Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fascynation

Kinowa fascynacja

Polecane posty

Gość gość
no coś w tych snach jest...:)

Gość gość
co tu tak pusto?

Gość gość
hmm, piszesz, ze to jest fascynacja mlodej dziewczyny starszym facetem, o ile starszym, jeśli moznaby wiedzieć?

Gość FastBarbie
No przecież pisze na pierwszych stronach :) Ja dziś byłam w bibliotece i natknęłam się na książkę Krzysztofa Pieczyńskiego "Dom Wergiliusza" - na razie leży na stosiku do przeczytania, a z tego co widziałam, jest to proza poetycka.

Gość fascynation
Hej FastBarbie, wiem ja już ją przeczytałam:)

Gość fascynation
Czytałas o moim śnie (modelka), pisałam tu ostatnio o tym

Gość FastBarbie
Ja dopiero będę czytać :) U mnie niewiele się dzieje... kilka dni temu widziałam szanowną małżonkę pana weterynarza. Ona mnie zna z widzenia, ale nie zdaje sobie sprawy z niebezpieczeństwa. Nie wiem dlaczego, ale zainteresowały ją moje stopy w klapkach. Tak się zastanawiam czy ten z lekka nieudolny french manicure ją tak zainteresował ;)

Gość fascynation
Hehe mozliwe;)

Gość FastBarbie
tak czytałam. ale sny sa różne. Czasem bardzo dziwne. Nie wiem czy tak wszystko można prosto wytłumaczyć... Mnie się śniło, że jechałam na wycieczkę a pan doktor prowadził autokar. :( Ale znów był w jakimś oddaleniu, i nie gadałam z nim

Gość fascynation
Tez miewam sny takie gdzie on jest np nauczycielem o i też mialam taki gdzie prowadzzil samochód a ja bylam pasażerka i siedzialam z tylu, mowie Ci ahh...

Gość FastBarbie
a ja tak chciałam go spotkać ostatnio. Myślałam, że ściągnę go myślami... a tu jego starą ściągnęłam... CZyżby to przestroga, żeby nie napalać się na żonatego faceta ? Ale przecież ja NIC nie robię poza nakręcaniem się. :O

Gość fascynation
spokojnie, tak Ci sie wydaje. A powiedz kim jest ten tajemniczy muzyk, za ktorym szalejesz?

Gość FastBarbie
Nie powiem chyba.... wstydzę się, taka jestem beznadziejna :(

Gość FastBarbie
Bo on jest kochany przez wszystkich :(

Gość fascynation
Ok nie naciskam Cie. Może to głupie, w tym jednym moim śnie gdzie on jest kierowcą mial takie cudowne spojrzenie, te oczy...no i zgodzisz sie ze wpadłam jak śliwka w kompot...

Gość FastBarbie
tak, ja zresztą też. Ja w sumie mogła bym powiedzieć, ale to takie beznadziejne z mojej strony... Wolałabym kochać się w kimś takim jak Ty. Przynajmniej byłby realny. Czasami jestem pełna optymizmu, bo przecież piszę i podobno jestem dobra. Czasem marzę, że zdobywam sławę i w jakichś tam kręgach się spotykamy... Mam podobno oryginalny styl, wiec pewnie byłbym zauważona... Innym razem jak mam doła to myśle o weterynarzu, że powinnam walczyc o swoje szczęście i mieć w nosie jego babę :( Ale to krótkie chwile.

Gość gość
Rozumiem Cie.Ale Ty masz jeszcze tego weterynarza na żywo a ja, moge sobie co najwyżej pomarzyć, to że jest starszy absolutnie mi nie przeszkadza, tylko trudniej jest z ty, że jest niedostępny, a mi daleko do tych kręgow w ktorych sie obraca... :(

Gość fascynation
Oczywiscie pisalam to ja fascynation

Gość fascynation
Udalo mi sie namierzyć pewną osobę, która chodziła z nim do podstawowki, bardzo ciekawie o nim opowiadał, także troszke nieco sie o nim dowiedziałam :)

Gość gość
łal to super, ale jak Ci sie to udało i skąd wiesz ze on go naprawde zna, że nie robi Cie w trąbę?

Gość fascynation
On go znał, bo mowił mi o tym tak przekonywujaco, a poza tym to co o nim mowił zgadzało sie z tym co już wiem.

Gość gość
no może i tak :)

Gość gość
ja Cie rozumiem

Gość gość
życie czasem potrafi zaskoczyć:)

Gość FastBarbie
Oh żyję cały dzień w rozanieleniu. Martwiłam się, że nie śni mi się weterynarz a tu dziś w nocy... i łóżko było gotowe i on sam chętny ale ja byłam wystraszona, bo za dużo ludzi się kręciło po korytarzu i na dodatek miała przyjść jego żona. hehe Potem pojechałam na zakupy do jego dzielnicy ale go nie spotkałam w jego ulubionej piekarni. Tęsknię za nim. Ale chyba muszę się do niego udać po tabletkę dla kota.

Gość fascynation
FastBarbie Ty opisalas swoj sen czy to bylo na jawie?

Gość FastBarbie
No sen niestety. Dokonałam skrótu. ;)