Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfetka8787

Seks z kolegą, a zakochanie

Polecane posty

Gość Smerfetka8787

Cześć! Tak sobie pomyślałam, że może znajdzie się tutaj choć jedna przyjacielska dusza, która szczerze doradzi co zrobić z pewną sprawą. Do rzeczy - mam kumpla który mi się bardzo podoba. On niedawno rozstał się z narzeczoną i mówi, że nie czuje się gotowy na związek, jednak spotykaliśmy się ot tak, koleżeńsko, dużo rozmawialiśmy i niedawno całkiem naturalnie coś między nami zaszło na tyle, że wylądowaliśmy w łóżku. Później sytuacja się powtórzyła. Nie można powiedzieć że jest to tylko układ, bo nadal widujemy się jak wcześniej (z tym, że sporo rzadziej) i spotkania nie kończą się seksem, ale on wyraźnie do niego dąży. Nawet zauważyłam, że teraz już niespecjalnie ma ochotę się spotykać wiedząc, że nie będziemy się kochać. Sytuacja jest o tyle ciężka, że ten facet rzeczywiście mocno mnie kręci, ale z drugiej strony nie chcę być tylko zabawką w jego rękach. Czy możliwe jest, aby z czasem się we mnie zakochał, mimo że na razie absolutnie nie chce wchodzić w żadne związki? Doradźcie mi czy jeszcze trochę to pociągnąć (chociaż powoli czuję, że się angażuję), czy lepiej już się wycofać na etapie kiedy jeszcze nie mam złamanego serca? Co robić? :(