Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt długie opalanie pierwszy raz w solarium

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj pierwszy raz na solarium, 9 minut, moja mama mówi mi że to stanowczo za długo. Czy możliwe są jakieś efekty uboczne tego, po za tym że w dwóch miejscach się lekko przyjaralam?

Gość gość
i czy któraś wie, czy balsam z siaji masło kakaowe, jest dobry po solarium, bo nim się posmarowałam po prysznicu wieczornym

Gość gość
halo nikt nie chodzi na solarium :(

Gość gość
w wieku 30 lat bedziesz wygladac na 40, oto efekt uboczny

Gość gość
No jak na pierwszy raz to za duzo , nie chodze na solarium ale od czasu do czasu opalam sie na kwarcówce w domu i ziaja masło kakaowe pomoże ci ale .Smaruj sie przed opalaniem i po kazdym myciu

Gość gość
ja tez bylam ostatnio pierwszy raz po dluzszym czasie i poszlam od razu na 10 min, owszem przez 2 kolejne dni skora piekła, ale potem poszlam jeszcze 2 razy na 10 i na 12 min i juz jest ok, jestem opalona, a na wysuszona skore stosuje mleczko nawilzajace z ziaji

Gość gość
oooo dzięki! :) a o to że będę wyglądać na 40 lat się nie martwię, bo chodzić tak często i dużo nie będę, może jeszcze 2-3 razy, żeby z nóg krostki znikły, zawsze w lato na słońcu znikały, ale teraz jakoś wstyd mi ubrać krótkie spodenki z nimi :D