Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redhair

były nauczyciel

Polecane posty

Gość gość
załóż temat za jakiś czas jak już cię ten belferek posunie.

Gość redhair
Nie krece, po prostu mnie nie rozumiesz. Od dziecinstwa wszyscy mieli mnie gdzies, malo brakowalo a skonczylabym zle. Rodzice alkoholicy mieli mnie i moja nauke w nosie. A on po prostu pomogl mi. To co, nie moge przyjaznic sie z kolezanka bo jej chlopajt bedzie zazdrosny bo to tez uczucie? No daj spokoj. Ja pytam jak moge okazac wdziecznosc, a Ty filozofujesz co to jest przyjazn, a ponadto obrazasz mnie bez powodu. Eh ta ludzka zyakzliwosc :-)

Gość gość
Chcesz utrzymywac z nim kontakty? To zapros go za jakis czas na spotkanie, ale z udzialem zony. Tak byloby i bezpiecznie, i uczciwie. Skoro jestes mu wdzieczna za jego pomoc jako uczennica, nie dziewczyna, i twoje intencje sa czyste, to nie powinnas miec z tym zadnych problemow.

Gość gość
redhair Nie krece, po prostu mnie nie rozumiesz. Od dziecinstwa wszyscy mieli mnie gdzies, malo brakowalo a skonczylabym zle. Rodzice alkoholicy mieli mnie i moja nauke w nosie. A on po prostu pomogl mi. To co, nie moge przyjaznic sie z kolezanka bo jej chlopajt bedzie zazdrosny bo to tez uczucie? No daj spokoj. Ja pytam jak moge okazac wdziecznosc, a Ty filozofujesz co to jest przyjazn, a ponadto obrazasz mnie bez powodu. Eh ta ludzka zyakzliwosc usmiech.gif x Ale ja Ci już poradziłam. Kup książkę, wpisz dedykację, przestań kombinować, odsuń się od niego dla jego dobra i zacznij żyć własnym życiem. Czego nie zrozumiałaś?

Gość redhair
W sumie to byloby dobre rozwiazanie, tym bardziej, ze jego zone poznalam na studniowce. :-)

Gość redhair
Ciekawi mnie,dlaczego uwazasz, ze powinnam sie odsunac. On utrzymuje kontakty z innymi uczniami a ty sie tak uparlas. Chce poznac wszystkie za i przeciw.

Gość redhair
Tak to moge okazac milosc wlasnemu chlopakowi, a nie wdziecznosc nauczycielowi. Ludzie , troche szacunku !

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] redhair Ciekawi mnie,dlaczego uwazasz, ze powinnam sie odsunac. On utrzymuje kontakty z innymi uczniami a ty sie tak uparlas. Chce poznac wszystkie za i przeciw. x O za i przeciw napisałam wcześniej, przeczytaj. A Twoje porównanie przyjaźni między kobietą a mężczyzną do przyjaźni między dwoma kobietami jest tak infantylne, że nawet nie zamierzam tego komentować.

Gość blumx
Ja znam parę osób miedzy ktorymi damsko-meska przyjazn funkcjonuje bez zadnych innych podtekstow. nie moja wina, ze wierzysz w stereotypy.

Gość redhair
zgadzam sie z komentarzem blumx

Gość gość
No coz, nie rozumiesz dlaczego nie powinnas sie widywac z nauczycielem, bo masz braki w wychowaniu. Ludzie wychowani w normalnej rodzinie wiedzieli by bez tlumaczenia, dlaczego uczenica nie powinna spotykac sie z nauczycielem, pracownica z szefem, a kobieta wolna z zonatym mezczyzna. Sa pewne zasady w zyciu, ktorych czlowiek powinien sie trzymac. Tyle ze najpierw trzeba je znac.

Gość gość
przyjaźń między mężczyzną a kobietą jest jak piwo z wkładką: Kufel, dużo piwa i trochę wódki = Przyjaźń, dużo koleźeństwa i trochę seksu (sooner or later).

Gość gość
Redhair, ochłoń i zajmij się sobą.

Gość redhair
Dziekuje, trafilas w czuly punkt. Zazdroszcze, ze wychowalas sie w normalnej rodzinie. Juz prosze nie komentuj. Dziekuje za wszystkie rady. A na przyszlosc- zanim obrazisz kogos poniewaz mial patologiczna rodzine przemysl to i pamietaj, ze rodzimz sie nie wybiera. Zegnam

Gość gość
blumx Ja znam parę osób miedzy ktorymi damsko-meska przyjazn funkcjonuje bez zadnych innych podtekstow. nie moja wina, ze wierzysz w stereotypy. x Ja? Czytaj ze zrozumieniem i nie dorównuj poziomowi do infantylnej autorki. A swojemu męzowi przekaż pozwolenie na nawiązanie "przyjaźni" z 19-latką, która jest nim wyraźnie zauroczona. Zrobisz to? Ja potrafię odróżnić wieloletnie znajomości mojego faceta z innymi kobietami od takich "przygód".

Gość obiektywnaaa
Gość, Przeczytałam twoje opinie i jestem zdruzgntana i zniesmaczona. Redhair jest po prostu milo ze ktos wkoncu ja docenil i chcialaby mu podziekowac. I uwazam, ze nie chodzi jej o regularne kawki i seksprzygode. A ty najezdzasz na nia bo urodzila sie w niefajnej rodzinie i dlatego ze docenila pomoc nauczyciela. Jestes wredota i wspolczuje wszystkim, ktorzy musza z toba na codzien zyc. A w przyjazn taka nie wierzysz bo pewnie wszyscy mezczyzni lecieli zapewne na twoja d**e.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak przyjaźnie między mężczyznami a kobietami to UTOPIJNE MRZONKI Jeśli chodzi o wdzięczność autorko to oszukujesz samą siebie, chodzi ci o coś więcej, gdyby tak nie było to nie podkreślała byś dwukrotnie że jest przystojny, bo nie miałoby to wtedy dla ciebie znaczenia.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] obiektywnaaa Gość, Przeczytałam twoje opinie i jestem zdruzgntana i zniesmaczona. Redhair jest po prostu milo ze ktos wkoncu ja docenil i chcialaby mu podziekowac. I uwazam, ze nie chodzi jej o regularne kawki i seksprzygode. A ty najezdzasz na nia bo urodzila sie w niefajnej rodzinie i dlatego ze docenila pomoc nauczyciela. Jestes wredota i wspolczuje wszystkim, ktorzy musza z toba na codzien zyc. A w przyjazn taka nie wierzysz bo pewnie wszyscy mezczyzni lecieli zapewne na twoja d**e. x Gdybyś przeczytała ze zrozumieniem to (może) byś zauważyła, że o rodzinie i o przyjaźni pisały różne osoby. Proponuję zacząć od początku :) Ps. a na co leca u ciebie faceci? Na intelekt na pewno nie (bo go nie masz), na d**ę też nie... Celibat?

Gość obiektywnaaa
Wiem, gość. Siedzisz w mojej głowie i wiesz lepiej. spadaj do swojej idealnej rodzinki :-)

Gość gość
obiektywnaaa Wiem, gość. Siedzisz w mojej głowie i wiesz lepiej. spadaj do swojej idealnej rodzinki usmiech.gif x I oto komentarz tej co podobno nie jest wredna :D

Gość obiektywnaaa
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM MADRALO. Napisalam ze ty jestes wredna, ani slowka o sobie nie wspomnialam slonko :-*

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] obiektywnaaa CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM MADRALO. Napisalam ze ty jestes wredna, ani slowka o sobie nie wspomnialam slonko :-* x Aha. Mi zarzucasz bycie wredną i współczujesz moim bliskim, podczas, gdy sama też jesteś wredna? Fascynujące. W jednym się na pewno nie pomyliłam, we wniosku o braku intelektu.

Gość obiektywnaaa
Znasz mnie z kilku komentarzy i oceniasz. To jest dowodem na twoja niedojrzalosc i haha zaklad ze twoj porabia cie na prawo i lewo? :-D

Gość gość
obiektywnaaa Znasz mnie z kilku komentarzy i oceniasz. To jest dowodem na twoja niedojrzalosc i haha zaklad ze twoj porabia cie na prawo i lewo? smiech.gif x A Ty mnie nie oceniłaś w swoim pierwszym komentarzu? Po drugie kilka minut temu pisałaś o mojej idealnej rodzince, teraz zmieniasz zdanie? x Kończę miłą pogawędkę, bo nie zmarnuję sobotniego przedpołudnia na dyskusję z jakimś dzieckiem :) Miłego dnia :)

Gość gość
Myślę że jeżeli chcesz go zobaczyć to odwiedzaj go przy żonie żeby wam coś dziwnego do głowy nie przyszło. Nie za często raz na 2-3 miesiące. Jeżeli wyczujesz że ich małżeństwo jest bezpieczne że to co się dzieje nie zmierza w złym kierunku to możecie czasem częściej wyjść na spacer porozmawiać.

Gość obiektywnaaa
Czytanie ze zrozumieniem kochawma! Idealna rodzimka w ktorej sie wychowywalas, a mezowi dlaczego nie pozwolilabys utrzymac kontaktu z kims takim? nie ufasz mu? Juz cie porobil? Buziaki, milego dnia :-D

Gość ankaaaaaa
Obiektywna, moja rada: odpuść sobie, bo w tej dyskusji wypadzasz dość żałośnie. "Mąż porobił" co za określenie...

Gość redhair
Dziekuje gosc, ale nie chodzi mi o regularne widywaniego, chcialabym raz sie z nim spotkac i podziekowac, a tak to z utrzymaniem kontaktu chodzi mi o popisanie mailow raz na jakis czas, jak odwiedze szkole to o rozmowe :-) Widze ze z mojegotematu wyrosla jedna wielka awantura przez pania ktora mysli ze zjadla wszystkie rozumy. Dziekuje obiektywna. Konczymy temat. :-)