Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość100z

jak jej pokazać. Pomóżcie

Polecane posty

Gość markiza sade
sa tez takie polne kwiatki wes sie wysil nuddaa>>>>>

Gość markiza sade
na komuni sie wybawi takie spedy rodzinne rzy -hac sie chce sorki za s lownictwo Markiza sie tak nie wyraza

Gość gość100z
ja po prostu nie daje kwiatów żadnych dla mnie to głupie to i tak więdnie za chwlie

Gość gość
zapros ja do milej restauracji, a moze pogolasujcie wieczor na golasa... zrob cos szalonego

Gość gość100z
na restauracje nie ma kasy. Ona sypia bez niczego. Ogólnie lubi tak chodzić po domu. A na komunie chce jechać mnie to nie bawi

Gość markiza sade
jesc tez sie nie oplaca bo to chwila i co dalej

Gość gość100z
od pierwszego spotkania wiedziała że kwiatka nie dostanie ode mnie nigdy i jest jej z tym dobrze

Gość gość100z
jestem geyem.uganiam sie za chlopcami stad moje problemy ,przepraszam ze zawracalaem temat nie potrzebnie

Gość gość100z
nie podszywaj się. Jak masz swoje problemy załóż temat

Gość gość
jestes pewny ze jej dobrze?

Gość gość100z
mówi że jej źle że nie jest tak jak dawniej ale kwiatek tego nie zmieni

Gość gość100z
pracuje na dom, nie pije, nie bije jej, nie zdradzam, spędzam wieczory i weekendy w domu. Co ona jeszcze chce?

Gość markiza sade
tetrycy byl taki film

Gość gość100z
poważnie chce jej pokazać ale nie zawsze mogę

Gość PPLL
przestań spędzać czas wolny przed komputerem czy w łóżku, nawet jeżeli jesteś zmęczony fizycznie, to możesz odpocząć wspólnie z nią, obejrzeć film, coś zrobić razem... to jest kwestia uwagi którą jej poświęcasz. Ona teraz ci dale sygnały czego jej brakuje, to dobrze, widać że jej zależy na waszym związku.

Gość gość100z
ja jestem na komputerze ona coś ogląda. Leżymy obok siebie. Ja będąc na komputerze odpoczywam. Ona jakiś serial ogląda a później mi mówi że to z nudów

Gość markiza sade
pewnie ze z nudow nawet sie do niej nie dobierales cienki jestes

Gość gość100z
po prostu zmęczony i tyle. Kiedyś tak nie było. Teraz jest po prostu

Gość gość
A co ma robic jak ty odpoczywasz przed komputerem.. Czeka na Ciebie caly dzien a ty traktujesz ja jak mebel.

Gość gość100z
piszecie tak jakby człowiek nie mógł być zmęczony albo nie mieć pieniędzy na przyjemności

Gość gość100z
pocałuje na powitanie siedzi mi na kolanach jak jem obiad a później ja po prostu muszę się położyć i odetchnąć. To normalne po ciężkiej pracy. Jak śpimy to ją przytulam

Gość gość
zeby bylo fajnie wcale nie trzeba kasy tylko ty sie nie wysilasz czekasz az ktos ci powie co masz robic jak w starym malzenstwie...

Gość gość
Facet - ja rozumiem że ciężko pracujesz ale nie ty jeden tyrasz! Mój zasuwa po kilkanaście godzin dziennie przy ciężkiej murarce a po pracy zajmuje się dzieckiem i domem. W niedzielę ( w soboty także pracuje) zawsze wykrzesa z siebie siły na jakiś drobny wypad (nie kosztuje to dużo - tyle co na paliwo, a wycieczka jest), chodzimy na spacery, zakupy, pomaga mi w domu... A ty jak taki stary ramol. Narzekasz że kobieta się od ciebie oddala, pytasz co robić, a wszystkie propozycje negujesz. Zabierz tą dziewczynę na kolację, drinka czy durną kawę. Kup jej cholernego kwiatka - 10 zł jej załujesz? I co z tego że zaraz zwiędnie - ona się ucieszy a to chyba warte tych paru zł? Ja rozumiem praca, robota przy domu.Ale co by było gdyby pojawiły się dzieci? Nie stać cię na najmniejszy wysiłek, na okazanie w jakikolwiek sposób że ci zależy. Ona ma rację że słowa to nie wszystko - zwłaszcza że nie znajdują pokrycia w rzeczywistości. Popadłeś w marazm, rutynę i dobrze ci z tym.

Gość gość100z
więc co mogę zrobić? Tak żebym ja odpoczął a ona w końcu przestała marudzić

Gość gość100z
jemy kolacje w Mc jak jeździmy na zakupy. O kwiatkach moje zdanie zna. A kawy nie pije bo cóż nie chce żeby to robiła. Paliwo też kosztuje przecież a wycieczka. Nie mogę czasem chodzić tak jestem zmęczony

Gość gość
Zamiast siedzieć przed kompem może lepiej spędź ten czas na rozmowie z nią? Zastanówmy się jaki ona ma z ciebie pożytek... Cały dzien sama a potem może najwyżej popatrzeć jak siedzisz przed kompem. A! Może ci usiąść na kolanach jak jesz obiad... no super. Ma faceta tylko w teorii. Ani do pogadania, ani do wspólnego spędzenia czasu - o seksie nie wspomnę. Po co ci kobieta?

Gość gość100z
kiedyś mi mówiła 1 dzień dla nas ale propozycji dalej nie podała co chce robić. A jeździć gdzieś żeby pochodzić po lesie cóż ona tego nie lubi

Gość gość100z
rozmawiam z nią ale też patrze na komputer co w tym złego?

Gość gość
Kawy pić nie może, kwiatka nie dostanie, ślubu nie będzie, spaceru/wycieczki też nie, seks też odpada, za to pewnie ma codzienne narzekanie na twoje zmęczenie. Eeee... ja bym się wymiksowała z takiego związku. Jeszcze bezdzietna a pewnie czuje się przy tobie jak stara babcia.Wszystko jest be, to źle, tamto źle... Najlepiej gapić się w ekran laptopa i narzekać

Gość gość
Zgadzam sie zto ba gosciu 16:23. do bani taki zwiazek