Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

chce kupic odkurzacz rainbow prosze o opinie jesli ktos posiada

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cena jest wysoka ale podobno warto, prosilabym o o informacje jesli ktos jest uzytkownikiem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ex_debill_zaryczy_soon
a ile teraz kosztuje? kolega kiedy艣 sprzedawa艂 i sam mia艂 - podobno bdb, ale od tego czasu te偶 si臋 mog艂o du偶o zmieni膰 - w ka偶dym razie - ile kosztuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7,500 taka oferte dostalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moglby ktos sie wypowiedziec czy zakup sie oplaca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ma kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie oplaca sie. Mam cyklonowy angielski i jest super. Za 7, 5 tys fla naiwnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po co Ci odkurzacz do rabin贸w ?

Udost臋pnij ten post

U nas w domu od lat by艂 zwyk艂y odkurzacz. Jaki艣 czas temu Rodzice zdecydowali si臋 na zakup rainbowa. Od tego czasu odkurzanie sprawia艂o mi przyjemno艣膰. Najwa偶niejsze i najwygodniejsze w tym sprz臋cie jest: - szczotka do odkurzania - jest na nap臋d, szczotka jakby wchodzi do dywanu i wyci膮ga brud - pojemnik - zamiast work贸w czy suchych filtr贸w, wlewasz wod臋. Kiedy sko艅czysz odkurza膰, wylewasz do kibelka i po sprawie. Je艣li znajdziesz odkurzacz z podobnymi opcjami i ta艅szy to bierz tamten, je艣li nie to decyduj si臋 je艣li Ci臋 sta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci贸贸贸fffka
A ja mam tam poczciwego Zelmera Jupitera. Jest w mar臋 cichy i ssanie ma mega mocne :D a偶 dywany podnosi i z艂atwo艣ci膮 psie i kocie k艂aki wci膮ga. Wi臋cej mi nie potrzeba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam Rainbow od 10lat, jest super, nigdy nic sie nie zepsulo, dziala jak nowy. Super, ze ma rozne szczotki- szczegolnie ta do trzepania dywanow, czysci idealnie, nawet wlosy schodza! Ale troche upierdliwe jest to, ze duzo wazy i jak cos ci sie np rozsypie albo stlucze to musisz wyciagac ten wielki, ciezki odkurzacz, nalewac wody, zeby odkurzyc kawalek podlogi....

Udost臋pnij ten post

Mi si臋 te偶 uda艂o zej艣膰 o 2 tys. w stosunku do pierwszej ceny, ale nie kupi艂am ja tylko moja mama i nigdy mi nie po偶yczy艂a ,ale co tam. ja mam zdechlaka mojego i nied艂ugo kupuje nowy - mo偶e w tym tygdodniu nawet - tym razem bez worka chcci膮艂abym bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TeddyBear25
A jak kupisz teraz Zelmera, to s膮siadka si臋 z zazdro艣ci do ko艅ca lata nie pozbiera :) - ucieszona prezencikiem od Zelmer i mi艂膮 niespodziank膮 po zakupie odkurzacza podaj臋 Wam super stroneczk臋: czystainicjatywazelmera.pl ! Yeah!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie warto! sprzedawany jest przez akwizytor贸w, wy艂udzaczy kasy.zbyt s艂aby sprz臋t za te pieni膮dze!!!nie!nie!nie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za 2 tysiaki kupisz roomb臋, sprz膮taj膮cego robota wychodzisz z domu zapuszczasz albo programujesz a on sprz膮ta pod twoj膮 nieobecno艣膰 kupi艂am rok temu i mam odkurzanie z g艂owy, zapuszczam go co dwa dni gdy id臋 np. na zakupy i gitara wracam a on sam zadokowany na stacji bazowej (艂adowarce) jedyne co musze zrobi膰 to przed kolejnym sprz膮taniem wysypa膰 zawarto艣膰 plastikowego pojemnika na kurz

Udost臋pnij ten post

Ja posiadam taki sprz臋cik http://www.robojet.pl sprz膮ta za mnie :D Trzeba go odpowiednio zaprogramowa膰, sam si臋 ur******* i sprz膮ta, po sko艅czonej pracy wraca do stacji, tak samo gdy np. roz艂adowuj臋 si臋 podczas sprz膮tania. Wraca do stacji, 艂aduj臋 si臋 i sprzata dalej. A i kupisz ju偶 taki za oko艂o 900 z艂, a nie 2 ty艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
C贸偶, je偶eli chodzi o stosunek ceny do jako艣ci, wydaj膮 si臋 by膰 ca艂kiem w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha te wszytskie robocopy to rainbowowi do pi臋t nie dorastaj膮, mam rainboowa starego juz 20 lat, nic z wiekszych napraw nie bylo, chodzi dobrze, super odkurza no i brak typowego zapachu po odkurzaniu odkurzaczem z workiem, ja polecam, szkoda ze nie stac mnie na nowego..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰qw
Witam Widze ze ludzie dalej nie wiedza o co chodzi w tym odkurzaczu. To jest cos z gornej p贸艂ki ma bardzo duzo funkcji. Czesto por贸wnuje sie go do odkurzaczy za 300 zl. Oczywiscie nie neguje tego, ze sa zle ale reinbow dziala troche inaczej. Jest udowodnione to nawet przez polskich specjalist贸w, ze ludzie ktorzy mieli alergie na roztocza siersc psow czy kotow (oczywiscie jak ktos posiada). Te alergie u tych ludzi znikaly w 75 procentach wiec porownywanie do odkurzacza z marketu jest nie trafne. U nas w rodzinie jest 19 lat i fakt, ze byl na serwisie za 1700 zl ale i tak mamuska powiedziala ze w zyciu nie chce innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja osobi艣cie polecam Kirby, mia艂am wcze艣niej rainbowa i chcia艂am kupi膰 drugiego, ale kole偶anka poleca艂a kirby bo jej rodzce maj膮 15 lat, wi臋c um贸wi艂am sobie pan贸w od rainbowa i od kirby na t臋 sam膮 godzn臋 na konfrontacje, oczywi艣cie nie m贸wi艂am im o tym, przez 15 minut ka偶dy z pan贸w odkurza艂 swoj膮 po艂ow臋, a potem zamiana i pan od rainbow nie wyci膮ga艂 nic a pan od kirby ca艂y czas wyrzuca艂 brudne filtry po rainbow, sprz臋t jest troszk臋 dro偶szy ale pan mi da艂 fajny rabat bo by艂am z polecenia kole偶anki, jak kto艣 w wawie chc臋 to mog臋 go poleci膰 panu i sam sobie sprawdzi, ja mam narazie kirby 2 lata dopiero i nic a gwarancja jest na 30. do tego fajna sprawa bo ju偶 2 razy dzwonili i pytali czy wszystko ok i czy zadowolona z zakupu jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam w domu rainbow od 23 lat.... i nigdy nie zamieni艂abym na inny. Syn by艂 alergikiem na kurz i roztocza, wi臋c zdecydowali艣my si臋 na zakup tak drogiego sprzetu... nie za艂owa艂am ani sekundy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak wyglada gwarancja w kirby bo mia艂am u siebie pokaz odkurzacza i bardzo mi sie podoba艂 ale nie chcia艂o mi sie jako艣 uwierzy膰 w to 偶e odkurzacz ma 30 lat gwarancji, tak m贸wi艂a pani a w sumie podczas takiego pokazu mo,ze r贸偶ne rzeczy m贸wi膰 bo nie mam jak tego sprawdzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odkurzacz ma 30 letni program odbudowy sprzetu dzieki czemu gdy odkurzacz sie uszkodzi wszystkie jego cz臋艣ci zostan膮 zregenerowane lub wymienione, dodatkowo na ca艂y okres firma zapewnia pakiet asistance dzieki czemu nie trzeba sie buja膰 po serwisach a wystarczy zadzwoni膰 i ktos przyjedzie zabierze go do naprawy i odwiezie, bardzo fajna opcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paciula
Nie wiem czy Kirby wyci膮ga syf lepiej od rainbow...ale to wci膮偶 wielki w贸r z ca艂ym tym obrzydlistwem wisz膮cy przy ka偶dym u偶ytkowaniu , a w rainbow od razu wylewa si臋 to co si臋 odkurzy艂o do kibelka i po sprawie wszystko czyste , estetyczne na nast臋pne odkurzanie no i najwa偶niejsze! POWIETRZE JEST PRZEFILTROWANE! Rainbow mam 19 letni , u偶ywam od 2 lat. Warto da膰 te 8 tysi jak dla mnie chocia偶by ,za to ze jak si臋 odkurza moja c贸rka mo偶e siedzie膰 przy wylocie i bawi膰 si臋 powietrzem bez wyrzut贸w sumienia ze dmucham jej w twarz syfem :) Polecam zakup Rainbow ! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶aden program 30 letni "odbudowy sprzetu" nie istnieje w艂a艣nie jestem w trakcie walki o naprawe na gwarancji ka偶膮 mi zap艂aci膰 2700 za naprawe silnika odkurzacz mam nieca艂e 2 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam serdecznie. Zapraszam Pa艅stwa na pokaz najnowszej generacji urz膮dzenia Roboclean. Jest pochodnym Rainbowa, tylko unowocze艣nionym i poszerzonym o dodatkowe funkcje. Uwierzcie mi- nie wierzy艂am, p贸ki sama si臋 nie przekona艂am na w艂asne oczy. Zapraszam do kontaktu. Wybierzcie termin i godzin臋 spotkania, a osobi艣cie do Pa艅stwa przyjad臋 i zaprezentuje dzia艂anie urz膮dzenia. Pokaz nic nie kosztuje, sami zdecydujecie czy jest wart ... Napisz: kacha_wawa@wp.pl Zadbaj o zdrowie swoje i rodziny ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kysu
Kolega si臋 zagalopowa艂 poniewa偶 Roboclean nie ma nic wsp贸lnego z Rainbowem. Rainbow to osobny produkt najwy偶szej klasy, a wszystkie te robo-cosie to podr贸by imituj膮ce Rainbowa. Dlaczego ? Rainbow posiada w艂asne kilkana艣cie patent贸w w odkurzaczu. Inni producenci nie s膮 w stanie go podrobi膰. Serce odkurzacza czyli separator skutecznie odpyla wci膮gane powietrza ze skuteczno艣ci膮 99,9%. 艁atwy w obs艂udze z gwarancj膮 na silnik 5 lat. Wymieniasz jedynie wod臋 przy odkurzaniu. Nie potrzeba dodatkowych nak艂ad贸w na worki, filtry itp. Jedyny zabieg to wyczy艣ci膰 pod wod膮 raz na 3 miesi膮ce separator :) Sam posiadam dwa Rainbowy i jestem zadowolony. Wart swojej ceny poniewa偶 zwraca si臋 z nawi膮zk膮. Szczeg贸lnie polecam je艣li mamy ma艂e dzieci b膮d藕 alergik贸w. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post