Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowite ciężarne

Wkurzyła mnie dziś baba w ciąży

Polecane posty

Gość gość
a moim zdaniem to straszne chamstwo ze strony ludzi niektórych jest w miejscach publicznych - owszem,niektóre kobiety w ciąży przesadzają, ja czekam grzecznie w kolejce zazwyczaj, ale kiedy była sytuacja,że stałam w duszny,ciepły dzień w autobusie, bo jechałam akurat do lekarza, gdzie nie da się zaparkować samochodem ok godziny 12( centrum Warszawy) , słabo mi okna poblokowane przez rzekomą klimatyzację, każdy na brzuch się patrzy i udaje, ze nie widzi,aż tu nagle zwalnia się miejsce idę do niego i co? Biegnie na nie paniusia ok 50tki, zmalowana i przed nosem mi zajmuje...są różne zachowania ludzi, czasem ręce opadają.

Gość gość
nie dziwie się facetowi,że z*****,że cięzarna piwsko kupowała, a mąz piwa też nie powinien pic ze złamaną girą bo alkohol szkodzi na gojenie się ran, zrastanie kosc***atoloogia a zreszta wstydu nie ma mąż owej pani,że ja w ciazy po piwko wysyła?

Gość gość
bo małpiszony się się tłuką bez zabezpieczania sie a później udają jakie to matki polki

Gość gość
Jak przeczytałam wypowiedz autorki w pełni się z nią zgodziłam ale jak czytam wypowiedzi innych to myślę jacy są wredni i chamscy. Po pierwsze sama jestem drugi raz w ciąży, nigdy nikomu się nie wpychalam bo nauczono mnie kultury a czy ciężarnym czy nie tym pyskatym kultury poprostu brak. W pierwszej ciąży musiałam wiele razy jeździć autobusem nawet w 3trymestrze i mało kto kiedy ustąpił mi miejsca a to było bardzo przykre i niewygodne. I tutaj oczywiście madrale powiedzą po co autobusem jezdzilas itd skoro bylas na silach mogłaś stać i niech się ludzie Cisna na ciebie, ale ja niestety wyjścia nie miałam zle się czułam płakać mi się chciało ale musiałam. Teraz w tej ciąży ja sama niedawno juz z dużym brzuchem ustapilam miejsca jednemu panu na poczcie, u nas na poczcie babki są wolne jak ślimaki, on miał jeden list a ja trzy polecone i ten facet z trzy razy mi dziękował ja mowie nie ma za co a on ze rzadko ktoś teraz jest kulturalny juz raczej wszyscy krzyczą i się pchaja. Ale niedawno np byłam w alior banku ludzi chyba z 20 w kolejce wszystkim duszno ja myślałam ze padne stałam tam prawie godzinę a potem jeszcze jak podchodziłam do kasy nowość ze ja z wplata to kasjerka na caly glos: czy jest może ktoś z rachunkiem? A ja w 7m-cu z brzuchem na wierzchu chyba ludzie się ulitowali nikt się nie odezwał. A co do zakupów, niestety wiele ciężarnych musi robić zakupy nie kazda ma wolnego męża, mamę, siostrę co za nią zakupy zrobią a ludzie krzyczą ze skoro da rady do sklepu niech stoi w kolejce, nie widzę też problemu w tym ze jak juz robię zakupy a maz poprosi mnie o jedno piwo to mam mu nie wziąć? On robi te duże zakupy, my ciężar e tylko co mozemy i na prawdę nie ma listy zakupów co nam wolno kupować a co nie wystarczy trochę kultury, zwyklej życzliwości, oczywiście czasami dam rade stać w kolejce czasami ledwo co stoję ale wtedy uwiezcie ze gdybym nie musiała nie byłoby mnie w tym sklepie.

Gość gość
dobrze ale czym innym jest kupienie jednego piwa mężowi a czym innym zgrzewki nie uważasz? Zresztą ja nie mam takich problemów, bo mój mąż akurat nie pije piwa - generalnie poza dobrym czerwonym winem w ogóle nie pije alkoholu, więc nie rozumiem problemu kupowania mężusiowi piwka.

Gość gość
A jak wpadne to mnie przepuscicie?hm?bo niewiem czy sie oplaca a nielubie stac w kolejce.

Gość gość
Większość tu to jakieś dno. Bo ciężarna kupiła piwo, to robicie problem. Jesteście zwykłymi niedo(j)ebanymi suczami.

Gość gość
Ta sucz od czerwonego wina - w 4 piwach jest mniej alkoholu niż w butelce wina. A że masz męża pedała, to sama jesteś sobie winna.