie jej ze cie jeszcze nie zostwaila moze wes ja na spacer ? wiesz gwiazdy sa za darmo

Gość markiza sade
wlasnie bo sa okrutne i zle

Gość gość100z
może nie kosztują ale ostatnio prawie się ruszać nie mogę i spacer nie będzie dla mnie dobry

Gość markiza sade
mowilam nudny jestes jestes jak opasla swinka morska zreszta nudny temat

Zacznij się nią interesować. Bo za jakiś czas przylecisz na forum z płaczem, że jakiś koleś puka Twoje kochanie. Tak jak napisała markiza sade - gwiazdy są za darmo, tylko trzeba chcieć i trochę pomyśleć.

Gość gość100z
prosiłem o pomoc bo chcę jej pokazać że wciąż ją kocham ale nie wiem jak. Prowadzę spokojne stateczne życie nic w tym złego

Gość gość100z
a jak mam iść skoro nie jestem w stanie się ruszyć przez większość czasu po pracy

Gość gość100z
wiem że mnie nie zdradzi. Ona taka nie jest prędzej odejdzie obarczając winą o wszystko mnie

Gość gość100z
przy zakładaniu bram, budowach, przy wycince drzew takie różne

Gość markiza sade
dzis powiec jej 3 komplementy

Gość gość100z
ja jej mówię a ona że liczą się czyny bo każdemu można powiedzieć coś co prawdę nie jest

Gość gość
Dajcie mu spokoj. Nie szukaj winy w sobie przyjrzyj sie twojej polowce czy moze poprostu brak pracy i monotonia powoduje ze szuka problemow tam gdzie ich nie ma. A tak szczerze czy w waszych zwiazkach czujecie fajerwerki po 4 latch... Chcesz ja zaskoczyc wez dzien urlopu nic jej nie mowiac i zabierz w mile miejscu, kup kwiaty..

Gość markiza sade
mogl bys w plener sex tam ale nie Ty ty po prostu jestes opasla swinka

Gość gość100z
kwiatów nie daje nie kupuje ona o tym wie. Urlop przeleżałem w łóżku ze zmęczenia a za jakiś czas jedziemy na komunie do jej rodziny, Więc kasa na to i tak pójdzie i czas bo chce jechać wcześniej.

Gość gość100z
kiedyś był sex w parku, w lesie, na basenie ale ja nie mam na to już siły przez prace przez to że ona mnie stresuje