Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię mojej wnuczki

Polecane posty

Gość gość
i bardzo dobrze, a oni pójdą do sądu też i dostaniesz sądowny zakaz zbliżania się do małej, jeśli teściowa by mi tak robiła jak ty od razu wizyta w sądzie i bym nauczyła rozumu starą przecherę, a córce bym opowiadała że babcia jest psycholką :-)

Gość też teściowa
Kiedyś tak nie było. Imiona ustalaliśmy wspólnie i wybierało się takie aby kazdy był zadowolony. Do starszych wiekiem chodziło sie po porady i to jest normalne zachowanie a nie zamykanie sie na rodzine w ten sposób.

Gość gość
ale teraz jest. teściowa to osoba drugiej kategorii i ma gowno do gadania, prędzej bym matki posłuchała albo ojca niż teściowej. co do imienia możesz pomarzyć o jego wyborze, ja bym ci zabroniła wszelkich kontaktów z wnuczką i tyle byś ją widziała

Gość gość
To się wtrącaj, proszę bardzo. Gwarantuję Ci, że synowa Cię znienawidzi i odsuną się od Ciebie.

Gość też teściowa
Ale ja się nie wtrącam. Proponuje po prostu normalne imię. A Wam sie podoba imię Zoja?

Gość gość
Teściowo o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
moja corka tez ma na imie Sara i mojej mamie to imie sie nie podoba. w sumie to malo mnie to obchodzi bo to moje dziecko i wybieralam to imie wspolnie z mezem. bardziej drazni mnie fakt, ze ostatnio coraz wiecej dziewczynek ma tak na imie a ja nie lubie pospolitych imion i jeszcze pol roku temu nie slyszalam aby to imie bylo nadawane...a co do psow to uwazam, ze to nietakt wlascicieli, ktorzy nazywaja swoje psy imieniem ludzkim...dla mnie pies to burek, czy szczekus itd.

Gość gość
żaden nietakt po protu są imiona które do psów pasują i do ludzi, miałam np psa Kubę, Majkę czy Wacka i co mam zmienić bo jakaś matka tak dziecko nazwała? A kij jej w oko.

Gość gość
Mi tak teściowa "Iwonkę" wmawiala :/ mogła sobie swoją córkę tak nazwać jak jej sie to imię tak bardzo podobało.

Gość gość
piękne imię SARA 👄

Gość gość
Piękne ? Piękne to imię Agata kobiece, skromne.

Gość gość
Ja też mam córkę Agatkę ale zachowanie autorki jest karygodne. Autorko chociaż namawiasz młodych na imię ktore mi się podoba ( imię Sara jak dla mnie nie ładne ) to twoje zachowanie jest niedopuszczalne , każdy ma prawo nazwać dziecko tak jak chce. A ty nie wtrącaj się bo Cie odsuną od siebie i będą mieli rację, to ich dziecko i ich sprawa

Gość gość
Sara to przesliczne imie a proponuje na drugie Agatka no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Wymyślili, że dziecko drugie imię będzie nosić po rodzicu. Jeśli dziewczynka to po synowej, chłopiec (oby nie) to po synu.

Gość gość
Sara to jak ktos wspomnial co druga s*ka przy budzie sie wabi.... 'Agata noga zamiata'..... lepsze 'Sara! Do nogi!" ??